- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Bizde eski bebek arabamızın üstüne takılan oto koltugu şeklinde olan ana kucağı var baktım eve de çok çok ona koyarım zaten doğumdam 2ay sonra fln kullanılmaya başlanıyormuş maksımum 6 aya kadar, diğerini kullanırım çok gerek olursa gider bakarım, çok teşekkür ederimBenim kızım durmamisti kimi bebeler seviyor şart değil ama bence yer de yoksa
Mart gibi doğum olursa inşallah, kıyafet vs olaylarını subata bırakmak istemıyorum benım bebek arabam anne yanı beşiğim fln ztn var mama sandalyesi vs de lazım olunca alırım evde stok yapmaya gerek yok cunku yerim yokKuzum e bebek indirimini bekle Cok düşüyor Şubat indiriminden aldım ben herşeyini bebeğimin hergun farklı bir marka indirime giriyor Şubat'ta yarı yarıya bile oluyor bazen
Güle güle kullansın inşallah bebişinizde sizde huzurlu günlerde kullanın inşallahCanım ben strecleyip dolabın üzerine kaldırdım ama modeli bu birde ikinci el oto koltuğu aldım joie i gemm2 sıfırı 2500 lira ben 600 TL'ye aldım iki kere kullanmış alan kişi letgoda çok güzel şeyler düşüyor pazarlıkta yapın uygun fiyata alırsınız hem
benimdeeeAyh bilemedim yaaa benim pantolonlar kapanmamaya başladı ama
Ya ben bi de 15 dakikada bir wc ye gidiyorum normal mibenimdeee
cok su iciyoruz normal nırmalllYa ben bi de 15 dakikada bir wc ye gidiyorum normal mi
Bunlar doğum sonrası bebişe nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili falan bir kitap mı canımKızlar çoğumuz bu dönemde kaygıyla baş etmeye çalışıyoruz bana en iyi gelen şeylerden biri doğum ve bebekle ilgili kitap okumak. Bilinçli bebek kitabını okudum. Şu anda da Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı kitabını okuyorum. İkisini de tavsiye ederim. Sizin de okuyup beğendiğiniz kitaplar varsa burada paylaşalım.
Bunlar doğum sonrası bebişe nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili falan bir kitap mı canım
O Oylesinwbirisii yaaaa baya içiyorum. Altı üstü 1 lt günlük
Ben Banu çiftçinin kitabını okuyorum. Bir de bebekler ne ister. Şimdi bir tane daha sipariş verdim gelecekKızlar çoğumuz bu dönemde kaygıyla baş etmeye çalışıyoruz bana en iyi gelen şeylerden biri doğum ve bebekle ilgili kitap okumak. Bilinçli bebek kitabını okudum. Şu anda da Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı kitabını okuyorum. İkisini de tavsiye ederim. Sizin de okuyup beğendiğiniz kitaplar varsa burada paylaşalım.
Bence erken değil bende aldimKızlar sizce bebek arabası almak için çok mu erken. ben bu haftaiçi almayı planlıyorum.
Banu çiftçinin kitabı hangisi canım. Ya bende doğum sonrası için bebeğime nasıl yaklaşmam gerektiğine ilişkin (güvenli bağlanma vs)kitap okumak istiyorum. Hangisini almalıyız.Ben Banu çiftçinin kitabını okuyorum. Bir de bebekler ne ister. Şimdi bir tane daha sipariş verdim gelecek
Aldığınızı görünce rahatlıyorum ay ne bilim acaba mı dedim ya biraz daha mı beklesek ama dediğin gibi ne alırsan yanına kârBence erken değil bende aldimŞuan alınmıs herşey kâr diye düşünüyorum her ay zam geliyo zaten
Ben de bunlar var kuzum. Ama dediğin tarz kitap ben de okuyacağım. Zaten eğitimciyim az çok eğitim derslerinde öğrendik birlerler. Ama bence yeni nesil bebekler bile farklıBanu çiftçinin kitabı hangisi canım. Ya bende doğum sonrası için bebeğime nasıl yaklaşmam gerektiğine ilişkin (güvenli bağlanma vs)kitap okumak istiyorum. Hangisini almalıyız.
ben de çok beğendim ama kullanum süresi çok çok azmış bir de her bebek sevmiyormuş doğduktan sonra gidp denesem mi diyorum galiba 2 ay falan kullanılıyorOyun: 13 kg. / Dinlenme: 10 kg. / Uyku: 7 kg diyor 7 kg nedir ki :)) oyun dediği de kırma çalışması o da 13 kgya kadar:))BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton Oyuncaklı / Dusty Pink
BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Uygun Yaş Aralığı: 0-2 yaş Taşıma Kapasitesi: Maksimum 13 kg DOĞADAN İLHAM ALDIK BABYBJÖRN® Bliss'in yeni renklerini keşfedin! Pediatristlerle yapılan yakın çalışmalarla 60 yıldır bebekler ve aileleri için konforlu, fonksiyonel ve güvenli ürünler üreten...www.babybaby.com.tr
Kızlar çok güzel değil miii. Hem de bebek kendi kendini salladığı için gelişimini de sağlıyormuş
Ay burdayım tahlil verdim yine göremedik
Ben aslında 11.11 indirimlerinde alıcam diyodum sonra favorilerime ekledigim bebek arabası 1 haftada bin tlden fazla arttı dedim kasımda da kesin artar oyle indirim yaaprlar o yuzden simdiden alalim dedikAldığınızı görünce rahatlıyorum ay ne bilim acaba mı dedim ya biraz daha mı beklesek ama dediğin gibi ne alırsan yanına kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?