- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Aaa bugün Göktuğ ya da gökberk benim de aklıma geldiGöktuğ olcak bizim erkek olursaben buldum eşime de söz hakkı vermedm soyadını zaten senden alıyor diye ama kız ismine çok karışıyor bence oda kız istiyo içten içe, çakal
Sende göktuğ koy, kız olursa ne olcakAaa bugün Göktuğ ya da gökberk benim de aklıma geldi
Ya ben de kız istiyorum ama sağlıklı olsun yeter kiAy ilk bebeğim kız olsun istiyorum ya ama erkek hissediyorum
D O Ğ ASende göktuğ koy, kız olursa ne olcak
Senin kaydın niye yok kıaazzSende göktuğ koy, kız olursa ne olcak
bana da çevrede erkek diyolar kız diye diye üçüde erkek çıkarsaYa ben de kız istiyorum ama sağlıklı olsun yeter kien başından beri hep kız hissetmiştim ama etrafımdaki herkes erkek diye diye bende bi inandım
ay bilmşyorum ki unutmuşumSenin kaydın niye yok kıaazz
Tabi . Nasıl havalı görünüyor dmiBababababab büyük büyük yazmış bi de
Yok yok sizinki kız benimki erkekbana da çevrede erkek diyolar kız diye diye üçüde erkek çıkarsa
Çooookk adıyla yaşasın kelebeğimmTabi . Nasıl havalı görünüyor dmi
ben kocacığımı bekliyorum acile gittiSohbetinize doyum olmuyor ama benim bu 80 kilo olan narin vücudum artık dayanamıyorgidem yatam
Yaaa dksjaja iyi uykular arkadaşlar. Minik tırtıllara iyi bakınSohbetinize doyum olmuyor ama benim bu 80 kilo olan narin vücudum artık dayanamıyorgidem yatam
Cok çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
Ben de öyleyim zayıf hamile kaldım ama 3 ayda 3 kilo aldım bileBen de 1.54 üm :) ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama canım hep hamur işi çekiyor .pişi, börek, gözleme gibi şeyler çekiyor hep. bu boyda çok kilo almak istemem :)
Bana doktorum vinelac verdiAynen bende göbek deliğinin 3 4 parmak yanına elimi sıkarak yaptım yaparken baya yandı yarım saatte acısı sürdü sızladı falan minik bebislerimiz için herseycanım bu arada tam vinelac alacaktım içeriğine bakıyım dedim 400 mg folik asit var 12. Haftadan sonra doktor bırak demişti bende baya araştırdım fazlası otizm bile yapıyormuş o yüzden almaktan vazgeçtim artık başka bi Probiyotik araştırırım kabizliga baska çözüm bulmam lazim
Ben de fetal yapmicam detaylı ultrasona gitcem 20. HaftadaKızlar merhaba benim 2li test ile ilgili sıkıntım var. Sürekli mesajları okuyup burayı takip ediyorum. Bana bir el atın arafta kaldım. Özel hastane ile doğum paketi almadan önce şehir hastanesinde 2li test vermiştim zamanı geldi diye daha sonra özelde paket aldım. Özelde ki dr burada da ver dedi. (Hala sonuç özelde çıkmadı.) Devlette ki sonucum için çarşamba gittim. Fhcg mom yüksek çıkmış. Seni perinatoloji bölümüne sevk edicem onlar baksınlar dedi oraya gittim perinatoloji dr ultrasonda baktı. Ense iyi burun var. Şuan haftama göre sıkıntısız ama ultrasonda problem olmasa bile sorun olabilir falan diye başladı. F-hcg mom evet yüksek dedi ya amniyosentez yapalım yada fetal dna ver dedi. Fetal için malisef ödeme gibi bir durumum yok doğum paketini bile çok zorlandım. Amniyosentez de çok korkuyorum düşük riski mevcut ama ben bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum ama içime kurt düştü ben napıyım2li testimi ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?