2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu
Koldan devam etseydin canım bacakta çok kılcal damar var denk geliyor ister istemez sanırım tam bilmiyorum ama ben bacaktan devam etmek istediğimde doktor bacak çok tehlikeli demişti gerçi sen hemşireydin diye hatırlıyorum senin için daha kolaydır

Kadın doğum yapmış yürüyor acılar içinde belli bir yüzüne bak bir öp bir koluna gir sanki kendi doğurmuş gibi bebeği aldı yürüdü gitti lanet kadın hayır doktorda sorunlu bu nasıl bir ortam ya kadının sakinliğe dinlenmeye bebeğini göğsüne yatırmaya ihtiyacı var tazecik anne daha sarilasım geldi inanılmaz üzüldüm bebeğine kollarını uzattı ve karı yüzüne bile bakmadı ya aldı bebeği yürüdü lanet kaynana

bu kvler oğlunun çocuğunu kendileri doğurdu sanıyo

Kaç kilosun canım, oh maşallah tabi canım tekil gebeliklerde daha zor 16 dan sonra yavaş yavaş hissederim. Hepimize nasip etsin Allahım canım bebeklerimiz kucağımıza alalım
1.75 boyum 67 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum canım 14. Hafta doktor ilk üç ay ikizlerde 4-4.5 kiloya kadar normal dedi ama ben kusmalardan ve hala çok yiyemiyorum midem bulanmıyor sürekli ama akşamları yiyemiyorum o yüzden 3 kilo şuan aminnnn

Günaydın hanımlaaarrrr günümüz çok güzel geçsin insAllahhhh Sabah ganimetlerimiz

Eklentiler

• Screenshot_20230921-074235_ebebek.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20230921-074252_ebebek.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20230921-074343_LC Waikiki.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20230921-074354_LC Waikiki.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
Evet hemşireyim canım benim kolum çok ince nedense sandımki duramam ağrıya..bacaklar daha etli olunca orayı seçtim

Biz de bir ara gitmek istedik oraya sonra vazgeçtik gidiş geliş saatleri çok saçma gelmişti. Kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah çok artmadan atlat en kötü odandan çıkma istirahat et
ya çok güzel gerçekten mutlaka gelin ama hastane vs güvenilmez

Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallh,evde yapılacak şeyleri yapabilsen içebildiğimiz ağrı kesicilerden içsen,inş ilerlememiştir ben de bu sabah baş ağrısıyla kalktım

Günaydın hanımlaaarrrr günümüz çok güzel geçsin insAllahhhh Sabah ganimetlerimiz
Günaydınçok güzeller lcw de bol ve güzel ürünler var özellikle tulumları beğeniyorum,organik pamuk bölümü var sizlerde bakın kızlar oraya özellikle,e bebekte 1000tl alışverişe 200 indirim var kızlar haberiniz olsun,h&mde 5li 6lı zıbınlar var çok güzeller bizzat gördüm tavsiyemdir mis gibi pamuk

kızlar ultrason yorumu yapabilen varmı meraktan ne yapıcağımı şaşırdım kızı erkeği farketmiyor evlat evlattır sadece merak 12+2 de burda yavrum şuan 15+1 geçen hafta gittik çok hareketliydi göstermedi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…