Ben 4+6'da karından gördüm ama bebek 2 gün önde gidiyor. Ama tamamen cihazla ilgili bundan emin olabilirsin. 3 gün sonra kanamam olunca devletin aciline gittim keseyi gördü yine karından zar zor ama ben bebek emaresi göremiyorum deyip sinirimi bozdu. 5+6'da özeldeki doktoruma gittim çok şükür bebeğin kalp atışına kadar duyduk. Tamamen cihaz kardeşim de aynısını yaşadı
Gidipte hani kese vs göremezsek eğer diyorum bu seferde onu kafama takarım sanki ilk kez hamileyim ya bir kadınla tanışmış arkadasım 6. Ayın sonuna kdr gitmemiş doktora demiş bu 6. Cocugum herseyı biliom artık heö tek seferde cinsiyeti öğrendim bebeği gördüm fln demiş dedim ne rahat
Gidipte hani kese vs göremezsek eğer diyorum bu seferde onu kafama takarım sanki ilk kez hamileyim ya bir kadınla tanışmış arkadasım 6. Ayın sonuna kdr gitmemiş doktora demiş bu 6. Cocugum herseyı biliom artık heö tek seferde cinsiyeti öğrendim bebeği gördüm fln demiş dedim ne rahat
Merhaba güzel anneler, dün bat günü bhcg 226 ile öğrendim çok değişik duygular içerisindeyim yaşım 31, ilk bebeğim olacak, sağlıkla gelirler inşallah hepinize hayırlı olsun
Vajinal baktıranlar acaba sonrasında kanama vs olmadı mı ben ilk bebeğimde de hiç vajinal ultrasonla baktırmadım, bunda da vajinal düşünmüyorum çünkü düşük riski oluyor diyorlar ama bu arada ilkinin üzerinden 6 sene geçti tıbbi teknikler yenilenmiş olabilir
Ayy ben erkek doktora gidiyorum öncekide erkekti ama kadın doktorlarla sorun yaşadığım için kendi tercihim ama vajinal mümkün olduğunca baktırmak istemıyorum hoşlanmıyorum, korkuyorum
Evet zaten tüp bebekle hamile kaldım. Progestanı karından iğne ve vajinal olarak kullanıyordum. Artık kalçadan iğneye de geçtik. Şimdi çamurumsu kıvamlı kahverengi bir akıntı geldi peçeteye. Normal mi anlamıyorum. Birkaç gündür böyleydi şimdi kıvamı yoğunlaşmış gibi