Ben hm den alacağım 5li alt 5li üst takım yapıyorsunKızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Sezeryan derse mart sonu benimEvet belli değil durmadan değişiyorama sanırım mart o yüzden burda takılıyorum genelde
Gittinmi bida doktoraEvet belli değil durmadan değişiyorama sanırım mart o yüzden burda takılıyorum genelde
Koldan devam etseydin canım bacakta çok kılcal damar var denk geliyor ister istemez sanırımOksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu
Evet 29 mart olarak görünüyor şuanGittinmi bida doktora
Sağlıkla gelsin inşallah başka bişey istemiyorum sezeryan normal önemli değilSezeryan derse mart sonu benim
Kadın doğum yapmış yürüyor acılar içinde belli bir yüzüne bak bir öp bir koluna gir sanki kendi doğurmuş gibi bebeği aldı yürüdü gitti lanet kadın hayır doktorda sorunlu bu nasıl bir ortam ya kadının sakinliğe dinlenmeye bebeğini göğsüne yatırmaya ihtiyacı var tazecik anne daha sarilasım geldi inanılmaz üzüldüm bebeğine kollarını uzattı ve karı yüzüne bile bakmadı ya aldı bebeği yürüdü lanet kaynanaAyyy kesin kv bu sinir oldum kv kapatılsın.. en korktuğum durumu yaşamış ben doğurduğum gibi benden babasından başka kimse çocuğuma dokunamaz bile bi benimle buluşsun benimle ten teması olsun emsin sonra alırlar yahu
bu kvler oğlunun çocuğunu kendileri doğurdu sanıyoKadın doğum yapmış yürüyor acılar içinde belli bir yüzüne bak bir öp bir koluna gir sanki kendi doğurmuş gibi bebeği aldı yürüdü gitti lanet kadın hayır doktorda sorunlu bu nasıl bir ortam ya kadının sakinliğe dinlenmeye bebeğini göğsüne yatırmaya ihtiyacı var tazecik anne daha sarilasım geldi inanılmaz üzüldüm bebeğine kollarını uzattı ve karı yüzüne bile bakmadı ya aldı bebeği yürüdü lanet kaynana
1.75 boyum 67 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum canım 14. Hafta doktor ilk üç ay ikizlerde 4-4.5 kiloya kadar normal dedi ama ben kusmalardan ve hala çok yiyemiyorum midem bulanmıyor sürekli ama akşamları yiyemiyorum o yüzden 3 kilo şuanKaç kilosun canım, oh maşallahtabi canım tekil gebeliklerde daha zor 16 dan sonra yavaş yavaş hissederim. Hepimize nasip etsin Allahım canım bebeklerimiz kucağımıza alalım
Evet hemşireyim canım benim kolum çok ince nedense sandımki duramam ağrıya..bacaklar daha etli olunca orayı seçtimKoldan devam etseydin canım bacakta çok kılcal damar var denk geliyor ister istemez sanırımtam bilmiyorum ama ben bacaktan devam etmek istediğimde doktor bacak çok tehlikeli demişti gerçi sen hemşireydin diye hatırlıyorum senin için daha kolaydır
Anladım canım sen daha iyisini bilirsinEvet hemşireyim canım benim kolum çok ince nedense sandımki duramam ağrıya..bacaklar daha etli olunca orayı seçtim
Hepsi çok güzelGünaydın hanımlaaarrrr günümüz çok güzel geçsin insAllahhhhSabah ganimetlerimiz
günaydın, ah nasıl güzeller sağlıkla kullansın minik. Hangi markanın bu ürünler?Günaydın hanımlaaarrrr günümüz çok güzel geçsin insAllahhhhSabah ganimetlerimiz
Bastaki gri tulum ve triko takim e bebek diger tulumlar lc waikikigünaydın, ah nasıl güzeller sağlıkla kullansın minik. Hangi markanın bu ürünler?
ya çok güzel gerçekten mutlaka gelin ama hastane vs güvenilmezBiz de bir ara gitmek istedik oraya sonra vazgeçtik gidiş geliş saatleri çok saçma gelmişti. Kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah çok artmadan atlat en kötü odandan çıkma istirahat et
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallh,evde yapılacak şeyleri yapabilsen içebildiğimiz ağrı kesicilerden içsen,inş ilerlememiştir ben de bu sabah baş ağrısıyla kalktımkızlar ben çok kötü grip oluyorum boğazım şişti ve burun tıkanıklığı ile akıntısını bir arada yaşıyorumdoktorla iletişime geçsem bile bir şey yapamam yurtdısındayım pazar döndüğüm gibi doktora haber verip onun önerdiği ilacı mı almayalıyım yoksa acile falan mı gitsem baya kötüleşecek gibi hissediyorum
GünaydınGünaydın hanımlaaarrrr günümüz çok güzel geçsin insAllahhhhSabah ganimetlerimiz
Gerçekten oyle yapıyorlar ya şimdiden onun stresi içindeyimbu kvler oğlunun çocuğunu kendileri doğurdu sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?