2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallh,evde yapılacak şeyleri yapabilsen içebildiğimiz ağrı kesicilerden içsen,inş ilerlememiştir ben de bu sabah baş ağrısıyla kalktım
yok canım gece burun tıkanıklığından zor uyudum şimdi de akıntısından hareket edemiyorum resmen çok zor

Fetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Canım insallah yanlışlık vardır Şubat annelerindeki arkadas demişti fetal DNA da anomali çıkmış amniyosentez yaptırmış temiz gelmiş hemen telaşa kapılma kaç haftaliksin 2li test geçtiyse 3 lu yaptır birde doktorunla görüştün mü detaylı ultrason da yaptır down için bir kaç şeyin bebekte olması lazım kalpte delik bağırsakta parlaklık burun kemiği olmaması ense kalınlığı gibi gibi inşallah yanlışlık vardır canım benim

Kızlar kötüyüm detayli yazamıyorum buradan forumdan yazı okuyup araştırıyorum. Drla görüşücem yazarim.

Bende yaptırmadım, detaylı yaptırıp yaptirmama konusunda da kararsızım ama doktorum gerek duymuyor genelde ben inceliyorum zaten her şeyini diyor da bilemedim
Benim doktorumda ense kalınlığı filan iyi görünüyor dedi aldırmayı dusunmuyorsan yaptirma 9 ayını zehir etme kendine dedi

Kızlar ikili tarama testi yaptırmayan varmı aranızda ben ne olursa kabulüm diye yaptırmadım
Ben de yaptırmadım canım. Doktorum enae kalınlığına falan baktı gerek görmedik, kaldı ki ben zaten istemiyordum. Bir tek ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum. Şeker yüklemesi de yaptırmayacağım.

Kızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…