Ayy minnoş ya çok güzeller sağlıklı günlerde giyinsin kuzum
Amin kuzummm inşallahAyy minnoş ya çok güzeller sağlıklı günlerde giyinsin kuzum
Katılıyorum.Kızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar
Canım şeker taraması yapılıp gerek görülürse mi şeker yüklemesi yapılıyor. Yoksa hiçbir şey yapmadan direk şeker mi yükleniyor. Doktorum önerirse ben de yaptırırım.Kızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar
Güzel canım sen baya baya başladın almaya
Bende canım detaylıdan sonra başlayacağım. Şimdilik böyle düşünüyorum. Dr beni öyle korkuttular ki başta elim birseye gitmiyorGüzel canım sen baya baya başladın almayaben hala 20 haftayı bekliyorum
Ben şeker yüklemesi yaptırırım çünkü tatlı yemeye başladım kilom olmasa bile.Tetanoz kesin belli diğilKızlar detaylı yaptırın aksi bir durum yoksa şeker yüklemesi de öneririm,ben previa totalisi net olarak detaylıda öğrenebildim ayrıca şeker sevmeyen ben ve kilosu normal olan ben de şeker çıktı ki dikkat etmesem erken doğacaktı ya da farklı bi anamoli gelişecekti,benim fikrim tabi ki bunlar
Bendede durum seninki gibi araştırıyorum sadece beğendiklerimi sebete atıyorum ama detaylıydan sonra başlarım..hala korkum varBende canım detaylıdan sonra başlayacağım. Şimdilik böyle düşünüyorum. Dr beni öyle korkuttular ki başta elim birseye gitmiyor
Çok tatlıymış
Ah bir hamileliğin tadına varamadık ben varamadım, hep olumsuz düşünüyorum bunu aşamıyorum sürekli kabus görüyorum Allahım yardımcımız olsun. Ama oğlumda benimde ismini söyleyincede huzur kaplıyor içimi.Detaylıdan sonra başlarız inşallahBendede durum seninki gibi araştırıyorum sadece beğendiklerimi sebete atıyorum ama detaylıydan sonra başlarım..hala korkum var
Bende detaylıyı bekleyeceğim.Bende canım detaylıdan sonra başlayacağım. Şimdilik böyle düşünüyorum. Dr beni öyle korkuttular ki başta elim birseye gitmiyor
Yok canım mesela diyorlar ya kusmam olmasın tadını çıkartayım hamileliğin valla benim kusmam şiddetli bulantım olmadı şükür ama 5 haftadan hala koltukta uzanıyorum 2 defa mecbur kv gitdim onuda kendileri bile korkuyor aman diyorlar git uzan evde kaklma..doktora gidince de hemen eve dönüyorum..gebelikle alakalı hiçbir anım bile yok malesef..umut ediyorum detaylıdan sonra 1 resim çektiririzAh bir hamileliğin tadına varamadık ben varamadım, hep olumsuz düşünüyorum bunu aşamıyorum sürekli kabus görüyorum Allahım yardımcımız olsun. Ama oğlumda benimde ismini söyleyincede huzur kaplıyor içimi.Detaylıdan sonra başlarız inşallah
Şeker bende yaptırırım. Ama tetenoz düşünmüyorum.Ben şeker yüklemesi yaptırırım çünkü tatlı yemeye başladım kilom olmasa bile.Tetanoz kesin belli diğil
Tetanoz bende düşünmüyorum doktoruma öylesine sorucam pazartesi fikrini almak istiyorum gerçi biliyorum kesin söyler yaptırŞeker bende yaptırırım. Ama tetenoz düşünmüyorum.
Sor bakalım ne diyecek kuzum bende merak ettim.Tetanoz bende düşünmüyorum doktoruma öylesine sorucam pazartesi fikrini almak istiyorum gerçi biliyorum kesin söyler yaptır
Sorucam bu defa canım yazarım buraSor bakalım ne diyecek kuzum bende merak ettim.
Kuzum bu ilkÇok tatlıymışkuzum böyle patikli tulumlardan çok alma çabuk büyüdüklerinden bacakları sığmamaya başlıyormuş. Bebek de hareket kısıtlılığı oluyormuş. Uzun süre giydirilmez yani ben de almıştım 2 tane böyle patik birleşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?