2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eğer kusman ya da öğürmen olmuyorsa zorla kuzum. Mesela bazen öyle ki o suyu kusunca öğürmeler geliyor içemiyorsun
Kusmam olmuyor ama öğürmem oluyor malesef yoksa tabi içerim..mesela içiyorum bir bardak zorla sonra yemeğe bir şeyler arıyorum hemenki midem bulanmaya başlıyor çünkü..şimdi ilacımı içtim bir bardak suyu zor bitiriyorum

Yaş 31 SAT 20.06 Kese 4+4 Kalp Atışı 6+3 şimdilik Erkek :) Beni de tabloya eklermisiniz B Buddy x

Çatlak kremine 13 haftalıkken başladık sizce erken mi hanımlar.. Malum kremler pahalı :) 1 kutu yetmeyecek bu gidişler

Anladım kuzum. Başka birşey önerdi mi doktor? Su yerine?

Bu grupta bir tek sanki bir tek ben krem etmicemdoktorada her defa unutuyorum sormaya bu kremleri..
Ben de sürmüyorum. Zaten akşam nasıl yattığımı bilmiyorum sabah midem bulanıyor. Giyinip makyaj yaptığıma şükrediyorum. yaptığım yemeğe bile şükrediyorum yapabiliyorsam. Mesela sabah kahvaltı yaptım ama kustum midem boş şimdi nasıl yicem diye düşünüyorum midem bulanıyor

1. hamileliğimde kullanmadım sadece vazelin badem yağı filan srdüm ama çok aşırı çatlaklarım oldu O yüzden bu sefer çok dikkat ediyorum maaesef sonradan geçmiyor izler :/

Ben johnsons baby bebek yağı duymuştum onu kullanıyorum, aklıma geldikçe akşamları ve banyodan sonra sürüyorum. Umarım faydasını görürüm

Güzel anneler merhabalar, bugün 15+5 bebişimizin kız olduğunu öğrendik %90 dedi, 13,5 cm 122 gram dedi herşey güzel çıktı fakat çok ciddi idrar yolu enfeksiyonum varmış kan işer duruma gelmişim bunun için antibiyotik verdi çok tehlikeli sonuçlar açabilir erken doğum düşün tehlikesi gibi dedi. Yaşayan var mı bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…