Bende okudum şubat grubunu. Çok çok üzüldüm ya bütün gece uyuyamadımHayırlı sabahlar kızlar uzun zamandır girmiyorum bugün bi bakayım dedim Şubat grubuna girdim onlar ilerde diye bakıyorum arada kayıp yasayan arkadaşlar yazmış rabbim hepsine sabırlar versinçok kötü oldum ağla ağla helak oldum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum acısı hiç geçmiyor
Etkilenmemek için okumamak gerekir ama merak işte bizler de paylaşıyoruz böyle şeyleri merak edip soru soranlar da oluyor cevap veriyoruz ama kimseyi kötü etkileyeck bilinçsiz şekilde konuşmamak lazım hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz ayrıca herkesin herşeye verdiği tepki farklı düşünceler de farklı olabiliyor çok takılmamak lazımOrası öyle tabi her şey Allahın elinde.Ben yeni haftalarda çok yalnış bir şey yapdım oturdum şubat grupunu okudum ve orda bir kızın yazdığı beni resmen bitirmişti o kadar ağlıyordumki..çok yalnış yazmış zaten kızlarda yazdılar ona neden öyle konuşuyorsun diye..yazdığı şu"eğer hamilelikte bulantın bir an kesildiyse demek çocuğun kalbi durmuş demekki gelişmiyor"ben ilk çocuğumu kayb eden birisi olarak ve bir an mide bulantılarım şimdiki gebelikte kesilmişti okudum daha çok başladım ağlamayaondan çıktım o gruptan
Kuzum ben tutkunun yüksek bel iç çamaşırını aldım. Südyenlerim zaten hep büyük gelirdi göğsüm küçük. O yüzden onlar tam olmaya başladımerhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel
İçinde toz olduğunu sanmıyorum . Rengi bordo içi gözükmüyor kapsülün. OMEGA 3 içerdiği için yağ gibidir. O da açıp içilmez balık kokusundan daha çok mide bulandırırmultivitaminler kapsüllü değil mi, kapsülü açıp içindeki tozu yiyeceğinize döküp yeseniz olmuyor mu acaba?
Ay inşallah ya ben bu kadar dayanabildim kalan arkadaşlara başarılar diliyorumYaa djdjjs hurafe bilgilerin anasını ağlatmış
Ay şükür. Şüküüüür. Bi öğreneydiniz yaa kız
Aynen ya tüm gece kasık ağrılarım oldu 4’e kadar uyuyamadım. Kendimi mahvettim. Okumayacağım çok tesadüf oldu ya benim okuma olayımKızlar okumayın şubat grubunu. Ben de okuyup okuyup mahvoluyorum. Dün akşam rüya gördüm mesela kanamam vardı. Şimdi bugün de karnım ağrıyor. Bulantılarım devam ama sabahları
Kesinlikle bir cümle kurmamak lazım her hamilelik her keste farklı geçiyor..mide bulantın kesildiyse çocuğun demekki kalbi durdu ne demekEtkilenmemek için okumamak gerekir ama merak işte bizler de paylaşıyoruz böyle şeyleri merak edip soru soranlar da oluyor cevap veriyoruz ama kimseyi kötü etkileyeck bilinçsiz şekilde konuşmamak lazım hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz ayrıca herkesin herşeye verdiği tepki farklı düşünceler de farklı olabiliyor çok takılmamak lazım
Ben sordum doktoruma kesin demedi vurdur ondan bende hala düşünüyorumKızlar beni sağlık ocağı tetanoz aşısı için aradı. 20. hafta vuruluyormuş. Doktoruma danışacağım gerek görecek mi.
Amin inşallah canımBende okudum şubat grubunu. Çok çok üzüldüm ya bütün gece uyuyamadımAllah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese bu süreci güzelliklerle atlatmayı nasip etsin.
Bencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcamKızlar okumayın şubat grubunu. Ben de okuyup okuyup mahvoluyorum. Dün akşam rüya gördüm mesela kanamam vardı. Şimdi bugün de karnım ağrıyor. Bulantılarım devam ama sabahları
Benimkisi de tercihi kesin bana bırakıcak Ben doğum yapmış birkaç arkadaşıma soracağım hamileyken yaptırmışlar mı çok gerekli mi? Doktor ne diyecek merak ediyorum. Şeker yüklemesi tamam da tetanozu iyice bi araştıracğım.Ben sordum doktoruma kesin demedi vurdur ondan bende hala düşünüyorum
Ben de söyledim ama etkilenecek olanlar lütfen girmesinKızlar okumayın şubat grubunu. Ben de okuyup okuyup mahvoluyorum. Dün akşam rüya gördüm mesela kanamam vardı. Şimdi bugün de karnım ağrıyor. Bulantılarım devam ama sabahları
Ben bir arkadaşıma sordum 1 tanesini yaptırmış ikincini etmemiş..şeker yüklemesi bende edicemBenimkisi de tercihi kesin bana bırakıcak Ben doğum yapmış birkaç arkadaşıma soracağım hamileyken yaptırmışlar mı çok gerekli mi? Doktor ne diyecek merak ediyorum. Şeker yüklemesi tamam da tetanozu iyice bi araştıracğım.
Ah işte düşünmeden konuşmuşKesinlikle bir cümle kurmamak lazım her hamilelik her keste farklı geçiyor..mide bulantın kesildiyse çocuğun demekki kalbi durdu ne demek
Ya benimde hiç içimden gelmiyor instagram da paylaşım yapmak. Sonra diyorum ki içimden sen bu çocuğun doğacağına inanmıyor musun? Hep acabalarla mı yaşayacaksın. Ay bilmiyorumBencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcam
Aynen öyleAh işte düşünmeden konuşmuş
Anladım canım bende iyice bi araştırayım. buradan fikirlerimizi paylaşırız.Ben bir arkadaşıma sordum 1 tanesini yaptırmış ikincini etmemiş..şeker yüklemesi bende edicem
Dün eşime soruyorum paylaşım yapayımmı ilk dedi yok yapma doğulunca yaparsın sonra dedi tamam 25 haftayıda atlatak..halbuki önce diyorduk test sonucundan sonra yaparık..hep uzatıyoruzYa benimde hiç içimden gelmiyor instagram da paylaşım yapmak. Sonra diyorum ki içimden sen bu çocuğun doğacağına inanmıyor musun? Hep acabalarla mı yaşayacaksın. Ay bilmiyorumşöyle bi 25 hfları devirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?