Kizlaar ortalıkta çok fena grip salgını ve ishal salgını var dikkat edin, eşimin yengesi olmuş maske takmıştı ama yine de dikkat etmek lazım, olursak da inşAllah hafif atlatırız ama inşAllah olmayız tabi
Kızlar bu ikisini almaya düşünüyorum sizce nasıl?hem gebelikte giyinmek için sonrada hastaneye götürürüm sezeryan olucam diye okudum pijama takımı daha iyiymiş diyorlar 2 tane yeter bence
Canım bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor hiç bir test vs istemedi ielrleyen haftalarda bakicaz ona göre de iğne vururuz dedi ilk gebeliğim.bu arada
Likapa yazılmış markalara önem vermicem yorumlar iyiydi..ben odada çekim yapmayı düşünmüyorum ondan süs püs kesinlikle istemiyorum çok yorumlarda okudum kimse rahat etmemiş
Ben kapalıyım kapalı kızlar yazmış en çok takım kullanılıyormuş ve normal doğumda Altdan bakıldığı için gecelik iyiymiş ama sezeryanda bir tek dikişe bakıldığı için takımla çok rahat oluyormuş..esnek oluyor zaten sanmıyorum acısın
Canlar selam bebek alışverişine başlayan var mı özellikle bu stoklamalik ürünler ıslak mendil bez gibi alanlar var mı almalı mıyız şimdiden ozellikle tecrübeli anneler marka fikir verirse mutlu olurum herşey de zamlaniyor malum şimdiden basliyim diyorum
Kizlaar ortalıkta çok fena grip salgını ve ishal salgını var dikkat edin, eşimin yengesi olmuş maske takmıştı ama yine de dikkat etmek lazım, olursak da inşAllah hafif atlatırız ama inşAllah olmayız tabi
Bende dün doktora gittiğimde başka bir hastası aradı dediki bugün arayan 4. Gebemsin salgın var falan bende yeni atlattım grip elhamdülillah hafif geçirdim
Canlar selam bebek alışverişine başlayan var mı özellikle bu stoklamalik ürünler ıslak mendil bez gibi alanlar var mı almalı mıyız şimdiden ozellikle tecrübeli anneler marka fikir verirse mutlu olurum herşey de zamlaniyor malum şimdiden basliyim diyorum
Kuzum bak ben doktor tavsiyesi şöyle ekran görüntüsü almıştım. Islak mendil ben kullanmayı düşünmüyorum onun yerine yenidoğan havlu pamuklar oluyor onu akıp ıslatacağım.
Canım ben prima ile başlamıştım kizima ama sonra primanin içeriğinin temiz olmadığını okudum sleepy ve molfix aldım ikisinden de memnundum hangisini indirimde görürsem onu alıyordum pişik yapmadi sızdirmadi ama bebekten bebeğe değişiyor ilk başta stok yapmamak lazım belki alacagin bez pişik yapacak hem de hızlı büyüyorlar ilk başta
Likapa yazılmış markalara önem vermicem yorumlar iyiydi..ben odada çekim yapmayı düşünmüyorum ondan süs püs kesinlikle istemiyorum çok yorumlarda okudum kimse rahat etmemiş
Ben de odayı süsletmeyeceğim sadece yatak kenarı tüylü müylü balon olacak ama doğum sırasında ve sonrasında çekim yaptıracağım bakalım hediyelik de almayacağım çünkü çekirdek aile dışında kimse gelmeyecek o yüzden mevlidi için hediyelik yaptıracağım
Kuzum bak ben doktor tavsiyesi şöyle ekran görüntüsü almıştım. Islak mendil ben kullanmayı düşünmüyorum onun yerine yenidoğan havlu pamuklar oluyor onu akıp ıslatacağım. Eki Görüntüle 3306125
En iyiden başlayıp sıralamış galiba değil mi ? Mesala Küçük bezleri çok almayın çok çabuk büyüyor bebekler diyorlar.alt değiştirmek için kullanılmasa da yine lazım olur ıslak mendil
Canım ben prima ile başlamıştım kizima ama sonra primanin içeriğinin temiz olmadığını okudum sleepy ve molfix aldım ikisinden de memnundum hangisini indirimde görürsem onu alıyordum pişik yapmadi sızdirmadi ama bebekten bebeğe değişiyor ilk başta stok yapmamak lazım belki alacagin bez pişik yapacak hem de hızlı büyüyorlar ilk başta
Ben de odayı süsletmeyeceğim sadece yatak kenarı tüylü müylü balon olacak ama doğum sırasında ve sonrasında çekim yaptıracağım bakalım hediyelik de almayacağım çünkü çekirdek aile dışında kimse gelmeyecek o yüzden mevlidi için hediyelik yaptıracağım
Bende kapıyı çocuğun yatağını kendi yatağımı süslerimbalon bir yerde okudum enfeksiyon kapma şansı ola biliyormuş hastane odalarıda küçük olduğu için riske atamam ama evde salonda balonla süs olucak çekim için.Hediyeleri bir tek mevlit için bende edicem..çıktığım gün sadece pasta yaptıracam ailecek her kes çaya otursun
Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızçem geliyor. 16 Hf olduk. Çok şükür 2li test için yazmıştım devlette yaptırdığım HCGden dolayı riskli çıktı. Özelde de yaptırmıştım o temiz geldi. 3 gün fark var arada sadece yani boşu boşuna canımı sıktım sırf risk analizi için hiç yaptırmaya gerek yokmuş. Hayırla kucağımıza alalım inşaAllah BBuddy x