2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Demek sana bir şeyler tokunuyormu acaba..bende sabah ayaklarımın ağrısıyla uyandım bana doktor demişti gebelikten önce varizlerin oluşmaya başlamış
Aaaaa varis öğretmen hastalığı derler ben de korkarım hep olmaktan. Ay kuzum farklı yemiyorum ki bilmiyorum. Ama yine birkaç gündür yumurta yiyemiyorum. Dün malesef ki etli yemek yedim yemez olaydım kendimi zorladım yemek için sonra çok midem bulandı

Öğretmenler haftada bir 8 saat nöbet tutuyor.bu da mı yasak o zaman
O konuda bir bilgim yok malesef günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamaz diyor kanunlar hamileler için molaları saymıyorlar sabah 8 akşam 5 çalışıyorsanız bir buçuk saat mola hakkınız var bu şekilde 8 saat çalışıyorsaniz yarım saati mola nöbetiniz mesai mi oluyor mesai de yasak işte

Ben çalışarken çok ayakta kaldım çok koşdum ordan kazandım malesef çocuk olduktan sonra doktora gidicem irellemesin ne lazımsa etsin.
Bazen diyorlar gebelikte zorlayın kendinizi yeyin ben zorlamadım belkide ondan kusmadım çok şükür.

Evet kuzum zorlamadığın içindir. Ben sabahları zorlaya zorlaya yiyorum okula gideceğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…