Süre sürekli uzuyor şunu da atlatalım şunu da geçirelim.Dün eşime soruyorum paylaşım yapayımmı ilk dedi yok yapma doğulunca yaparsın sonra dedi tamam 25 haftayıda atlatak..halbuki önce diyorduk test sonucundan sonra yaparık..hep uzatıyoruzbalonlar diyordum şimdi ondan bile vazgeçtim..paylaşsam bile ne zamansa cinsiyetini söylemem.
Aynen ya hep uzatıyoruz..detaylıyı atlatakSüre sürekli uzuyor şunu da atlatalım şunu da geçirelim.
Detaylıyı da Allah’ın izniyle atlatalımNiye vazgeçtin bence yap bende ne zaman hazır hissedersem ozaman paylaşıcam şuan daha erken.
Kaç haftalık olduAyın 3 üne randevu aldım kızlar cinsiyet için ben daha fazla dayanamayacağım
Anladım kuzum haklısın birkaç bişeyi daha atlatalım acelemiz yok elbet duyulacak.Aynen ya hep uzatıyoruz..detaylıyı atlatakbelki paylaşırım şimdi hiç hazır diğilim ya..benim kaynımın çocuğu olmuyor ya ondan valla onu bunu düşünerek nazardan korkuyorum
ya benim de ayın 14ünde nasıl dayanıcam bilmiyorumAyın 3 üne randevu aldım kızlar cinsiyet için ben daha fazla dayanamayacağım
Ben takip eden doktorun istemesiyle aynı hastanede yaptırdım. Açken kan verdim sonra ağzıma ilk attığım lokmadan 2 saat sonra tekrar kan verdimŞeker testlerini nerede yapabiliyoruz bilen var mı? Açlık ve tokluk.
Ben de öyle o yüzden kullanamıyorum yine de ne olur ne olmaz diye geçen hafta tekrar kan verdim eski sonucumdan daha iyi geldi ne hikmetseİçtikten sonra kusuyorum kuzumhiç anlamı kalmıyor yani
Tansiyon düşüklüğü yaşıyor olabilirsin bir tansiyonunu ölçtür canım, tansiyon düşüklüğü çocuk için riskli değil o yüzden rahat ol ama senin için iyi değil Allah korusun düşer bayılırsın o yüzden kontrol ettir mutlakaKızlar hayırlı geceleriniz olsun 13+2 yiz sabahtan beri baş dönmelerim var yaşayan var mıhiç iyi değilim
Bence de okumayalımAynen ya tüm gece kasık ağrılarım oldu 4’e kadar uyuyamadım. Kendimi mahvettim. Okumayacağım çok tesadüf oldu ya benim okuma olayımdikkat edicem.
Evet okumamamız lazımBencede okumamak en iyisi..dün hiç iyi diğildim..hatda instaqramda dedim küçük paylaşım yaparım 20 haftadan sonra onu bile yapmıcam
Ben de öyle yapcam kuzum. Sağlık ocağında herşeye baktırcamBen de öyle o yüzden kullanamıyorum yine de ne olur ne olmaz diye geçen hafta tekrar kan verdim eski sonucumdan daha iyi geldi ne hikmetseo yüzden 20ye kadar bekleyeceğim bakalım o zaman tekrar kan vereceğim öyle öyle çocuğu da riske atmak istemediğim için kontrol altında kullanmıyorum
Çok geçmiş olsun kuzum, inşallah düzelirsinKızlar selam.Uzun zamandır girmiyordum buraya.Bir panik atak süreci atlatmaya çalışıyorum.İnşallah herşey yolundadır hepiniz iyisinizdir
Inanın en az ben de sizin kadar tedirginim bu konuda. Günde bir kez lierac, bir kez de bebek yağının içine yaptığım bir karışım kullanıyorum. Normalde zayıf olduğum için hafiften genişlemeye başlayınca ufak tefek çatlaklar olmaya başladı. Umarım sizde hiç olmaz. Ayrıca bu çok uzun bir süreç, doğumdan sonra da çatlak kreminin kullanılmaya devam edilmesi gerektiği söyleniyor bunu da unutmayalım.Ay demeyin öyle ben çatlamak istemiyorum ben de beyaz tenliyim ufak tefek bile çatlamak istemiyorumdüzenli sürüyorum kremi ve bol da su içiyorum inşallah hiç çatlamam
Evet öyleymiş bakalım ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum ve edeceğim gerçekten sonrasında o görüntü hiç güzel görünmüyor. Aynada kendime baktığımda gözüme çatlaklar gelsin istemem. Hatta bu yüzden normal doğum istiyorum sezeryan dikiş yerim olmasın diye.Inanın en az ben de sizin kadar tedirginim bu konuda. Günde bir kez lierac, bir kez de bebek yağının içine yaptığım bir karışım kullanıyorum. Normalde zayıf olduğum için hafiften genişlemeye başlayınca ufak tefek çatlaklar olmaya başladı. Umarım sizde hiç olmaz. Ayrıca bu çok uzun bir süreç, doğumdan sonra da çatlak kreminin kullanılmaya devam edilmesi gerektiği söyleniyor bunu da unutmayalım.
Çünkü çoğu kişi sadece genişlerken deride bir deformasyon olduğunu düşünüyor fakat vücudumuz eski formuna geri dönmeye çalışırken de farklı bir deformasyon gerçekleştiği için bu süreçte de kullanmalıyız.
Tabi tabi haklısınız. Sorunsuz su gibi, sağlıkla geçen gebeliklerimiz olsunEvet öyleymiş bakalım ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum ve edeceğim gerçekten sonrasında o görüntü hiç güzel görünmüyor. Aynada kendime baktığımda gözüme çatlaklar gelsin istemem. Hatta bu yüzden normal doğum istiyorum sezeryan dikiş yerim olmasın diye.Tabii ki ilk sırada önce bebeğim sağlıklı olsun da sıra olarak da çatlaklarım olmasın. Mutlu anne mutlu bebek demek. Yine de Allah bunun üzerinde dert, hastalık vermesin inşallah tek sorunumuz çatlamasın diye çabaladığımız vücudumuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?