2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim kızım durmamisti kimi bebeler seviyor şart değil ama bence yer de yoksa
Bizde eski bebek arabamızın üstüne takılan oto koltugu şeklinde olan ana kucağı var baktım eve de çok çok ona koyarım zaten doğumdam 2ay sonra fln kullanılmaya başlanıyormuş maksımum 6 aya kadar, diğerini kullanırım çok gerek olursa gider bakarım, çok teşekkür ederim

Kuzum e bebek indirimini bekle Cok düşüyor Şubat indiriminden aldım ben herşeyini bebeğimin hergun farklı bir marka indirime giriyor Şubat'ta yarı yarıya bile oluyor bazen
Mart gibi doğum olursa inşallah, kıyafet vs olaylarını subata bırakmak istemıyorum benım bebek arabam anne yanı beşiğim fln ztn var mama sandalyesi vs de lazım olunca alırım evde stok yapmaya gerek yok cunku yerim yok oğlumun oyuncaklarından odada yer yok oyuncak boşaltıyorum ha bire

Güle güle kullansın inşallah bebişinizde sizde huzurlu günlerde kullanın inşallah doğumdan iki ay sonra anca kullanılıyormuş zaten ana kucakları fln bende chicconun anne yanı yatagı var kendınden beşik halını alıyor sallanıyor fln onu ztn her yere tasıyorum eğer çok lazım olursa alırım diğerini cidden hem yerım yok hem fazla eşyaya tahaömulum yok artık

kızlar bu baş ağrısına kesin bir çözüm yok mu her sabah güne baş ağrısıyla başlıyorum bide sey sorcam evde parol var ama baktım 500mg icsem sıjıntı olur mu ki

Kızlar çoğumuz bu dönemde kaygıyla baş etmeye çalışıyoruz bana en iyi gelen şeylerden biri doğum ve bebekle ilgili kitap okumak. Bilinçli bebek kitabını okudum. Şu anda da Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı kitabını okuyorum. İkisini de tavsiye ederim. Sizin de okuyup beğendiğiniz kitaplar varsa burada paylaşalım.

Bunlar doğum sonrası bebişe nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili falan bir kitap mı canım

O Oylesinwbirisii yaaaa baya içiyorum. Altı üstü 1 lt günlük

Ben Banu çiftçinin kitabını okuyorum. Bir de bebekler ne ister. Şimdi bir tane daha sipariş verdim gelecek

Ben Banu çiftçinin kitabını okuyorum. Bir de bebekler ne ister. Şimdi bir tane daha sipariş verdim gelecek
Banu çiftçinin kitabı hangisi canım. Ya bende doğum sonrası için bebeğime nasıl yaklaşmam gerektiğine ilişkin (güvenli bağlanma vs)kitap okumak istiyorum. Hangisini almalıyız.

Kızlar çok güzel değil miii. Hem de bebek kendi kendini salladığı için gelişimini de sağlıyormuş

Bence erken değil bende aldim Şuan alınmıs herşey kâr diye düşünüyorum her ay zam geliyo zaten
Aldığınızı görünce rahatlıyorum ay ne bilim acaba mı dedim ya biraz daha mı beklesek ama dediğin gibi ne alırsan yanına kâr

Banu çiftçinin kitabı hangisi canım. Ya bende doğum sonrası için bebeğime nasıl yaklaşmam gerektiğine ilişkin (güvenli bağlanma vs)kitap okumak istiyorum. Hangisini almalıyız.
Ben de bunlar var kuzum. Ama dediğin tarz kitap ben de okuyacağım. Zaten eğitimciyim az çok eğitim derslerinde öğrendik birlerler. Ama bence yeni nesil bebekler bile farklı nazlı altaç ve iremcesblog vardı onlar hamileyken okuduklarını linklemişlerdi onlardan bulup seçip alıyorum böyle

ben de çok beğendim ama kullanum süresi çok çok azmış bir de her bebek sevmiyormuş doğduktan sonra gidp denesem mi diyorum galiba 2 ay falan kullanılıyorOyun: 13 kg. / Dinlenme: 10 kg. / Uyku: 7 kg diyor 7 kg nedir ki :)) oyun dediği de kırma çalışması o da 13 kgya kadar:))

Kızlar kontrolden geldiiik ense kalınlığı burun kemiği herşeyi normal dedi çok şükürİkili tarama testini istemedim o ihtimalleri alıp kafaya takmak istemedim zaten yeterince stres yapıyorum.cinsiyet için erken ama erkek olabilir dedi

Aldığınızı görünce rahatlıyorum ay ne bilim acaba mı dedim ya biraz daha mı beklesek ama dediğin gibi ne alırsan yanına kâr
Ben aslında 11.11 indirimlerinde alıcam diyodum sonra favorilerime ekledigim bebek arabası 1 haftada bin tlden fazla arttı dedim kasımda da kesin artar oyle indirim yaaprlar o yuzden simdiden alalim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…