2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kız böyle düşündkçd ben benim cinsiyeti daha çok merak ediyorum cinsiyet konusmayalım bi arkadas üzülüyor da
Hahah kız sana perinatolog dedi bide %65 erkek diye kesin erkektir bence banada perinatolog %70 kız dedi sonra kesin kız olduğunu öğrendim normal doktor olsa muallakta kalda perinatolog söylüyorsa çıkıyor

Hahah kız sana perinatolog dedi bide %65 erkek diye kesin erkektir bence banada perinatolog %70 kız dedi sonra kesin kız olduğunu öğrendim normal doktor olsa muallakta kalda perinatolog söylüyorsa çıkıyor
ay hadi bakalım benim bu erkek olursa 6.erkek torun olcak bi kız tutturamadık be

ay kızlar ben cok acıkınca sanki cocukta cok acıkmıs gibi hisseditorum çok kötü bir his normsl mi bu ya aç kalır mı

Günaydın kızlar
Bu gün randevum var bakalım cinsiyeti öğrenebilecekmiyim
Çok heyecanliyim öğlen saati hemen gelsinnnn
14+2 yim şuan
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah gönlünden geçen nasip olsun

Doktorumu değiştim, ünlü bi doktora gidiyorum şimdi, dün ilk randevu vardı, bana illa magnezyum yazdı reçeteye ve sancın ya da kasık ağrın olursa bunu iç mutlaka dedi. Bi al istersen eczaneden.

Ben de. Hiçbir yediğimin tadı da yok bugün mesela aşırı çok kustum. O zaman da korktum. Ya bebeğe birşey olduysa da kusuyorsam diye
sabahları aç karna bir damla su bilr içmiyorum artık hemen kusuyorum çünkü. Akşamları devam eden bulantın varsa korkma canım bende akşamları sürekli devam eden bi bulantı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…