2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende okudum şubat grubunu. Çok çok üzüldüm ya bütün gece uyuyamadım Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese bu süreci güzelliklerle atlatmayı nasip etsin.

Etkilenmemek için okumamak gerekir ama merak işte bizler de paylaşıyoruz böyle şeyleri merak edip soru soranlar da oluyor cevap veriyoruz ama kimseyi kötü etkileyeck bilinçsiz şekilde konuşmamak lazım hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz ayrıca herkesin herşeye verdiği tepki farklı düşünceler de farklı olabiliyor çok takılmamak lazım

Kızlar beni sağlık ocağı tetanoz aşısı için aradı. 20. hafta vuruluyormuş. Doktoruma danışacağım gerek görecek mi.

Kızlar okumayın şubat grubunu. Ben de okuyup okuyup mahvoluyorum. Dün akşam rüya gördüm mesela kanamam vardı. Şimdi bugün de karnım ağrıyor. Bulantılarım devam ama sabahları

multivitaminler kapsüllü değil mi, kapsülü açıp içindeki tozu yiyeceğinize döküp yeseniz olmuyor mu acaba?
İçinde toz olduğunu sanmıyorum . Rengi bordo içi gözükmüyor kapsülün. OMEGA 3 içerdiği için yağ gibidir. O da açıp içilmez balık kokusundan daha çok mide bulandırır

Kızlar okumayın şubat grubunu. Ben de okuyup okuyup mahvoluyorum. Dün akşam rüya gördüm mesela kanamam vardı. Şimdi bugün de karnım ağrıyor. Bulantılarım devam ama sabahları
Aynen ya tüm gece kasık ağrılarım oldu 4’e kadar uyuyamadım. Kendimi mahvettim. Okumayacağım çok tesadüf oldu ya benim okuma olayım dikkat edicem.

Kesinlikle bir cümle kurmamak lazım her hamilelik her keste farklı geçiyor..mide bulantın kesildiyse çocuğun demekki kalbi durdu ne demek

Bende okudum şubat grubunu. Çok çok üzüldüm ya bütün gece uyuyamadım Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese bu süreci güzelliklerle atlatmayı nasip etsin.
Amin inşallah canım kendi yaşadıklarım da eklendi üstüne ağladım hersey etkiliyor boyke şeyler iki katı.10 ay oldu ben hiç düşünmemiştim tekrar gebe kalmayı uzun bi süre korunuyorduk rabbim tekrar nasip etti inşallah sağlıkla devam eder dualarim kabul olur

Bencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcam

Ben sordum doktoruma kesin demedi vurdur ondan bende hala düşünüyorum
Benimkisi de tercihi kesin bana bırakıcak Ben doğum yapmış birkaç arkadaşıma soracağım hamileyken yaptırmışlar mı çok gerekli mi? Doktor ne diyecek merak ediyorum. Şeker yüklemesi tamam da tetanozu iyice bi araştıracğım.

Ben de söyledim ama etkilenecek olanlar lütfen girmesin

Ben bir arkadaşıma sordum 1 tanesini yaptırmış ikincini etmemiş..şeker yüklemesi bende edicem

Kesinlikle bir cümle kurmamak lazım her hamilelik her keste farklı geçiyor..mide bulantın kesildiyse çocuğun demekki kalbi durdu ne demek
Ah işte düşünmeden konuşmuş

Bencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcam
Ya benimde hiç içimden gelmiyor instagram da paylaşım yapmak. Sonra diyorum ki içimden sen bu çocuğun doğacağına inanmıyor musun? Hep acabalarla mı yaşayacaksın. Ay bilmiyorum şöyle bi 25 hfları devirelim.

Dün eşime soruyorum paylaşım yapayımmı ilk dedi yok yapma doğulunca yaparsın sonra dedi tamam 25 haftayıda atlatak..halbuki önce diyorduk test sonucundan sonra yaparık..hep uzatıyoruzbalonlar diyordum şimdi ondan bile vazgeçtim..paylaşsam bile ne zamansa cinsiyetini söylemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…