- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Dün gruptan bir arkadaşta aynısını söyledi . Deneyeyim teşekkürler canımDoktorumu değiştim, ünlü bi doktora gidiyorum şimdi, dün ilk randevu vardı, bana illa magnezyum yazdı reçeteye ve sancın ya da kasık ağrın olursa bunu iç mutlaka dedi. Bi al istersen eczaneden.
Cnm inşallh bıan önce geçerİnşallahbugün gerçekten kötüyüm. Midem çok bulanıyor
Günaydın canım . 16+4 den bildiriyorum. Aynı sabaha uyandımGünaydın kızlar. Yine kusmalı bir sabah geçirdim14+2 olduk hala kusuyorum
Şimdiye kadar hiç almamıştım ama yavaş yavaş benim de iştahım açılmaya başladı. pek hayırlı şeyler de çekmiyor canım . senin yine meyve balık falan istiyormuşCnm inşallh bıan önce geçer
Ben yiye yiye 4 kilo aldım şimdiden, 9 aylık gbi gezıyorum
Çok almamam grek kndımı frenlemem grek
Sabahları aç karna 2 bardak su
Bi guzel kahvaltı
Meyvesi, çerezi, ne görsem ne bulsam atıyom agzıma, canım balık istıyo ayy hrseyi istıyo, güzel bişy ama nasıl frenlicem ki kndımı ben
doktoruna bi sor bence cnmmKasık sancım sanki biraz daha hafifledi. progestana hiç başlamasam mı ki ya
bana da bir iştah açıcı dua edrr misinizŞimdiye kadar hiç almamıştım ama yavaş yavaş benim de iştahım açılmaya başladı. pek hayırlı şeyler de çekmiyor canım . senin yine meyve balık falan istiyormuş
Tabiii ne tarafa doğru üfliyimbana da bir iştah açıcı dua edrr misinizyok hçbir şekildr olmuyo
üfle sen dümdüz, ulaşır banaTabiii ne tarafa doğru üfliyim
Ay simit peynir yedim. yarım saattir öğğ diye dolanıyom ortalıkta. çocuğum sevmedi mi acaba bu ikiliyi anlamadım kiüfle sen dümdüz, ulaşır bana
Ben 3 kilo aldım ama hiç belli bile diğil.Sen ne güzel aç karnına suyu içe biliyorsun.Dün doktordan geldikten sonra bir kaç bardak su içtim başladım yavaş yavaş ama içtikten sonra hemen midem bulanıyor yaCnm inşallh bıan önce geçer
Ben yiye yiye 4 kilo aldım şimdiden, 9 aylık gbi gezıyorum
Çok almamam grek kndımı frenlemem grek
Sabahları aç karna 2 bardak su
Bi guzel kahvaltı
Meyvesi, çerezi, ne görsem ne bulsam atıyom agzıma, canım balık istıyo ayy hrseyi istıyo, güzel bişy ama nasıl frenlicem ki kndımı ben
ben de kız annesi hayal etmiştim azıcık da olsa ama şimdi erkek annesi oldum çıktım hep erkek çocuklarına bakıyorumAnladım canım ilk bebiş mi sağlıklı oluşumlarda erkek kız hepsi çok evlat, şimdi ben hep kız annesi olurum diyordum ama erkek annesi olmakta öyle güzel duygu ki öyle alıştım ki,
Mide bulantım olmadıgı için hrseyi yiyebılıyorum çok sukur, ilk hamileliğimde bu haftalardan sonra almaya başlamıştımŞimdiye kadar hiç almamıştım ama yavaş yavaş benim de iştahım açılmaya başladı. pek hayırlı şeyler de çekmiyor canım . senin yine meyve balık falan istiyormuş
Çok heyecanlıı Kaç haftalıksın var mı tahmin daha önceki haftalardaGünaydın kızlar bugün kontrolüm var doktor cinsiyeti de öğreniriz dedi birazdan gideceğim
Yaaa varya gercek bebegi hisssttiginde damar atmasi falan hikaye gelecek sanada insallaaaahBen bazen kendimi dinlediğimde göbeğimin altında damar atması gibi şeyler hissediyorum her zaman değil. Ama gerçekten damarım da atıyor olabilir. İnşallah bebeğimdir o hissettiklerim
Merhaba, bende de soğuk algınlığı oldu. yaklaşık 9-10 gün ilaçsız ayakta kalmaya çalıştım ama artık en son başım beton gibi oldu bir şeyleri çiğnerken bile tüm yüz kaslarım ağrımaya başladı daha fazla dayanamayacağımı fark edip doktorumun bulunduğu hastanedeki acile gittim. gebelikte belirli bir grup antibiyotik kullanılabiliyormuş onlardan birini yazdı. öksürük için de bir şey yazdı. Daha sonra da yine de kendi doktorunuza danışın öyle kullanın" dedi ilaçları aldıktan sonra doktoruma sordum "kullanabilirsiniz uygun" dedi ve kullanmaya başladım. 2 gündür henüz büyük bir değişiklik yok ama yine de hafiften geçtiğini hissediyorum. o yüzden siz de doktorunuza danışıp bence ilaçları kullansanız iyi olur çünkü düzelmesini bekleyerek geçen zaman içinde çok daha kötü oldum naçizane tavsiyemarkadaşlar grip geçiriyorum burnum ya çok tıkalı ya da çok ciddi akıyor şiddetli geniz akıntım varacile gittim doktora hamile olduğumu söyledim ama bana antibiyotik falan yazmış antibiyotik içebiliyor muyuz? yazdığı hiçbir ilacı almadım antibiyotik yazdığını görünce tatilde de çok zorlandım çok ağrılarım olduğu için yarın doktoruma bir gideyim diyorum zaten sanırım en iyisi kendi takibimi yapan doktora gitmek
Canim sen boyle pipetli bardakla falan icsen veya suyun tadindan icemiyosan icine meyve falan atip bekletsen veya karadut ozu falana tsa az bisey koku tat verse icebilir misin kiBen 3 kilo aldım ama hiç belli bile diğil.Sen ne güzel aç karnına suyu içe biliyorsun.Dün doktordan geldikten sonra bir kaç bardak su içtim başladım yavaş yavaş ama içtikten sonra hemen midem bulanıyor yaBana kilo aldıran bence ceviz kaşar muz süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?