- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
Cinsiyet hayırlı olsun .. ve çok geçmiş olsun belirti filan mı oldu da test yapma gereği duydu doktor.. bol bol su içmek lazımGüzel anneler merhabalar, bugün 15+5 bebişimizin kız olduğunu öğrendik %90 dedi, 13,5 cm 122 gram dedi herşey güzel çıktı fakat çok ciddi idrar yolu enfeksiyonum varmış kan işer duruma gelmişim bunun için antibiyotik verdi çok tehlikeli sonuçlar açabilir erken doğum düşün tehlikesi gibi dedi. Yaşayan var mı bu durumu
Yok canım önermediAnladım kuzum. Başka birşey önerdi mi doktor? Su yerine?
Doğru evet bende uyanır uyanmaz grissini yedim bir tane kahvaltı hazırlayana kadar , aynen bende evden kahvaltı yapamadan çıkamıyorum sabahları evden öyle daha dinç oluyorumYaa aynıyız :) benim tansiyonumda düşmüş ondan oldu sanırım evden bir şey yemeden çıkar sabah ofiste yerim ben yarın yiyip çıkmayı deneyeceğim sanırım bebekler büyüyor o sebeple aç durmamamız gerek :)
Bende sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Krem kullanmayı pek düşünmüyorum güvenemiyorum hiç birineLierac en iyisi ben onu kullanıyorum :)
Çok geçmiş olsun canım, şikayetlerin var mıydı pekiGüzel anneler merhabalar, bugün 15+5 bebişimizin kız olduğunu öğrendik %90 dedi, 13,5 cm 122 gram dedi herşey güzel çıktı fakat çok ciddi idrar yolu enfeksiyonum varmış kan işer duruma gelmişim bunun için antibiyotik verdi çok tehlikeli sonuçlar açabilir erken doğum düşün tehlikesi gibi dedi. Yaşayan var mı bu durumu
Oyyy sağlıkla gelsininşallah ben de öğrenirim gidince
Ben 1.de işe yaramadı çok çatlaklarım oldu oyuzden bu sefer riske atamamdım kreme başladım :/ Ama sabah yağ akşam krem şeklinde de kullanabilirmBende hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Arada vazalin sürüyorum. Sabah akşam kullanıyorum umarım işe yarar.
Ben sana söyleyim bazen ben düşünüyorum benim bulantımın olmamasının sebebi hep dinleniyorum ondan..o kadar korkutmuşki bizi doktor temizlik hastası olmağıma bakmayaram resmen eve annemle eşim bakıyor..ilk gebelikte ilk haftalar olmağına bakmayarak ve lekelenmemde oluyordu hiç yatmadım hep evin işini gördüm eşim sinirleniyordu bu ev zaten temiz yeter artık diyordu ama ben umursamadım sonra çok peşiman oldum.Dün mesela doktora gitdik annemde bizimleydi..çıkarken doktordan çok az yürüdüm kendime bir şeyler almak istedim ama dedim yok yoruldum belim çok ağrıyor gezerken ve mide bulantılarım tavan oluyor..ben sanki uzanarken bulantım olmuyor hiç..annemde şaşırdı diyor sen iyiki çalışmıyorsun diye..Ben de sürmüyorum. Zaten akşam nasıl yattığımı bilmiyorum sabah midem bulanıyor. Giyinip makyaj yaptığıma şükrediyorum. yaptığım yemeğe bile şükrediyorum yapabiliyorsam. Mesela sabah kahvaltı yaptım ama kustummidem boş şimdi nasıl yicem diye düşünüyorum midem bulanıyor
Aaaaa çok şaşırdımm inşallah benimki de değişir 12 haftada kesin erkek dedi ne kadar emin konuşuyor bence kesin deil hala umudum varrMerhaba kızlar 13+5 te cinsiyeti kesin olarak erkek demişti doktor bugün randevum vardı 16+3'üm doktor bakıp bakıp erkek dedim ama kız gibi duruyor diyince ufak bi şok yaşadık3 hafta sonra detaylı ultrasonda belli olacakmış cinsiyeti öğrenememekten çok böyle sonradan değişme ihtimalinin olması daha değişikmiş hayırlısı olsun artık 3 hafta kıyafet alışverişi yapmayı kendime yasaklıyorum
Yaaa çok güzel haber sağlıkla gelsin minikMerhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak Allah nasip ederse
AyyyMerhaba kızlar 13+5 te cinsiyeti kesin olarak erkek demişti doktor bugün randevum vardı 16+3'üm doktor bakıp bakıp erkek dedim ama kız gibi duruyor diyince ufak bi şok yaşadık3 hafta sonra detaylı ultrasonda belli olacakmış cinsiyeti öğrenememekten çok böyle sonradan değişme ihtimalinin olması daha değişikmiş hayırlısı olsun artık 3 hafta kıyafet alışverişi yapmayı kendime yasaklıyorum
Merhaba geçen hafta kız olduğunu söylemişti ama bugün tekrar netleştirdi çünkü çok bariz bacakları açık yatıyordu ben bile gördüm yaniHoşgeldin canım hemen hemen aynı haftadayız aramızda 1 gün var :)) cinsiyeti ne zaman öğrendin bize 12 haftada kesin erkek dedi ama bu hafta 14 hafta bitti tekrar gidicem emin olmak için :)
Biliyorum canım bende araştırdım var güzel kremler sadece nedense ben inanmıyorum bunların faydası olucak diye..mesela lierac bile öyle yorumlarını okudumki kaç tane kullanmışlar ama yine çatlamış ondan boş verdim bendeLierac en iyisi ben onu kullanıyorum :)
Bana da 11+3 te tahminen erkek demişlerdi 13+5 te kesin kesin erkek değişmez dedi aha bugün de kız gibi diyor bayılıcam artıkAaaaa çok şaşırdımm inşallah benimki de değişir 12 haftada kesin erkek dedi ne kadar emin konuşuyor bence kesin deil hala umudum varr
Yok yok seninki inşallah dönmez çok benimsedim kızının olmasını çünküYaaa çok güzel haber sağlıkla gelsin minik
Ayyykendi kendimi ya kızımın aslında erkek olduğu duyarsam diye tedirgin etmekten alıkoyamıyorm
Yok canım belirti ağrı yanma hiç olmadı, öncesinde hep düşük tehlikem vardı kontrol için yaptı sanırım iyiki yapmışCinsiyet hayırlı olsun .. ve çok geçmiş olsun belirti filan mı oldu da test yapma gereği duydu doktor.. bol bol su içmek lazım
Yok canım hiç yoktu ama idrar rengi çok önemliymiş kötüyse dikkat edinÇok geçmiş olsun canım, şikayetlerin var mıydı peki
Benimde akşam bende çok heyecanlıyım dünde eşimin dogum gunudydu uzanayım sanki bir tekmeledi bi kere oldu ama bu tam babaci olacak sanki babalar gününde de eşim vurduydu çatlama iğnesini bakalım bugün cinsiyetini ne diyecek 2 defadr bana kız diyor doktorumdaGünaydın kızlar
Bu gün randevum var bakalım cinsiyeti öğrenebilecekmiyim
Çok heyecanliyim öğlen saati hemen gelsinnnn
14+2 yim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?