2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok beraber değiliz ama arar sorar sürekli vah vah eder 6 haftalardayken misafir geldi bize bu bebeğim kendiliğinden 3 tüp bebekten sonra oldu zaten zor bekledim 6+2 de kalp atışını duymak için özele gidecez dedik yok ne gerek var yok oğlum duysa ne olur konuştu bir sürü doğum devlette olsun sürekli görmeye gitmeyin bir sürü ya susuyorum ama az kaldı delirmeme

Hiç bir zaman acabamız bitmeyecek kuzum sanırım detaylı diyoruz detaylıdan sonrada hep acaba olacak. Öyle böyle inşallah doğum yapacağız Allah’ın izni ile, hep olumlu olayım diyorum ama olamıyorum. Sürekli korku halindeydim. Sürekli ya birsey olduysa diyorum, ama geçecek zaman güzel günler gelecek. Yolumuz biraz zor ama güzel olacak.

Bendede tüp bebekten sonra doğal hamile kaldım çok şükür..ama bende kimsenin haberi yok tedavilerden eşimle ikimiz biriz yani söz çıkmaz eşimden.Eğer kv öyle bir harakterdeyse en güzeli soru veriyorsa yalandan demekki evet devlete gidiyoruz..sonuçta siz gitseniz özele sizinlemi gelicek.Benim kv hiç aramaz sormaz bende ona sinir oluyorum görümcem hep bana diyor o öyle birisi alış artık..Hatda hamile kalınca hemen demedik

İlk bebeğimi kaybettim 8 sene bekledim insan çok heyecanlanıyor paylaşmak istiyor ama böyle yaptıklarında çok üzülüyorum özellikle soruyor ne yaptınız nereye gittiniz diye yalan söylemekte istemiyorum cinnet herşeyi çözecek az kaldı onada şu ikili testi bir devlette yaptırayım sonra özele gideceğim eşşek gibi çalışıyorum tabiri caizse bundan susmayacağım

Ayy Allahım sabır versin ya nasil bi insan kendi cebinden cıksa neyse sizin keseniz en iyisini siz bilirsiniz bu kadar karismak ne ya Allahım akıl fikir versin cok kiziyorim boyle ebeveynlere evlatlariniza bunkadar bagliysaniz evlendirmeyin ya evlendikten sonra aiile icine bu kadar karismak cok yanlis sizin bile huzurunuz kacar yani valla sen kocanla hic arani bozma canim guzel dille anlatmaya calis diger turlu bence sizin kavga etmeniz kv hic rahatsiz etmez gibi hissettim

Kuzum böyle böyle sanırım aylar geçecek. Korkular gelip gidiyor sanırım bu da bizim hamileliğimizin bir parçası. Bugün arkadaşımla sohbet ediyoruz. Kız kardeşi doğum yaptı 25 günlük bebeği. O hiç hamile gibi yaşamadı dedi hamileliğini hissetmemiş bile son aylarda biraz ağırlaştığı için zorlanmış. Heryere gitti gezdi dolaştı. Doktor bana yarım saat hafif tempo yürü diyor. İnstada bakıyorum hamileler neredeyse 10 bin adım atıyor. Neyse sorgulamıyorum demekki benim hamileliğim böyle geçecek. Bebeğimiz sağlıklı olsun sağlıkla gelsin hayatımıza, ben gerekirse yatayım böyle ne diyim.

Leblebi varsa çekirdek almaya ne gerek var diyen bir insan kv eve gelip her çekmeceyi her dolabı açıp içinde ne var diye bakan bunuda söyleyen biri işte şimdiden doğuma gelmenin planını yapiyor eşimle bende konuşuyorum devlete de gidiyorum o yüzden çok sevdiği bir akrabası var ona açtım derdimi oda konuşuyor işte ne kadar etkili olursa kv kötü bir insan değil çok iyidir ama böyle şeyler yaptıkça deliriyorum

Ben ilki koşarak gitdim onlara sürpriz yaptım hemen kv her kesi aradıki gelnim hamile eşim çok sinirlendi olumsuz oluncada her kes beni aramaya başladı her konuştuktan sonra ağlıyordum bıkmıştım anlatmaya ondan ikinci kimyasal oluncada sonra haberleri oldu..şimdiki gebeliğide kalb atışını duyunca bildiler ve korkusundan kimseye söylemedi.Ama senin işin çok zor ya bu kadar soru sormak her şeyi dibine kadar sormak ne ya..yani sora bilirde ama neden karışıyor sonuçta sen kendinde çalışıyorsun..Bazen ben deli oluyorum neden kv soru vermiyor ama sonra diyorum aman daha iyi benim için sormasın

Sen guzelce anlatsan kvne rahatsiz oldugun seyleri anlamicak birisi mi ? Veya esin rahatsiz olur mu oyle konusmandan yani sinir olup kendini yıpratıcana veya cinnet gecirip kalpkiricana anlatsan anlaamz mi ki

Bunda kimseye söylemeyin dediler zaten doktora gittik dediğimizde nasıl demeden önce paraliya mi diyor düşün tüp bebek sürecinde ilk tedavimi patronum karşılamıştı iki üçte sadece transfer ücretlerini ödedik hala dondurulmuş embriyolarim var Allah razı olsun onu bile laf etti kimseye senin patronunun karşıladığıni söyleme diye bilmesinler diyor bir gün birşeye ihtiyacınız var mı demedi tüp bebekten olan bebeğimi kaybettiğim günün akşamı kvnin annesi vefat etti eşimi çağırdı yanına son nefesini veriyor oğlum gel diye ben kürtajdan çıkmışım eve gelmişim eşimi oraya gönderdim git dedim benim burda kimsem yok birde erkek arkadaşına emanet etmiş beni onlarda çok kizmislar nasıl bırakıyorsun eşini diye sonradan duydum ben bunlarıda

Sen guzelce anlatsan kvne rahatsiz oldugun seyleri anlamicak birisi mi ? Veya esin rahatsiz olur mu oyle konusmandan yani sinir olup kendini yıpratıcana veya cinnet gecirip kalpkiricana anlatsan anlaamz mi ki
Kv bu geldiğinde yatak odasinin dolap derinliklerindeki birşeyi sordu bana ya dedim o yırtık ben onu sonra kullanırım diye yedek sakladım yırtık değil ki diyor en son benden iyi mi bileceksin benim evim dedim sustu birşeye laf edince ben alıyorum ben ödüyorum diyorum artık susmamaya çalışıyorum eşimi kırmak istemiyorum ama ne kadar susarsam daha kötü oluyor hamilelikte çok etkiledi şuan beni inanılmaz doldum onlara karşı doğumu düşünüp strese giriyorum ya

Allahım gönlüne ferahlık versin canim yaa çok zor gercekten kırmamak için kırılmak Insallah en yakin zmanda kv anlar yaptigi yanlislari da daha fazla sinir stres olmazsin

Anladım ben senin durumunu.Benim kp her şeye karışan birisi resmen her şeye karışıyor ama işte benim eşim izin vermiyor ona..izin vermeyincede aralarında kavga çıkıyor..eşimi arayınca açmıyor o açmayıncada beni arıyor..bana dediği bu oluyor beni dinlemiyor çok para harclıyor o konuştukca ben deli oluyorum ve tabi sözümü diyorum en son cocuğun ismine bile karışmak istedi.Kayınlarım görümcem sustuğu için hayatlarını mahv etmiş resmen istediğini yapıyor bize yapamıyor ama ondan çatlıyor..ama hasta olsun hemen koşarız ben elimden gelenini yaparım sadece her şeyi anlatmıyoruz. Bence senin eşinde öyle etsin.

Benimde öyleler kp de karışıyordu onu hallettim şimdi kv böyle işte buna da az kaldı bir cinnet herşeyi çözecek gibi eşime de başlayacağım artık yeter diye şu doğumu da bir atlatsam başka birşey istemiyorum artık

Hall et kv çünkü çocuk doğulunca daha çok karışacak emin ol şimdiden bunu çöz alışsın

Hall et kv çünkü çocuk doğulunca daha çok karışacak emin ol şimdiden bunu çöz alışsın
Uzak olduğu için rahatım da biraz doğuma kendi annemde gelmeyecek ne olur bilmiyorum annem de tuhaf gelemem bakamam diyor kimseden birşey istemiyorum gerekirse kavga edeceğim

Uzak olduğu için rahatım da biraz doğuma kendi annemde gelmeyecek ne olur bilmiyorum annem de tuhaf gelemem bakamam diyor kimseden birşey istemiyorum gerekirse kavga edeceğim
Yaaa hiç iyi olmadı benimde bir arkadaşım tek başına bakıyor çocuğuna zaten ilk 40 gün yardım olursa iyi olur tabi sonrasını zaten kendimiz Hall edicez Allahın izniyle

Çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin. Fakat kalbi durduğunda belirti oldu mu anladın mı
Göğüs hassasiyetinde azalma ve sağ kalça ağrısı başlamıştı ve karnım 3ayliktan büyük duruyordu gerçi doktor kese normal boyutta bebegin kalbi durduğundan gelişmemiş dedi.

Doğumunun tarihini şimdiden Nisan sonu de git doğur kendin sonra aa bi anda suyum geldi de bu kv şimdiden tavrını koy bence biraz sen tepene çıkarmışsın. Yarın öbür gün çocuğuna nasıl bakacağına da karışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…