2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tutmamaya çalış kuzum. Ama dediğin gibi enfeksiyon olabilir mutlaka tahlil yaptır

Bugün ilacı akşam içmeyi denedim. Yine öğürdüm. Bu ilaçları içememem bir sorun yaratır mı kızlar biri demir biri multivitamin
Bence içmelisin hele demiri kesinlikle kullan..bende bazı ilaclarımı zor içiyorum ondan limonlu şeker aldım ilaçlarımı onunla içiyorum öğürme olmasın diye

Bence hepimiz idrar enfeksiyonu olucaz..benimde bu gün vajinamda farklı bir hassaslık var devam ederse bende test vericem.Ama sen idrarını tutma zararlı..ben 5 dk.tutsam hemen kasıklarım ağrıyor.

Bende hep kabız olarım hamilelikten önce bile ama hamilelikte su ve kaysıyı tüketince iyi geliyor bana kasmıyorum kendimi kanama hiç eskidende olmadı bende bence sen bir doktoruna söyle hep devam ederse eğer
İki hafta sonra tekrar gidicem kontrole o zaman soylicem sabahta aç karnına zeytin yağ icicem bakalım inşallah iyi gelir sürekli olmuyor zaten genel olarak çok rahat cikiyorum arada bir kabız olduğumda oluyor

İki hafta sonra tekrar gidicem kontrole o zaman soylicem sabahta aç karnına zeytin yağ icicem bakalım inşallah iyi gelir sürekli olmuyor zaten genel olarak çok rahat cikiyorum arada bir kabız olduğumda oluyor
Anladım belkide çok ufaktan bir yara olmuş kabız olmasan gecicek

Bugün ilacı akşam içmeyi denedim. Yine öğürdüm. Bu ilaçları içememem bir sorun yaratır mı kızlar biri demir biri multivitamin
Demir ilacını bana henüz vermedi. Onu bazı doktorlar 20. Haftada veriyormuş bazıları 15. Haftada. Belki onu bikaç hafta daha erteleyebilşrsin. Multivitamini tek denedin mi canım genelde demir yapıyormuş bulantı ama tek multivitamin de yapıyor mu?

Bence hepimiz idrar enfeksiyonu olucaz..benimde bu gün vajinamda farklı bir hassaslık var devam ederse bende test vericem.Ama sen idrarını tutma zararlı..ben 5 dk.tutsam hemen kasıklarım ağrıyor.
Çok dikkat edin bence hatta önlem aldım, doktor bana enfeksiyondan dolayı çok riskli bir hamilelik olacak dedi inşallah düzelir yoksa erken doğum dedi. Ciddi bişey yani dikkatli olun derim

kuzum senin bebiş kızdı dimi kaçıncı haftada öğrendin sen sanki 1-2 hafta oldu sen öğreneli

Ay kızlar ben kendimde bir şey farkettim . Çok yemek yediğim günler kasık sancım oluyor . Galiba vücut istemiyor aşırıyı
kesinlikle bende kasık sancısı değilde ciddi rahatsızlık oluyor nadiren çok yiyorum çevre baskısı çokta iştahlı biri değilim zaten eskisi gibi yiyorum hiç porsiyon arttırmadım

Ben idrar tutmanın bebeğe bir zararı olur diye endişelendim bir an aslında

kesinlikle bende kasık sancısı değilde ciddi rahatsızlık oluyor nadiren çok yiyorum çevre baskısı çokta iştahlı biri değilim zaten eskisi gibi yiyorum hiç porsiyon arttırmadım
Yaa zaten hiç gerek yok. Çocuğun oradan alacağı 1 lokma şey. Dünyayı yedim resmen ya ay bir de gerksiz kilo .. ne güzel dikkat ediyordum 2 haftadır saldım . Neyse yarın yine dikkat etmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…