- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Doktorun belki multivitamin daha küçük boyutlu olanı varsa verir kuzum. Bi sor istersen. Bebek her türlü beslenirmiş ama senin de ihtiyacın var bebek sana bir şey bırakmaz. Benim kendi aldığım multivitamin vardı daha büyüktü boyu. Doktorun verdiği daha orta boyda benim aldığım kadar büyük değil.Tek multivitamin de yapıyor kuzum. Tadı kötü geliyor. Daha doğrusu dilime değdiği an midem bulanıyor. Folik asitte de oluyordu ama o daha minik ilaçtı
Benim ki de bana sür içme kız olurmuş çocuğun diyordubenim kv de dün bana diyor ki bulantına yi geliyor biliyorum ama limon çok yeme niye anne dedim çocuk erirmiş gelişmezmiş diyo ğqdlşcsğldlflglg tek kelime etmedim kim uyduruyo bunları scaba
Öyle yapcam kuzum gidince söylicem. Bebek açısından sorun yokmuş ne de olsa diye söylemedim. Ama sabah bulantılarım devam ediyorDoktorun belki multivitamin daha küçük boyutlu olanı varsa verir kuzum. Bi sor istersen. Bebek her türlü beslenirmiş ama senin de ihtiyacın var bebek sana bir şey bırakmaz. Benim kendi aldığım multivitamin vardı daha büyüktü boyu. Doktorun verdiği daha orta boyda benim aldığım kadar büyük değil.
Ay çocuk niye erisin töbe töbebenim kv de dün bana diyor ki bulantına yi geliyor biliyorum ama limon çok yeme niye anne dedim çocuk erirmiş gelişmezmiş diyo ğqdlşcsğldlflglg tek kelime etmedim kim uyduruyo bunları scaba
Söyle kuzum hamilelikte de lazım ,doğumdan sonra da lazım enerji bizeÖyle yapcam kuzum gidince söylicem. Bebek açısından sorun yokmuş ne de olsa diye söylemedim. Ama sabah bulantılarım devam ediyor
Aslında benim gitdiğim özel hastaneninde detaylısından iyi yorumlar okumadım umut ediyorum doktor değişmiş..benim yaşadığım yerde sadece 2 özel yer var yoksa bende isterdim başka bir yerde baktırmak az parada almıyorlar burda.Sen kaçıncı haftada baktıracan?Her hastanede bu bölüm olmuyor senin gittiğin hastanede varsa ne güzel :) 1.çocuğumda Özel Gop hastaensinde yaptırmıştım gereksiz yere kalbinde delik var deyip Zeynep Kamile gönderdiler beni o kadar üzülmüştüm ki.. Meğer biçok gebeyi göndermişler sırf eğitim varmış o hastanede öğrencilere ders vermek içinmiş... Sonuç önemli deil ya zaten yeni gelişiyor her bebekte görülüyor oldu... Oyuzden bu detaylı beni hep tedirgin ediyor
Benim doktorum kendisi bakıyormuş ayrıntılıyı da ama perinatolog değil. Acaba perinatologa gitmek daha mı iyi ki. Benim yaşadığım yerde yok zaten. İle gidersem anca öyleAslında benim gitdiğim özel hastaneninde detaylısından iyi yorumlar okumadım umut ediyorum doktor değişmiş..benim yaşadığım yerde sadece 2 özel yer var yoksa bende isterdim başka bir yerde baktırmak az parada almıyorlar burda.Sen kaçıncı haftada baktıracan?
Bende kendisi bakmıyor canım bence perinatolog daha iyi ya aslında bana deseydi kendim bakıcam bende baktıracaktım başka yere gitmeyi düşünmüyorum.Benim doktorum kendisi bakıyormuş ayrıntılıyı da ama perinatolog değil. Acaba perinatologa gitmek daha mı iyi ki. Benim yaşadığım yerde yok zaten. İle gidersem anca öyle
Bende dün okudum çok kötü oldum..sonra kendime gelemedim.Allah sabırlar versin.Sadece ben şubat grupunu çok takip etmiyorum testler yapılmışmıydı acaba onları bilemedimHayırlı sabahlar kızlar uzun zamandır girmiyorum bugün bi bakayım dedim Şubat grubuna girdim onlar ilerde diye bakıyorum arada kayıp yasayan arkadaşlar yazmış rabbim hepsine sabırlar versinçok kötü oldum ağla ağla helak oldum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum acısı hiç geçmiyor
Haklısın vallahi. Enerjim hep bitik. İştahın açık olması güzel kuzum. Ben hep zorla yiyorumSöyle kuzum hamilelikte de lazım ,doğumdan sonra da lazım enerji bizeBenim de bazı sabahlar oluyor ama nadiren kusma kısmına geliyor. Benim hem iştahım açık hem de bulantı var ikisi bir arada :)
Onu bende bilmiyorum canım ne kadar testler de yapılsa herşey kesin sonuç değil bence herşey ihtimaller dizisi kötü sonuç alıp iyiyle karşılaşan da var. Rabbim herşeyin hayırlısını versinBende dün okudum çok kötü oldum..sonra kendime gelemedim.Allah sabırlar versin.Sadece ben şubat grupunu çok takip etmiyorum testler yapılmışmıydı acaba onları bilemedim
Orası öyle tabi her şey Allahın elinde.Ben yeni haftalarda çok yalnış bir şey yapdım oturdum şubat grupunu okudum ve orda bir kızın yazdığı beni resmen bitirmişti o kadar ağlıyordumki..çok yalnış yazmış zaten kızlarda yazdılar ona neden öyle konuşuyorsun diye..yazdığı şu"eğer hamilelikte bulantın bir an kesildiyse demek çocuğun kalbi durmuş demekki gelişmiyor"ben ilk çocuğumu kayb eden birisi olarak ve bir an mide bulantılarım şimdiki gebelikte kesilmişti okudum daha çok başladım ağlamayaOnu bende bilmiyorum canım ne kadar testler de yapılsa herşey kesin sonuç değil bence herşey ihtimaller dizisi kötü sonuç alıp iyiyle karşılaşan da var. Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Ayy ben de alacağım şu yüksek bel göbek kısmı geniş olanlardan . Kendi iç çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı birkaçı.merhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel
Merhaba.Ben kulotları çoktan aldım başladım giyinmeye ama çok aşırı yüksel bel diğil..bu günde sütyen alıcam..çünkü göğüslerim büyümüş artık sıkıyor çok..markaya önem vermedim yorumları okuyup alıyorummerhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel
Evet decavit verdi onu içiyorum 2 gündür.folik asit bitti ona başladımvitamin alıyor musun? kız çocuk vitsminlerimzi aldığı içim sanırım bende de oluyor aynısı doktor vitsmin falan hiç vermedi
multivitaminler kapsüllü değil mi, kapsülü açıp içindeki tozu yiyeceğinize döküp yeseniz olmuyor mu acaba?Doktorun belki multivitamin daha küçük boyutlu olanı varsa verir kuzum. Bi sor istersen. Bebek her türlü beslenirmiş ama senin de ihtiyacın var bebek sana bir şey bırakmaz. Benim kendi aldığım multivitamin vardı daha büyüktü boyu. Doktorun verdiği daha orta boyda benim aldığım kadar büyük değil.
Yaa djdjjs hurafe bilgilerin anasını ağlatmışbenim kv de dün bana diyor ki bulantına yi geliyor biliyorum ama limon çok yeme niye anne dedim çocuk erirmiş gelişmezmiş diyo ğqdlşcsğldlflglg tek kelime etmedim kim uyduruyo bunları scaba
Ay şükür. Şüküüüür. Bi öğreneydiniz yaa kızAyın 3 üne randevu aldım kızlar cinsiyet için ben daha fazla dayanamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?