2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah bugün gerçekten kötüyüm. Midem çok bulanıyor
Cnm inşallh bıan önce geçer
Ben yiye yiye 4 kilo aldım şimdiden, 9 aylık gbi gezıyorum
Çok almamam grek kndımı frenlemem grek

Sabahları aç karna 2 bardak su
Bi guzel kahvaltı
Meyvesi, çerezi, ne görsem ne bulsam atıyom agzıma, canım balık istıyo ayy hrseyi istıyo, güzel bişy ama nasıl frenlicem ki kndımı ben

Şimdiye kadar hiç almamıştım ama yavaş yavaş benim de iştahım açılmaya başladı. pek hayırlı şeyler de çekmiyor canım . senin yine meyve balık falan istiyormuş

Günaydın kızlar, bu sabah işe zor geldim ya mide bulantısı baş ağrısı bacaklarımda ağrı her yerim ağrıyor kafamı zor tutuyorum neden böyle oldu var mı yaşayan 16+4 olduk bugün mide bulantımda neredeyse 1 aydır yoktu boğazımda şişmiş acaba o mu mide bulantısı yaptı anlamadım darmadağın bir sabah oldu resmen

Ben 3 kilo aldım ama hiç belli bile diğil.Sen ne güzel aç karnına suyu içe biliyorsun.Dün doktordan geldikten sonra bir kaç bardak su içtim başladım yavaş yavaş ama içtikten sonra hemen midem bulanıyor yaBana kilo aldıran bence ceviz kaşar muz süt

Anladım canım ilk bebiş mi sağlıklı oluşumlarda erkek kız hepsi çok evlat, şimdi ben hep kız annesi olurum diyordum ama erkek annesi olmakta öyle güzel duygu ki öyle alıştım ki,
ben de kız annesi hayal etmiştim azıcık da olsa ama şimdi erkek annesi oldum çıktım hep erkek çocuklarına bakıyorum

Şimdiye kadar hiç almamıştım ama yavaş yavaş benim de iştahım açılmaya başladı. pek hayırlı şeyler de çekmiyor canım . senin yine meyve balık falan istiyormuş
Mide bulantım olmadıgı için hrseyi yiyebılıyorum çok sukur, ilk hamileliğimde bu haftalardan sonra almaya başlamıştım

Ben bazen kendimi dinlediğimde göbeğimin altında damar atması gibi şeyler hissediyorum her zaman değil. Ama gerçekten damarım da atıyor olabilir. İnşallah bebeğimdir o hissettiklerim
Yaaa varya gercek bebegi hisssttiginde damar atmasi falan hikaye gelecek sanada insallaaaah bende damar atmasi hissediyodum birisi bebegin hareketini ilk hissettiginde aradaki farki anlicaksin dedi gercekten oyle olduu Rabbim burdaki ve dünyadaki hak eden isteyen uğraşan her kuluna nasip etsin insallaaaaahh ama damar atmasini hissettigine gore bence 10 gune 2 haftaya gercegini hissedersin gibi geldi

Merhaba, bende de soğuk algınlığı oldu. yaklaşık 9-10 gün ilaçsız ayakta kalmaya çalıştım ama artık en son başım beton gibi oldu bir şeyleri çiğnerken bile tüm yüz kaslarım ağrımaya başladı daha fazla dayanamayacağımı fark edip doktorumun bulunduğu hastanedeki acile gittim. gebelikte belirli bir grup antibiyotik kullanılabiliyormuş onlardan birini yazdı. öksürük için de bir şey yazdı. Daha sonra da yine de kendi doktorunuza danışın öyle kullanın" dedi ilaçları aldıktan sonra doktoruma sordum "kullanabilirsiniz uygun" dedi ve kullanmaya başladım. 2 gündür henüz büyük bir değişiklik yok ama yine de hafiften geçtiğini hissediyorum. o yüzden siz de doktorunuza danışıp bence ilaçları kullansanız iyi olur çünkü düzelmesini bekleyerek geçen zaman içinde çok daha kötü oldum naçizane tavsiyem

Canim sen boyle pipetli bardakla falan icsen veya suyun tadindan icemiyosan icine meyve falan atip bekletsen veya karadut ozu falana tsa az bisey koku tat verse icebilir misin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…