Kızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar
Kızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar
Canım şeker taraması yapılıp gerek görülürse mi şeker yüklemesi yapılıyor. Yoksa hiçbir şey yapmadan direk şeker mi yükleniyor. Doktorum önerirse ben de yaptırırım.
Çok tatlıymış kuzum böyle patikli tulumlardan çok alma çabuk büyüdüklerinden bacakları sığmamaya başlıyormuş. Bebek de hareket kısıtlılığı oluyormuş. Uzun süre giydirilmez yani ben de almıştım 2 tane böyle patik birleşik
Ah bir hamileliğin tadına varamadık ben varamadım, hep olumsuz düşünüyorum bunu aşamıyorum sürekli kabus görüyorum Allahım yardımcımız olsun. Ama oğlumda benimde ismini söyleyincede huzur kaplıyor içimi.Detaylıdan sonra başlarız inşallah
Ah bir hamileliğin tadına varamadık ben varamadım, hep olumsuz düşünüyorum bunu aşamıyorum sürekli kabus görüyorum Allahım yardımcımız olsun. Ama oğlumda benimde ismini söyleyincede huzur kaplıyor içimi.Detaylıdan sonra başlarız inşallah
Yok canım mesela diyorlar ya kusmam olmasın tadını çıkartayım hamileliğin valla benim kusmam şiddetli bulantım olmadı şükür ama 5 haftadan hala koltukta uzanıyorum 2 defa mecbur kv gitdim onuda kendileri bile korkuyor aman diyorlar git uzan evde kaklma..doktora gidince de hemen eve dönüyorum..gebelikle alakalı hiçbir anım bile yok malesef..umut ediyorum detaylıdan sonra 1 resim çektiririzAllah bize yardım etsin sonda yüzümüzü güldürsün
Hanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?
Çok tatlıymış kuzum böyle patikli tulumlardan çok alma çabuk büyüdüklerinden bacakları sığmamaya başlıyormuş. Bebek de hareket kısıtlılığı oluyormuş. Uzun süre giydirilmez yani ben de almıştım 2 tane böyle patik birleşik
Kuzum bu ilk bir de kundak var ama onu zaten mart Nisan burada soğuk oluyor diye dışarı çıkarken için özellikle aldım yani diğerlerini alt üst takım mı alırım nasıl yaparım bakalım