2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım belirti ağrı yanma hiç olmadı, öncesinde hep düşük tehlikem vardı kontrol için yaptı sanırım iyiki yapmış
Geçmiş olsun canım..ilk haftalarda sen idrar testi verdinmi yoksa bu ilk sende?ben 6 haftada verdim temiz çıktı ondan merak etdim

Ya zaten ben bu kusmalarımı hep erken kalkınca yaşıyorum. Yani evde olup geç kalkınca iyiyim. Erken kalkıp kahvaltıya zorluyorum. E mecbur zorluyorum öğle yemeği 12 buçukta o saate kadar da aç kalamam ki okulda ne yicem

1. hamileliğimde kullanmadım sadece vazelin badem yağı filan srdüm ama çok aşırı çatlaklarım oldu O yüzden bu sefer çok dikkat ediyorum maaesef sonradan geçmiyor izler :/
Vallahi şuan hiç umrumda değil bunlar bebeğim iyi olsun başka şey düşünemez haldeyim. Psikolojim çok kötü. Ya iyi değilse diye

Geçmiş olsun canım..ilk haftalarda sen idrar testi verdinmi yoksa bu ilk sende?ben 6 haftada verdim temiz çıktı ondan merak etdim
Ben de 9.hafta verdim. Böyle ara ara bakmak mı lazım ? Kuzum sen su içmiyorum diyorsun ya akıntın nasıl? Çünkü ben şunu farkediyorum ki su içince akıntı daha az

Yok tabi sen mecbur erkenden kahvaltını yapmalısın..işte dediğim gibi evde olsaydın çok rahat geçirecektin ve ya ben çalışsaydım kim bilir şimdi ne haldeydim

Ben de 9.hafta verdim. Böyle ara ara bakmak mı lazım ? Kuzum sen su içmiyorum diyorsun ya akıntın nasıl? Çünkü ben şunu farkediyorum ki su içince akıntı daha az
Valla bende bilemedim doktorum hiç bana test yaptırmıyor ilk defa yapılanlar hala elimde olanlar..Benim gece 1 fitilim var sabah kalkınca o fitil geri geliyor ama çok fazla akıntım hiç olmadı bende

Bende 7. Haftamda verdim. Bidaha da vermedim ara ara vermek mi lazım doktorlarda gerek görmüyor belki 20. haftalarda tekrar isterler diye düşünüyorum.

1. hamileliğimde kullanmadım sadece vazelin badem yağı filan srdüm ama çok aşırı çatlaklarım oldu O yüzden bu sefer çok dikkat ediyorum maaesef sonradan geçmiyor izler :/
İlk hamileliğinde kaç kilo aldın canım.

Yok tabi sen mecbur erkenden kahvaltını yapmalısın..işte dediğim gibi evde olsaydın çok rahat geçirecektin ve ya ben çalışsaydım kim bilir şimdi ne haldeydim
Sorma vallahi kuzum. Yaz güzeldi. Sabredeceğim 2.döneme başlamayacağım galiba bilmiyorum ama iyi de değilim hep böyle mi gider bakcaz. Güya balayı dönemine girdik nerede balayı dönemi
Valla bende bilemedim doktorum hiç bana test yaptırmıyor ilk defa yapılanlar hala elimde olanlar..Benim gece 1 fitilim var sabah kalkınca o fitil geri geliyor ama çok fazla akıntım hiç olmadı bende
Herhalde şikayet olursa tekrar yapılıyor kuzum ya. Benim yok çok şükür şikayetim

Kız yok ya ne bal ayı ben şimdi detaylı ultrasonu düşünüyorum bence doğana kadar böyle olucam

Bencede gizli enfeksiyon olmak mümkün diğil her doktora girince bana soruyor şikayetin varmı diye..belki bende desem banada yaptırır.Birde bence gebelikte ilişki enfeksiyon yaratıyor bizde ilişki olmucak 9 ay çünkü hala iğne fitil devam bende..riske atamayız ve gebelikten önce bende enfeksiyon olmuştu kaşıntı yanma olmadan sık idrara çıkıyordum ve vajinada böyle sıkışık gibi hiss ediyordum kendimi aman gitsin gelmesin o günler..yani illa hiss edicez olursa Allah korusun

Evet kuzum bana da soruyor şikayetin var mı diye. Bizde ilişkiye girmiyoruz yasak değil de ben istemiyorum korkuyorum. İnşallah şikayetimiz devam etsin. Zaten çok gerginim hep korkuyorum

Verdim canım o zaman sa var demişti ama ben önemsememiştim bu sefer ciddi olduğunu söyledi

Evet kuzum bana da soruyor şikayetin var mı diye. Bizde ilişkiye girmiyoruz yasak değil de ben istemiyorum korkuyorum. İnşallah şikayetimiz devam etsin. Zaten çok gerginim hep korkuyorum
Bizde yasak canım zaten eşimde bende yasak olmasa bile korkuyoruz bu kadar çocuk için uğraştık ilişki olmasa ölmücez yani..bu günler için çok dua ettik..Soğukluk oluyor diyorlar eşler arasında bizde çok şükür öyle bir durum yok..çünkü ikimizde çok zor günler atlattık.

Verdim canım o zaman sa var demişti ama ben önemsememiştim bu sefer ciddi olduğunu söyledi
Ben anladım hemen zaten canım çünkü ilkte çıkınca hep takip ediliyor..ama korkma benim bir arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı güzel sağlam kızı var şimdi MaşAllah..İn şa Allah sende gerek kalmaz bu kadar dediklerini yap bu defa gecicek.

İnşallah canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…