benim oğlan da biley istemedi ama ben sigarayı bıraktım hamilelik nedeniyle bir dee bebek herşey nasıl lezzetli geliyor anlatamam ne yesem havalardayım :))
Göktuğ olcak bizim erkek olursa ben buldum eşime de söz hakkı vermedm soyadını zaten senden alıyor diye ama kız ismine çok karışıyor bence oda kız istiyo içten içe, çakal
Merhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
benim oğlan da biley istemedi ama ben sigarayı bıraktım hamilelik nedeniyle bir dee bebek herşey nasıl lezzetli geliyor anlatamam ne yesem havalardayım :))
Günaydın kızlar . Az önce fındık yiyordum . Biraz yedim ama yerken bi baktım kurt var kasenin içinde minik minik. Bu mikrop bulaştırır mı . İçim kalktı sabah sabah
Günaydın kızlar . Az önce fındık yiyordum . Biraz yedim ama yerken bi baktım kurt var kasenin içinde minik minik. Bu mikrop bulaştırır mı . İçim kalktı sabah sabah
Sabah 6 bucuk gibi uyandım. Kocam da horul horul uyuyor ..uyanınca kahvaltı edicez. Bari biraz fındık yiyeyim bebeğe faydası olsun dedim . Fındık da alınalı 3-4 hafta olmuş kurtluyken mi aldım evde mi kurtlandı onu da bilmiyorum .