2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür gözün aydın canım

ay sağlıkla kucağınıza alın prensesi sonuclara da cok sevindim hayırla gelsin minnoş

Kızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?

Kızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Benimde eskisi gibi değil canım normal zaten 14. Haftadan itibaren artık göğüs hassasiyeti geçmeye başlar diyor her yerde endişe etme rahimde artık buzla büyütüp bebek yuları çıkacak ağrılarda normaldir benimde oluyor her şey yolunda şükür kanama lekelenme olmadığı sürece endişe etme gönlünü ferah tut 2. Trimester genelde daha rahat geçermiş zamanla belki hiçbir şeyimiz kalmayacak 2. Trimester içindeyiz

Ahhh çok saol canım çok şükür leke kanama yok içim rahatladı

Canım kızlar geçen gün mutfağımızda doğalgaz ile ilgili bir şey yapıldı o yüzden buzdolabının fişini çekmiş adamlar yaklasik 8-9 saat fişi çekik kalmış belki de daha az da bilemiyorum, buzdolabının üst kısmında bir şey olmamış ama alt tarafını hiç acmamistim şimdi et çıkardım da aklıma geldi acaba çözülmüş olma olasılığı var mı ki bayağı buz gibi ama bilemedim

Kızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuz ayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim

Bunları ilk defa sizden duydum desem :) batıl olduğunu düşünüyor ve inanmıyorum :)

1 haftadır sürekli attım gripten dolayı burun tıkanıklığı, burunda yanma bundan kaynaklı uyuyamama, tat koku her şey gitti vs vs bugün ancak kendime gelebildim hepiniz çok dikkat edin ilaçta alamadığım için çok ağır atlattım maalesef

Aynı şekilde batıl olduğunu düşünüyorum.

Çok geçmişş olsun canım.

Ben hiçbişeye dikkat etmiyorum valla eskiler nasıl doğuruyordu, ben de o kadar evhamlı değilim. Su içiyorum yediğim sağlıklı olsun diye uğraşıyorum ama savaşta bile insanlar doğum yapabiliyorsa bi benimki değildir narin diye bakıyorum. Rahat olmak lazım

Ben de 400 alıyorum kanama alanım geçmesine rağmen geçene kadar 3x3 kullandım çok az kalmış, inşallah geçecek. Bebek büyüdükçe önemi azalıyor kanama alanının.
X Xxudy kızlar kanama alaninizin boyutunu biliyor musunuz? Benim doktorum daha önce böyle bisey söylememişti biara lekelenmem olmuştu ama. Bugün ikili test yapıldı ultrasonu çeken doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Bu haftaya kadar iğne kullanıyordum. İğneyi de doktorum yeni bıraktırdı. Sizler boyutu kaçtan kaça kadar iğneyi kullanmaya devam etmiştiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…