2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tek multivitamin de yapıyor kuzum. Tadı kötü geliyor. Daha doğrusu dilime değdiği an midem bulanıyor. Folik asitte de oluyordu ama o daha minik ilaçtı
Doktorun belki multivitamin daha küçük boyutlu olanı varsa verir kuzum. Bi sor istersen. Bebek her türlü beslenirmiş ama senin de ihtiyacın var bebek sana bir şey bırakmaz. Benim kendi aldığım multivitamin vardı daha büyüktü boyu. Doktorun verdiği daha orta boyda benim aldığım kadar büyük değil.

Öyle yapcam kuzum gidince söylicem. Bebek açısından sorun yokmuş ne de olsa diye söylemedim. Ama sabah bulantılarım devam ediyor

Öyle yapcam kuzum gidince söylicem. Bebek açısından sorun yokmuş ne de olsa diye söylemedim. Ama sabah bulantılarım devam ediyor
Söyle kuzum hamilelikte de lazım ,doğumdan sonra da lazım enerji bize Benim de bazı sabahlar oluyor ama nadiren kusma kısmına geliyor. Benim hem iştahım açık hem de bulantı var ikisi bir arada :)

Aslında benim gitdiğim özel hastaneninde detaylısından iyi yorumlar okumadım umut ediyorum doktor değişmiş..benim yaşadığım yerde sadece 2 özel yer var yoksa bende isterdim başka bir yerde baktırmak az parada almıyorlar burda.Sen kaçıncı haftada baktıracan?

Benim doktorum kendisi bakıyormuş ayrıntılıyı da ama perinatolog değil. Acaba perinatologa gitmek daha mı iyi ki. Benim yaşadığım yerde yok zaten. İle gidersem anca öyle

Benim doktorum kendisi bakıyormuş ayrıntılıyı da ama perinatolog değil. Acaba perinatologa gitmek daha mı iyi ki. Benim yaşadığım yerde yok zaten. İle gidersem anca öyle
Bende kendisi bakmıyor canım bence perinatolog daha iyi ya aslında bana deseydi kendim bakıcam bende baktıracaktım başka yere gitmeyi düşünmüyorum.

Hayırlı sabahlar kızlar uzun zamandır girmiyorum bugün bi bakayım dedim Şubat grubuna girdim onlar ilerde diye bakıyorum arada kayıp yasayan arkadaşlar yazmış rabbim hepsine sabırlar versin çok kötü oldum ağla ağla helak oldum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum acısı hiç geçmiyor

Bende dün okudum çok kötü oldum..sonra kendime gelemedim.Allah sabırlar versin.Sadece ben şubat grupunu çok takip etmiyorum testler yapılmışmıydı acaba onları bilemedim

Söyle kuzum hamilelikte de lazım ,doğumdan sonra da lazım enerji bize Benim de bazı sabahlar oluyor ama nadiren kusma kısmına geliyor. Benim hem iştahım açık hem de bulantı var ikisi bir arada :)
Haklısın vallahi. Enerjim hep bitik. İştahın açık olması güzel kuzum. Ben hep zorla yiyorum

Bende dün okudum çok kötü oldum..sonra kendime gelemedim.Allah sabırlar versin.Sadece ben şubat grupunu çok takip etmiyorum testler yapılmışmıydı acaba onları bilemedim
Onu bende bilmiyorum canım ne kadar testler de yapılsa herşey kesin sonuç değil bence herşey ihtimaller dizisi kötü sonuç alıp iyiyle karşılaşan da var. Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Onu bende bilmiyorum canım ne kadar testler de yapılsa herşey kesin sonuç değil bence herşey ihtimaller dizisi kötü sonuç alıp iyiyle karşılaşan da var. Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Orası öyle tabi her şey Allahın elinde.Ben yeni haftalarda çok yalnış bir şey yapdım oturdum şubat grupunu okudum ve orda bir kızın yazdığı beni resmen bitirmişti o kadar ağlıyordumki..çok yalnış yazmış zaten kızlarda yazdılar ona neden öyle konuşuyorsun diye..yazdığı şu"eğer hamilelikte bulantın bir an kesildiyse demek çocuğun kalbi durmuş demekki gelişmiyor"ben ilk çocuğumu kayb eden birisi olarak ve bir an mide bulantılarım şimdiki gebelikte kesilmişti okudum daha çok başladım ağlamayaondan çıktım o gruptan

merhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel

merhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel
Merhaba.Ben kulotları çoktan aldım başladım giyinmeye ama çok aşırı yüksel bel diğil..bu günde sütyen alıcam..çünkü göğüslerim büyümüş artık sıkıyor çok..markaya önem vermedim yorumları okuyup alıyorum

multivitaminler kapsüllü değil mi, kapsülü açıp içindeki tozu yiyeceğinize döküp yeseniz olmuyor mu acaba?

benim kv de dün bana diyor ki bulantına yi geliyor biliyorum ama limon çok yeme niye anne dedim çocuk erirmiş gelişmezmiş diyo ğqdlşcsğldlflglg tek kelime etmedim kim uyduruyo bunları scaba
Yaa djdjjs hurafe bilgilerin anasını ağlatmış

Ayın 3 üne randevu aldım kızlar cinsiyet için ben daha fazla dayanamayacağım
Ay şükür. Şüküüüür. Bi öğreneydiniz yaa kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…