Geçmiş olsun canım..ilk haftalarda sen idrar testi verdinmi yoksa bu ilk sende?ben 6 haftada verdim temiz çıktı ondan merak etdimYok canım belirti ağrı yanma hiç olmadı, öncesinde hep düşük tehlikem vardı kontrol için yaptı sanırım iyiki yapmış
Ya zaten ben bu kusmalarımı hep erken kalkınca yaşıyorum. Yani evde olup geç kalkınca iyiyim. Erken kalkıp kahvaltıya zorluyorum. E mecbur zorluyorum öğle yemeği 12 buçukta o saate kadar da aç kalamam ki okulda ne yicemBen sana söyleyim bazen ben düşünüyorum benim bulantımın olmamasının sebebi hep dinleniyorum ondan..o kadar korkutmuşki bizi doktor temizlik hastası olmağıma bakmayaram resmen eve annemle eşim bakıyor..ilk gebelikte ilk haftalar olmağına bakmayarak ve lekelenmemde oluyordu hiç yatmadım hep evin işini gördüm eşim sinirleniyordu bu ev zaten temiz yeter artık diyordu ama ben umursamadım sonra çok peşiman oldum.Dün mesela doktora gitdik annemde bizimleydi..çıkarken doktordan çok az yürüdüm kendime bir şeyler almak istedim ama dedim yok yoruldum belim çok ağrıyor gezerken ve mide bulantılarım tavan oluyor..ben sanki uzanarken bulantım olmuyor hiç..annemde şaşırdı diyor sen iyiki çalışmıyorsun diye..
Vallahi şuan hiç umrumda değil bunlar1. hamileliğimde kullanmadım sadece vazelin badem yağı filan srdüm ama çok aşırı çatlaklarım olduO yüzden bu sefer çok dikkat ediyorum maaesef sonradan geçmiyor izler :/
Ben de 9.hafta verdim. Böyle ara ara bakmak mı lazım ? Kuzum sen su içmiyorum diyorsun ya akıntın nasıl? Çünkü ben şunu farkediyorum ki su içince akıntı daha azGeçmiş olsun canım..ilk haftalarda sen idrar testi verdinmi yoksa bu ilk sende?ben 6 haftada verdim temiz çıktı ondan merak etdim
Yok tabi sen mecbur erkenden kahvaltını yapmalısın..işte dediğim gibi evde olsaydın çok rahat geçirecektin ve ya ben çalışsaydım kim bilir şimdi ne haldeydimYa zaten ben bu kusmalarımı hep erken kalkınca yaşıyorum. Yani evde olup geç kalkınca iyiyim. Erken kalkıp kahvaltıya zorluyorum. E mecbur zorluyorum öğle yemeği 12 buçukta o saate kadar da aç kalamam ki okulda ne yicem
Valla bende bilemedim doktorum hiç bana test yaptırmıyor ilk defa yapılanlar hala elimde olanlar..Benim gece 1 fitilim var sabah kalkınca o fitil geri geliyor ama çok fazla akıntım hiç olmadı bendeBen de 9.hafta verdim. Böyle ara ara bakmak mı lazım ? Kuzum sen su içmiyorum diyorsun ya akıntın nasıl? Çünkü ben şunu farkediyorum ki su içince akıntı daha az
İlk hamileliğinde kaç kilo aldın canım.1. hamileliğimde kullanmadım sadece vazelin badem yağı filan srdüm ama çok aşırı çatlaklarım olduO yüzden bu sefer çok dikkat ediyorum maaesef sonradan geçmiyor izler :/
Sorma vallahi kuzum. Yaz güzeldi. SabredeceğimYok tabi sen mecbur erkenden kahvaltını yapmalısın..işte dediğim gibi evde olsaydın çok rahat geçirecektin ve ya ben çalışsaydım kim bilir şimdi ne haldeydim
Herhalde şikayet olursa tekrar yapılıyor kuzum ya. Benim yok çok şükür şikayetimValla bende bilemedim doktorum hiç bana test yaptırmıyor ilk defa yapılanlar hala elimde olanlar..Benim gece 1 fitilim var sabah kalkınca o fitil geri geliyor ama çok fazla akıntım hiç olmadı bende
Kız yok ya ne bal ayı ben şimdi detaylı ultrasonu düşünüyorum bence doğana kadar böyle olucamSorma vallahi kuzum. Yaz güzeldi. Sabredeceğim2.döneme başlamayacağım galiba bilmiyorum ama iyi de değilim hep böyle mi gider bakcaz. Güya balayı dönemine girdik nerede balayı dönemi
Herhalde şikayet olursa tekrar yapılıyor kuzum ya. Benim yok çok şükür şikayetim
Evet kuzum bana da soruyor şikayetin var mı diye. Bizde ilişkiye girmiyoruzKız yok ya ne bal ayı ben şimdi detaylı ultrasonu düşünüyorum bence doğana kadar böyle olucam
Bencede gizli enfeksiyon olmak mümkün diğil her doktora girince bana soruyor şikayetin varmı diye..belki bende desem banada yaptırır.Birde bence gebelikte ilişki enfeksiyon yaratıyor bizde ilişki olmucak 9 ay çünkü hala iğne fitil devam bende..riske atamayız ve gebelikten önce bende enfeksiyon olmuştu kaşıntı yanma olmadan sık idrara çıkıyordum ve vajinada böyle sıkışık gibi hiss ediyordum kendimi aman gitsin gelmesin o günler..yani illa hiss edicez olursa Allah korusun
Verdim canım o zaman sa var demişti ama ben önemsememiştim bu sefer ciddi olduğunu söylediGeçmiş olsun canım..ilk haftalarda sen idrar testi verdinmi yoksa bu ilk sende?ben 6 haftada verdim temiz çıktı ondan merak etdim
Bizde yasak canım zaten eşimde bende yasak olmasa bile korkuyoruz bu kadar çocuk için uğraştık ilişki olmasa ölmücez yani..bu günler için çok dua ettik..Soğukluk oluyor diyorlar eşler arasında bizde çok şükür öyle bir durum yok..çünkü ikimizde çok zor günler atlattık.Evet kuzum bana da soruyor şikayetin var mı diye. Bizde ilişkiye girmiyoruzyasak değil de ben istemiyorum korkuyorum. İnşallah şikayetimiz devam etsin. Zaten çok gerginim hep korkuyorum
Ben anladım hemen zaten canım çünkü ilkte çıkınca hep takip ediliyor..ama korkma benim bir arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı güzel sağlam kızı var şimdi MaşAllah..İn şa Allah sende gerek kalmaz bu kadar dediklerini yap bu defa gecicek.Verdim canım o zaman sa var demişti ama ben önemsememiştim bu sefer ciddi olduğunu söyledi
İnşallah canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah öyle olurBen anladım hemen zaten canım çünkü ilkte çıkınca hep takip ediliyor..ama korkma benim bir arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı güzel sağlam kızı var şimdi MaşAllah..İn şa Allah sende gerek kalmaz bu kadar dediklerini yap bu defa gecicek.
hahah ay yok artık madem emin deil hiç yorum yapmasınlar bu doktorlar da yahuuBana da 11+3 te tahminen erkek demişlerdi 13+5 te kesin kesin erkek değişmez dedi aha bugün de kız gibi diyor bayılıcam artıkinşallah gönlünüzce olsun
21 kg önüme geleni yedim çok şımarttım kendimiİlk hamileliğinde kaç kilo aldın canım.
aminn inşallahh ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar :)) Ama insan merak ediyor işteeBana da 11+3 te tahminen erkek demişlerdi 13+5 te kesin kesin erkek değişmez dedi aha bugün de kız gibi diyor bayılıcam artıkinşallah gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?