2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Katılıyorum.

Canım şeker taraması yapılıp gerek görülürse mi şeker yüklemesi yapılıyor. Yoksa hiçbir şey yapmadan direk şeker mi yükleniyor. Doktorum önerirse ben de yaptırırım.

Güzel canım sen baya baya başladın almayaben hala 20 haftayı bekliyorum
Bende canım detaylıdan sonra başlayacağım. Şimdilik böyle düşünüyorum. Dr beni öyle korkuttular ki başta elim birseye gitmiyor

Ben şeker yüklemesi yaptırırım çünkü tatlı yemeye başladım kilom olmasa bile.Tetanoz kesin belli diğil

Çok tatlıymış kuzum böyle patikli tulumlardan çok alma çabuk büyüdüklerinden bacakları sığmamaya başlıyormuş. Bebek de hareket kısıtlılığı oluyormuş. Uzun süre giydirilmez yani ben de almıştım 2 tane böyle patik birleşik

Bendede durum seninki gibi araştırıyorum sadece beğendiklerimi sebete atıyorum ama detaylıydan sonra başlarım..hala korkum var
Ah bir hamileliğin tadına varamadık ben varamadım, hep olumsuz düşünüyorum bunu aşamıyorum sürekli kabus görüyorum Allahım yardımcımız olsun. Ama oğlumda benimde ismini söyleyincede huzur kaplıyor içimi.Detaylıdan sonra başlarız inşallah

Yok canım mesela diyorlar ya kusmam olmasın tadını çıkartayım hamileliğin valla benim kusmam şiddetli bulantım olmadı şükür ama 5 haftadan hala koltukta uzanıyorum 2 defa mecbur kv gitdim onuda kendileri bile korkuyor aman diyorlar git uzan evde kaklma..doktora gidince de hemen eve dönüyorum..gebelikle alakalı hiçbir anım bile yok malesef..umut ediyorum detaylıdan sonra 1 resim çektiririzAllah bize yardım etsin sonda yüzümüzü güldürsün

Tetanoz bende düşünmüyorum doktoruma öylesine sorucam pazartesi fikrini almak istiyorum gerçi biliyorum kesin söyler yaptır
Sor bakalım ne diyecek kuzum bende merak ettim.

Hanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?

Kuzum bu ilk bir de kundak var ama onu zaten mart Nisan burada soğuk oluyor diye dışarı çıkarken için özellikle aldım yani diğerlerini alt üst takım mı alırım nasıl yaparım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…