Kızlar kontrolden geldiiik ense kalınlığı burun kemiği herşeyi normal dedi çok şükürİkili tarama testini istemedim o ihtimalleri alıp kafaya takmak istemedim zaten yeterince stres yapıyorum.cinsiyet için erken ama erkek olabilir dedi
ben de çok beğendim aam kullanum süresi çok çok azmış bir de her bebek sevmiyormuş doğduktan sonra gidp denesem mi diyorum galiba 2 ay falan kullanılıyor
Kızlar kontrolden geldiiik ense kalınlığı burun kemiği herşeyi normal dedi çok şükürİkili tarama testini istemedim o ihtimalleri alıp kafaya takmak istemedim zaten yeterince stres yapıyorum.cinsiyet için erken ama erkek olabilir dedi
Aranızda geç döllenme olan var mı haftasını yakalıyor mu benim hala geride bi hafta Dr adet tarihimi değiştirdi benim hesabıma göre 12+5ti bugün 12+1 çıktı
Ben de bunlar var kuzum. Ama dediğin tarz kitap ben de okuyacağım. Zaten eğitimciyim az çok eğitim derslerinde öğrendik birlerler. Ama bence yeni nesil bebekler bile farklı nazlı altaç ve iremcesblog vardı onlar hamileyken okuduklarını linklemişlerdi onlardan bulup seçip alıyorum böyle Eki Görüntüle 3303663
Eki Görüntüle 3303664
Eki Görüntüle 3303665
Ben aslında 11.11 indirimlerinde alıcam diyodum sonra favorilerime ekledigim bebek arabası 1 haftada bin tlden fazla arttı dedim kasımda da kesin artar oyle indirim yaaprlar o yuzden simdiden alalim dedik
Aranızda geç döllenme olan var mı haftasını yakalıyor mu benim hala geride bi hafta Dr adet tarihimi değiştirdi benim hesabıma göre 12+5ti bugün 12+1 çıktı
Ya kızlar ne güzel maşAllah bazılarınızın ultrasonda bebekleri profil fotografı veriyo benim 16.haftam biticek daha 1 kere bile göstermedi hep poposu dönük duruyo omurilik görüp geliyoruz dün doktor biraz göstermeye çalıştı ultrason tarafından yüzünü kapatmıs eliyle düdükk
Banu çiftçinin kitabı hangisi canım. Ya bende doğum sonrası için bebeğime nasıl yaklaşmam gerektiğine ilişkin (güvenli bağlanma vs)kitap okumak istiyorum. Hangisini almalıyız.
Kuzum benimkini demedi geç döllenme ama sata göre hep geriden geliyordu..ama sata göre 14 haftamda giderken bana doktor 15 olmuş dedi bebişin yani sendede yetişecek canım
Kuzum benimkini demedi geç döllenme ama sata göre hep geriden geliyordu..ama sata göre 14 haftamda giderken bana doktor 15 olmuş dedi bebişin yani sendede yetişecek canım