Çok şükür gözün aydın canımMerhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızçemgeliyor. 16 Hf olduk. Çok şükür 2li test için yazmıştım devlette yaptırdığım HCGden dolayı riskli çıktı. Özelde de yaptırmıştım o temiz geldi. 3 gün fark var arada sadece yani boşu boşuna canımı sıktım sırf risk analizi için hiç yaptırmaya gerek yokmuş. Hayırla kucağımıza alalım inşaAllah B Buddy x
ay sağlıkla kucağınıza alın prensesiMerhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızçemgeliyor. 16 Hf olduk. Çok şükür 2li test için yazmıştım devlette yaptırdığım HCGden dolayı riskli çıktı. Özelde de yaptırmıştım o temiz geldi. 3 gün fark var arada sadece yani boşu boşuna canımı sıktım sırf risk analizi için hiç yaptırmaya gerek yokmuş. Hayırla kucağımıza alalım inşaAllah B Buddy x
Çok şükür gözün aydın canım
Sağolun kızlar iyi ki varsınız.ay sağlıkla kucağınıza alın prensesisonuclara da cok sevindim hayırla gelsin minnoş
Benimde eskisi gibi değil canım normal zaten 14. Haftadan itibaren artık göğüs hassasiyeti geçmeye başlar diyor her yerde endişe etmeKızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Evet benimde geçeli çok oldu ilk başlardaki hibi değil yaniKızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Ahhh çok saol canım çok şükür leke kanama yok içim rahatladıBenimde eskisi gibi değil canım normal zaten 14. Haftadan itibaren artık göğüs hassasiyeti geçmeye başlar diyor her yerde endişe etmerahimde artık buzla büyütüp bebek yuları çıkacak ağrılarda normaldir benimde oluyor her şey yolunda şükür kanama lekelenme olmadığı sürece endişe etme gönlünü ferah tut 2. Trimester genelde daha rahat geçermiş zamanla belki hiçbir şeyimiz kalmayacak 2. Trimester içindeyiz
Evet kuzum iyiden kötüyeEn iyiden başlayıp sıralamış galiba değil mi ? Mesala Küçük bezleri çok almayın çok çabuk büyüyor bebekler diyorlar.alt değiştirmek için kullanılmasa da yine lazım olur ıslak mendil
Ay ne bilim kuzum. Tabi ki sağlıkla gelsinler inşallahKız neden korkuyorsunkürtajdan sonra ne kanamalar gördüm yeterki zamanı gelsin bebişlerimiz sağ salim doğulsunlar
Bunları ilk defa sizden duydum desem :) batıl olduğunu düşünüyor ve inanmıyorum :)Kızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuzayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim
1 haftadır sürekli attım gripten dolayı burun tıkanıklığı, burunda yanma bundan kaynaklı uyuyamama, tat koku her şey gitti vs vs bugün ancak kendime gelebildim hepiniz çok dikkat edin ilaçta alamadığım için çok ağır atlattım maalesefKizlaar ortalıkta çok fena grip salgını ve ishal salgını var dikkat edin, eşimin yengesi olmuş maske takmıştı ama yine de dikkat etmek lazım, olursak da inşAllah hafif atlatırız ama inşAllah olmayız tabi
Aynı şekilde batıl olduğunu düşünüyorum.Kızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuzayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim
Çok geçmişş olsun canım.1 haftadır sürekli attım gripten dolayı burun tıkanıklığı, burunda yanma bundan kaynaklı uyuyamama, tat koku her şey gitti vs vs bugün ancak kendime gelebildim hepiniz çok dikkat edin ilaçta alamadığım için çok ağır atlattım maalesef
Ben hiçbişeye dikkat etmiyorum valla eskiler nasıl doğuruyordu, ben de o kadar evhamlı değilim. Su içiyorum yediğim sağlıklı olsun diye uğraşıyorum ama savaşta bile insanlar doğum yapabiliyorsa bi benimki değildir narin diye bakıyorum. Rahat olmak lazımKızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuzayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim
Yaa odasını şimdiden bu şekilde ayarlamak mantıklı dimii . Sonuçta beşikteyatacağı maksimum 1 yıl. Sonra da direkt bu yatağa geçiririm odası hazır olsun istiyorumBen de böyle istiyorum kuzum büyüdüğünde direkbayıldım buna
X Xxudy kızlar kanama alaninizin boyutunu biliyor musunuz? Benim doktorum daha önce böyle bisey söylememişti biara lekelenmem olmuştu ama. Bugün ikili test yapıldı ultrasonu çeken doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Bu haftaya kadar iğne kullanıyordum. İğneyi de doktorum yeni bıraktırdı. Sizler boyutu kaçtan kaça kadar iğneyi kullanmaya devam etmiştiniz acaba?Ben de 400 alıyorum kanama alanım geçmesine rağmen geçene kadar 3x3 kullandım çok az kalmış, inşallah geçecek. Bebek büyüdükçe önemi azalıyor kanama alanının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?