2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ben çok sinirli biriyim bebiş de öyle olursa annemle hiç anlaşamazdık
Zaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir de her an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir

inşallah güzel vardır...annemle ben ikizler ve koç olduğumuz içn hiiç anlaşamazdık. Dsha kötü kombinasyon var mı

ay ben hç bencil değilim ama belki öyle olmaz

ay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Benimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun

Benimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun
bizim eşiminde benimde yeğenler hep erkek. Ablamlars diyorım ki kızım olursa kask alcam çocuklarınız döver çocuğumu. Sana çekerse asıl biz kask alalım çocuklars diyo

Ay kız olup balık olursa onun da çapkınlık şeysi oluyor ya çok şıpsevdi oluyorlar acı çekiyorlar sonra hop başka birine aşık oluyorlar ama doğru kişiyi bulana kadar ben eşime diyorum ay balık olmasın ben kızımın aşk hayatıyla uğraşamam

ay kızın çapkını daha zor ciddrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…