2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Süre sürekli uzuyor şunu da atlatalım şunu da geçirelim.
Detaylıyı da Allah’ın izniyle atlatalım Niye vazgeçtin bence yap bende ne zaman hazır hissedersem ozaman paylaşıcam şuan daha erken.

Süre sürekli uzuyor şunu da atlatalım şunu da geçirelim.
Detaylıyı da Allah’ın izniyle atlatalım Niye vazgeçtin bence yap bende ne zaman hazır hissedersem ozaman paylaşıcam şuan daha erken.
Aynen ya hep uzatıyoruz..detaylıyı atlatakbelki paylaşırım şimdi hiç hazır diğilim ya..benim kaynımın çocuğu olmuyor ya ondan valla onu bunu düşünerek nazardan korkuyorum

Aynen ya hep uzatıyoruz..detaylıyı atlatakbelki paylaşırım şimdi hiç hazır diğilim ya..benim kaynımın çocuğu olmuyor ya ondan valla onu bunu düşünerek nazardan korkuyorum
Anladım kuzum haklısın birkaç bişeyi daha atlatalım acelemiz yok elbet duyulacak. Yeterki biz iyi olalım bebişlerimiz iyi olsun.

kızlar selam bugün kontrol vardı ama doktorum 16dan önce söylemiyor. ben de çok merak ediyorum tahmin yapabilecek var mı acaaba

İçtikten sonra kusuyorum kuzum hiç anlamı kalmıyor yani
Ben de öyle o yüzden kullanamıyorum yine de ne olur ne olmaz diye geçen hafta tekrar kan verdim eski sonucumdan daha iyi geldi ne hikmetse o yüzden 20ye kadar bekleyeceğim bakalım o zaman tekrar kan vereceğim öyle öyle çocuğu da riske atmak istemediğim için kontrol altında kullanmıyorum

Kızlar hayırlı geceleriniz olsun 13+2 yiz sabahtan beri baş dönmelerim var yaşayan var mı hiç iyi değilim
Tansiyon düşüklüğü yaşıyor olabilirsin bir tansiyonunu ölçtür canım, tansiyon düşüklüğü çocuk için riskli değil o yüzden rahat ol ama senin için iyi değil Allah korusun düşer bayılırsın o yüzden kontrol ettir mutlaka

Aynen ya tüm gece kasık ağrılarım oldu 4’e kadar uyuyamadım. Kendimi mahvettim. Okumayacağım çok tesadüf oldu ya benim okuma olayım dikkat edicem.
Bence de okumayalım
Bencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcam
Evet okumamamız lazım

Ben de öyle yapcam kuzum. Sağlık ocağında herşeye baktırcam

Kızlar ıhlamur içiyo musunuz ? Grip nezle artık neyse bişeyler başlıyo gözlerim yanıyo burnum akiyo hapşuuu hapşuuu geziyorum doktora sormama gerek var mi ıhlamuru

Ay demeyin öyle ben çatlamak istemiyorum ben de beyaz tenliyim ufak tefek bile çatlamak istemiyorum düzenli sürüyorum kremi ve bol da su içiyorum inşallah hiç çatlamam
Inanın en az ben de sizin kadar tedirginim bu konuda. Günde bir kez lierac, bir kez de bebek yağının içine yaptığım bir karışım kullanıyorum. Normalde zayıf olduğum için hafiften genişlemeye başlayınca ufak tefek çatlaklar olmaya başladı. Umarım sizde hiç olmaz. Ayrıca bu çok uzun bir süreç, doğumdan sonra da çatlak kreminin kullanılmaya devam edilmesi gerektiği söyleniyor bunu da unutmayalım.
Çünkü çoğu kişi sadece genişlerken deride bir deformasyon olduğunu düşünüyor fakat vücudumuz eski formuna geri dönmeye çalışırken de farklı bir deformasyon gerçekleştiği için bu süreçte de kullanmalıyız.

Evet öyleymiş bakalım ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum ve edeceğim gerçekten sonrasında o görüntü hiç güzel görünmüyor. Aynada kendime baktığımda gözüme çatlaklar gelsin istemem. Hatta bu yüzden normal doğum istiyorum sezeryan dikiş yerim olmasın diye. Tabii ki ilk sırada önce bebeğim sağlıklı olsun da sıra olarak da çatlaklarım olmasın. Mutlu anne mutlu bebek demek. Yine de Allah bunun üzerinde dert, hastalık vermesin inşallah tek sorunumuz çatlamasın diye çabaladığımız vücudumuz olur

Tabi tabi haklısınız. Sorunsuz su gibi, sağlıkla geçen gebeliklerimiz olsun

Kızlar bacağına kramp giren var mı? İki gündür sabaha karşı çok fena sağ bacağıma giriyor. Bugün artık yürürken bile baldırımda acı var. Çözümü magnezyum takviyesine başlamak sanırım hangi takviyeyi kullaniyorsunuz? 17.hafta için erken mi sizce?

Kızlaaaar selammm . Diyetisyen eşliğinde yürüttüğüm bu süreci 2 haftadır felaket bir şekilde boşlamıştım ne bulduysam yedim. Ve cidden hep de aşırı sağlıksız şeylerdi . Çerez börek vs .. bugün sabahtan itibaren tekrardan dikkat etmeye başladım . Su hiç içmiyordum midemi bulandırdığı için. Biraz biraz zorluyorum artık. Sizde durumlar nasıl. Kaçıncı haftada +kaç kilosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…