2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canim sen boyle pipetli bardakla falan icsen veya suyun tadindan icemiyosan icine meyve falan atip bekletsen veya karadut ozu falana tsa az bisey koku tat verse icebilir misin ki
Ben hem su içemiyorum ve mesela evde tatlı olmasa çay içmeyi bile sevmeyen biriyim sadece yazda çok sıcaklarda durmadan çay su içerim ve ya Allah korusun hasta olursam hep çay içerim.İnan bana bende düşünüyorum ne ede bilirimki su içe bileyim ben soğan yemekte yemeyen birisi olarak hamile kalayım diye günde 2 defa soğan suyunu aç karnına içtim eşim bile bana acıyordu yapma bunu kendine..şimdi bu suyuda Hall edicem mecbur çocuk için

canım bende dün yıllardır gittiğim dahiliye doktoruna gittim oda gebelerde 12. haftadan sonra kullanılan antibiyotikten verdi bende kullanmamak için direniyorum

Hallet kuzum şuan fazla bi etkisi olmasada ilerde sorun çıkarır Allah korusun simdiden alistirmak lazim yoksa bende hic sevmem suyu ama 2litreyi tamamliyorum aksama kadar

canım bende dün yıllardır gittiğim dahiliye doktoruna gittim oda gebelerde 12. haftadan sonra kullanılan antibiyotikten verdi bende kullanmamak için direniyorum
Direnip faydasını görmedim ama umarım siz ilaçsız anlatabilirseniz en güzeli olur. Ayrıca hastanede uyarıda bulundular "ilkokula giden çocuklarla fazla temasta bulunmayın covid tekrardan yayılmaya başladı" diye aklınızda bulunsun.Geçmiş olsun

Benimde bugün 16+4 , benimde mide bulantısı uzun zamandır yoktu başlarda da pek olmadı ama benimde bugün böyle midem ağzımda bulanıyor grissini falan atıştırdım 1 tane diner gibi oldu

13+1 daha önce hiç tahmin etmedi direkt 13.haftada söyleriz dedi
Dış genital organ oluşuyor mu bu haftalarda acaba :) Benim 12 haftalıkken kesin erkek dedi ama ben hala emin olmuyorum 14 haftalığım yarın ben de gidip tekrar soracağım :) Sonucu öğrenince yazarsın :))

Benimde bugün 16+4 , benimde mide bulantısı uzun zamandır yoktu başlarda da pek olmadı ama benimde bugün böyle midem ağzımda bulanıyor grissini falan atıştırdım 1 tane diner gibi oldu
Yaa aynıyız :) benim tansiyonumda düşmüş ondan oldu sanırım evden bir şey yemeden çıkar sabah ofiste yerim ben yarın yiyip çıkmayı deneyeceğim sanırım bebekler büyüyor o sebeple aç durmamamız gerek :)

Dış genital organ oluşuyor mu bu haftalarda acaba :) Benim 12 haftalıkken kesin erkek dedi ama ben hala emin olmuyorum 14 haftalığım yarın ben de gidip tekrar soracağım :) Sonucu öğrenince yazarsın :))
evet canım oluşuyormuş özellikle erkek çok net belli ediyor diyorlar ama tabiki değişebiliyor nadirde olsa

Hallet kuzum şuan fazla bi etkisi olmasada ilerde sorun çıkarır Allah korusun simdiden alistirmak lazim yoksa bende hic sevmem suyu ama 2litreyi tamamliyorum aksama kadar
Ay Allah korusun..doktorumda dedi şimdilik iyi suyun ileri haftalarda sorun olmasın diye 2 ve 3 litre güne

Vallahi maşallah de kuzum. Böyle çok zor hayat öğrencilerim bile zayıfladınız hocam diyorlar

Ben bazen kendimi dinlediğimde göbeğimin altında damar atması gibi şeyler hissediyorum her zaman değil. Ama gerçekten damarım da atıyor olabilir. İnşallah bebeğimdir o hissettiklerim
Canım bebeğindir , kaç haftalık oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…