2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ben bekleyemiyorum hemen midem bulanıyor. Kaldırırdım kesin kalk midem bulanıyor diye

Ben fetal yaptırmadım herşey yolunda görünüyor çok şükür yaşım 37, ikili yaptırdım çok şükür normal çıktı hepsi sadece yaştan dolayı yaşla ilgili değer biraz riskli çıkmış totalde sıkıntı yok dedi doktorum, ense kalınlığı iyi, burun kemiği olması gerektiği gibi dedi 13+1 olmuşuz boyumuz 7 cm olmuş birde oğluma erkek kardeş geliyormuş kız diye geçiriyordum içimden dönme ihtimali yok mu hocam diyorum biraz zor dedi ama yine de her zmn bir ihtimal var dedi 1 ay sonraya kontrol verdi 20-21. Haftalarda bir perinatolojiye görünmeni istiyorum yinede dedi şimdilik bizden bu kdr

Ay maşallah çok güzel haberler

Yüzümde de koca koca sivilceler çıktı eşim erkek hissediyormus hayırlısı artık
Canım benimde yüzüm sivilce doldu hayatım boyunca olmayan lekeler merhaba dedi bence kız yani kız annenin güzelliğini alır çirkinleştirirmiş

Saçlarım çok dökülüyor size tavsiye edilen bişey var mı iyi gelen?
Benimde uzunken çok dökülüyordu hamilelik nedeniyle kozmetikleri ben tercihen kullanmıyorum kestirince biraz rahatladım bir de demir ilacına başladım bakalım işe yarayacak mı
Islak mendiller kurumaz mı ya bende stoklamak istiyorum ama erken gibi sanki
Ben normal hamilelik öncesi de evde sleepy sensitive 12x90 lı paketlerden alıp eve stokluyorum kapaklarını ters koyup dolabın içinde saklıyorum güneş almıyor koyduğum oda o yüzden hiç kuruma yaşamadım yine o şekilde ilerki aylarda akıllanmaya başlayacağım
Canım kan değerlerine baktırdın mı sanırım demir eksikliğinde dökülme oluyor onun dışındaki sebepleri bilmiyorum maalesef bazen hava değişiminde bile oluyor
12. Haftayı geçince kontrolünde doktoruna danış dediği gibi belki demire başlar saçların rahatlamış olur P PembeBiKuzu

Bana da muayene süresi 1 ay verdi ilk defa.5 ekimde gideceğim.3 hafta kaldı nasıl sabır edicez bilemedim
Off beni de 2 hafta da bir çağırıyordu detaylı bakacağız 3 hafta sonra görüşelim 16. Haftanızda dedi nasıl dayanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…