2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok dikkat edin bence hatta önlem aldım, doktor bana enfeksiyondan dolayı çok riskli bir hamilelik olacak dedi inşallah düzelir yoksa erken doğum dedi. Ciddi bişey yani dikkatli olun derim
Evet biliyorum dikkatlı olmağımız gerekir

az önce cok fena kustum kustukran sonra dişlerim ağrımaya başladı normal mi ya benim dişlerimde öyle çürük falan da yok hanile kalmadan önce yapıldı heppp

az önce cok fena kustum kustukran sonra dişlerim ağrımaya başladı normal mi ya benim dişlerimde öyle çürük falan da yok hanile kalmadan önce yapıldı heppp
Kustuktan sonra 1 saat geçmesi gerekiyor dişleri fırçalamak için yoksa mineler zarar görüyor belki ondandır

Vajinal neden edecekmiş ki benim 2.gebeligim hiç vajinal muayene yapan olmadı yapılmasi mi gerekiyor ki acaba
Bilmiyorum canım belki ikiz diye erkenden rahim uzunluğuna ve açıklık var mı yok mu ona bakacak olabilir onlarla ilgili bilgilendirmişti çünkü peşine 16. Hafta da vajinal muayeneye uygun gelin dediler

Arkadaşlar bio oil hangisini kullanıyorsunuz yağ olarak, bana resmini atarmısınız bir çok çeşidi varda onun

Tek multivitamin de yapıyor kuzum. Tadı kötü geliyor. Daha doğrusu dilime değdiği an midem bulanıyor. Folik asitte de oluyordu ama o daha minik ilaçtı

19 haftada bende olucak başka hiçbir yere gitmicem gitdiğim özel hastaneye gidicem
Her hastanede bu bölüm olmuyor senin gittiğin hastanede varsa ne güzel :) 1.çocuğumda Özel Gop hastaensinde yaptırmıştım gereksiz yere kalbinde delik var deyip Zeynep Kamile gönderdiler beni o kadar üzülmüştüm ki.. Meğer biçok gebeyi göndermişler sırf eğitim varmış o hastanede öğrencilere ders vermek içinmiş... Sonuç önemli deil ya zaten yeni gelişiyor her bebekte görülüyor oldu... Oyuzden bu detaylı beni hep tedirgin ediyor

Bebeğe değil de bize oluyormuş mide ağrısı yanması
benim kv de dün bana diyor ki bulantına yi geliyor biliyorum ama limon çok yeme niye anne dedim çocuk erirmiş gelişmezmiş diyo ğqdlşcsğldlflglg tek kelime etmedim kim uyduruyo bunları scaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…