2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Zaten çıksa bile yapamam bir şey ne sürsem bile zararlı hamileliktesivilce izlerim eski duruyor ama
doğal şeyler sürülebiliyor, aman ben şu zararlı bu zararlı diye o kadar da dikkat etmiyorum. Elimize aldığımız telefonun bile anne karnındaki bebişe zararı var, yediğimiz içtiğimiz her şey byöle üstelik, en sağlıklı sandıklarımıza bile bir şeyler karıştı artık. Ne kadar evham yaparsan o kadar çok olumsuzluk oluyo

Çok geçmiş olsun . İnşallah bir çözümü vardır. Ama yoksa bile vardır bir hayır sağlıksız doğmasındansa böyle olması daha hayırlıdır belki. Daha yaşınız 23 müş çok gençsiniz yeniden hamile kalırsınız . Allah sabrını versin size

benim de öyle banyo da yerlere bir baktım şok oldum heryer saç :/ şampuan alacağım ama eczaneye sorayım diyorum
Ah ya çok kötü aynı benim de öyle bixotin mi öyle bi şampuan var aslında karasarmısaklı onu kullanırdım ama yeteceğini sanmıyorum sanki ek vitamin lazım

Doğal şey sivilceyi götürmez malesef.Yok tabi şimdi meyveyi bile alarken düşünüyoruz doğalmı acaba.Ama yinede dikkat etmek lazım kozmetik ürünlerde

Çok gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için.Düşüklerim olunca bile bende hep şükür etdim dedim vardır bir Allahın bildiği.Sende Allah'a bırak o en iyisini biliyor

Canım çok geçmiş olsun daha önce anlamadılar mı? İkili test yaptırmış mıydın?
10 haftalıkken ultrason a gittim 2 hafta sonra perinatolojiye randevu al dediler ikili tarama testi için ben ikili için yaptirmadim o zaman gozukmus ama bana söylemediler deselerdi giderdim .

Çok gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için.Düşüklerim olunca bile bende hep şükür etdim dedim vardır bir Allahın bildiği.Sende Allah'a bırak o en iyisini biliyor
Allah razı olsun. Ayn öyle Rabbim herşeyi iyi bilir bundada. Vardır bir hayır demeki olması gerek imtihan işte

Bir tane kiizm var 3 yaşına yeni girdi .ama kızımdan önce kimyasal kızımdan sonra boş gebelik geçirdim. İki yıl olmadı gebelik korunmadigmz halde .bundada böyle Bir şey çıktı .herşey bir imtihan bakalm .sonucumuz ne olck . Allah razı olsun

Ay ne güzel sevindim bu mesajını görünce MaşAllah 23 yaşında ve kızın var çok şükür sarılacan ona ohh mis

Maşallah prensese sıkı sıkı sarılın ona . Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…