2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay doktorda %65 erkek dedi kızzz
O zaman kızdır canım, %65 büyük oran bence ne bileyim içime öyle doğdu. Şimdi ben anlamıyorum canım bu işten birsey benim doktorum riskli gebelik uzmanı 10+4 de bana dediki ben kemik yapısında omurgasından bebeğin cinsiyetini anlarım bu bebek %80 erkek dedi. Aynı şeyleri başka bir perinatologa gitmiştim bacak arasını göremedi ama incelerken dedi ki kemik yapısından bu bebek erkek dedi, bebeğim erkek perinatolgada 13. Haftada gitmiştim,

o zaman kız mıdır erkek midir erkek dedi doktor sen kızdır drmşsin allah mı söylett

bana da perinatolog dedi %65 diye

doktorda %65 erkek dedi devlete gidiyorum bide 16.haftadan önce söylemiuolar
Anladım canım ilk bebiş mi sağlıklı oluşumlarda erkek kız hepsi çok evlat, şimdi ben hep kız annesi olurum diyordum ama erkek annesi olmakta öyle güzel duygu ki öyle alıştım ki,

bende hep kız istiyo ve hissediyodum erkeğe şaşırdım biraz
Oda çok güzel bir duygu canım, erkek annesi olmak, alışıyorsun. Ben şimdiden oğlumla aşk yaşıyorum. Hep sağlık diledim önce kız istedim annemin adını koyacaktım, ama erkekte çok güzel rabbim ne derse canım. Sağlıklı olsunlarda

Ben üç gebeligimde de Fehmi Yazıcıoğluna gittim aşırı memnunum işinin ehli muayene ücreti 1800 tl
Bende Recep hocayı duydum, çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ama muayene tarihleri aşırı doluymuş hatta yarın arıyıp şimdiden randevu mu alsam diye düşündüm. Fehmi hoca İstanbul’da mı?

Bende Recep hocayı duydum, çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ama muayene tarihleri aşırı doluymuş hatta yarın arıyıp şimdiden randevu mu alsam diye düşündüm. Fehmi hoca İstanbul’da mı?
Evet İstanbul Kağıthane papirus plazada muayenehanesi var hamile arkadaş akraba hep yonlendiririm ona herkes çok memnun ayrılır göremediği hiç bir şeyi riske atmaz bebek gostermedi bişey yoktur demez gerekirse yarın tekrar çağırır yarım saat daha ücretsiz muayene eder benim ilk oğlumda kordondaki damar sayısına kadar baktı hatta tansiyonunu ölçtü ikinci oğlumda malesef çok büyük anomaliler vardi capada iki kere heyete çıktım Fehmi hocanın 40dk da çıkardığı raporu anca çıkardılar üçüncü bebegim bu, 13 haftalık gittim çok şükür herşey yolunda 20 de tekrar gidicem inşallah

Canım bilgi için çok teşekkür ederim bir araştırayım, peki ikinci bebeğin ne oldu sonucu.

Canım gecmiş olsun..ama çok merak etdim kusura bakma sen ikinci oğlunda fetal DNA testini yaptınmı yoksa yapmadan anomaliler görüldü..Detaylı ultrasonun stresi var şimdi bende

Canım gecmiş olsun..ama çok merak etdim kusura bakma sen ikinci oğlunda fetal DNA testini yaptınmı yoksa yapmadan anomaliler görüldü..Detaylı ultrasonun stresi var şimdi bende
Canım benim ikinci gebeligim de hep bir korku vardı içimde ikili test bile yaptırmadım bişey çıkacak korkusuyla eşimde keza öyle bana şimdi anlatıyor detaylida hoca soylemeseydi bile kalbinde bı sikinti var mı diye soracaktım diyor sanırım rabbim malum ediyor korkumdan hic test yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…