Ben tombik anne adayıyım. 92 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayım. Çok sağlıklı beslenemiyorum. aşırı yorgun ve uykulu geziyorum sağlıklı yemekler hazırlayacak hevesim yokKızlaaaar selammm . Diyetisyen eşliğinde yürüttüğüm bu süreci 2 haftadır felaket bir şekilde boşlamıştımne bulduysam yedim. Ve cidden hep de aşırı sağlıksız şeylerdi . Çerez börek vs .. bugün sabahtan itibaren tekrardan dikkat etmeye başladım . Su hiç içmiyordum midemi bulandırdığı için. Biraz biraz zorluyorum artık. Sizde durumlar nasıl. Kaçıncı haftada +kaç kilosunuz
Magnezyum 12. Haftadan beri kullanıyorum. Doktor gerekli görürse gebeliğin başından beri verebiliyor.Kızlar bacağına kramp giren var mı? İki gündür sabaha karşı çok fena sağ bacağıma giriyor. Bugün artık yürürken bile baldırımda acı var. Çözümü magnezyum takviyesine başlamak sanırım hangi takviyeyi kullaniyorsunuz? 17.hafta için erken mi sizce?
Çok geçmiş olsun . zordur eminim gebelikte. Ben de anksiyete ile boğuşuyorum arada geliyorlar. Panik atak sanırım daha zordur .Allah yardımcımız olsun.Kızlar selam.Uzun zamandır girmiyordum buraya.Bir panik atak süreci atlatmaya çalışıyorum.İnşallah herşey yolundadır hepiniz iyisinizdir
Kramp şimdilik girmiyor ama bacaklarım başlamış ağrımaya her gece masaj yaptırıyorum eşime sızlıyor çok.Bende 17 haftadayım ama ben magnezyum çoktan kullanıyorum hatda doktor günde 2 defa bile kullana bilirsin ben 1 defa kullanıyorumKızlar bacağına kramp giren var mı? İki gündür sabaha karşı çok fena sağ bacağıma giriyor. Bugün artık yürürken bile baldırımda acı var. Çözümü magnezyum takviyesine başlamak sanırım hangi takviyeyi kullaniyorsunuz? 17.hafta için erken mi sizce?
ya benim de ayın 14ünde nasıl dayanıcam bilmiyorum
Şuan 13+2Kaç haftalık oldu
Yediklerimizde çok etkiliyor bence yorgun ve uykulu gezmeyi . İnsanı bi ağırlaştırıyor sanki sağlıksız şeyler . Doğumun kolay olması için az az da olsa dikkat etmeye çalış canım. Bebişin içinBen tombik anne adayıyım. 92 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayım. Çok sağlıklı beslenemiyorum. aşırı yorgun ve uykulu geziyorum sağlıklı yemekler hazırlayacak hevesim yok
Evet ben 3 gün bir kupa ballı lımonlu ıctım sağlık ocagındakı doktorumda içebileceğimi söylediKızlar ıhlamur içiyo musunuz ? Grip nezle artık neyse bişeyler başlıyo gözlerim yanıyo burnum akiyo hapşuuu hapşuuu geziyorumdoktora sormama gerek var mi ıhlamuru
E bebekten aldım. Çok memnun dokusu çok güzel çok rahat netten sipariş vericektim. Kendim görüp almak mantıklı geldi. Tavsiye ederim.merhaba kızlar , hamile iç çamaşırı giymeye başladınız mı , marka önerisi olan var mı yüksek bel
ahahahahaah bana sabırlar dileBenim de 9 unda gitmem gerekti 15 haftalıkken ama ben 14 haftalıkken gideceğim benden bu kadar size başarılar çok bile durdumdaha ayın 3 üne kadar nasıl dayanacagim o muamma
bende 16 haftalıkken gitcem bugün 13 olduk dayanabilirsen dayan ali cabbarŞuan 13+2
Bende de aynı şikayet vardı dün akşam doktorum yazdı ama alamadım daha bonevit 60 tablet akşam eczaneden bakacağım insallahKızlar bacağına kramp giren var mı? İki gündür sabaha karşı çok fena sağ bacağıma giriyor. Bugün artık yürürken bile baldırımda acı var. Çözümü magnezyum takviyesine başlamak sanırım hangi takviyeyi kullaniyorsunuz? 17.hafta için erken mi sizce?
Canım ben 77 ile hamile kaldım 13. Hafta ve 1 kilo almışım.ama iştahım açıldı iki öğün yerken 3e çıktı arada meyve çerez hariçKızlaaaar selammm . Diyetisyen eşliğinde yürüttüğüm bu süreci 2 haftadır felaket bir şekilde boşlamıştımne bulduysam yedim. Ve cidden hep de aşırı sağlıksız şeylerdi . Çerez börek vs .. bugün sabahtan itibaren tekrardan dikkat etmeye başladım . Su hiç içmiyordum midemi bulandırdığı için. Biraz biraz zorluyorum artık. Sizde durumlar nasıl. Kaçıncı haftada +kaç kilosunuz
17. hafta 50 kilo ile devamKızlaaaar selammm . Diyetisyen eşliğinde yürüttüğüm bu süreci 2 haftadır felaket bir şekilde boşlamıştımne bulduysam yedim. Ve cidden hep de aşırı sağlıksız şeylerdi . Çerez börek vs .. bugün sabahtan itibaren tekrardan dikkat etmeye başladım . Su hiç içmiyordum midemi bulandırdığı için. Biraz biraz zorluyorum artık. Sizde durumlar nasıl. Kaçıncı haftada +kaç kilosunuz
Aman aman çerezi özellikle bıçak gibi kesmek lazımCanım ben 77 ile hamile kaldım 13. Hafta ve 1 kilo almışım.ama iştahım açıldı iki öğün yerken 3e çıktı arada meyve çerez hariçgeliyor kilolar sankim
Yaaa ne güzelll . Ben de 59.6 ile hamile kaldım . Şuan 16+5.Hâlâ aynı çıkıyorum tartıda ama biraz daha zorlasam 2-3 kg bir anda gelecek gibi yedim17. hafta 50 kilo ile devam
Ben ilk 3 ay 4 kilo verdim ve tekrar alamadım o kiloyu ama bu aralar benim de iştahım arttı bundan sonra alırım herhalde kilo ama çok da alacağımı sanmıyorum genetik faktörlerden dolayı bakalımAman aman çerezi özellikle bıçak gibi kesmek lazımay yedikçe mide genişliyor yaa
Yaaa ne güzelll . Ben de 59.6 ile hamile kaldım . Şuan 16+5.Hâlâ aynı çıkıyorum tartıda ama biraz daha zorlasam 2-3 kg bir anda gelecek gibi yedimdikkat etmeye devam kızlar
20. haftada diye düşünüyorum ama doktoruma danışıcam.. Maalesef özel hastanaler çok pahalı.. Zaten randevu bulamazsam ben de özele gidicem.. İstanbulda Nisa Hastanesinde Reyhan hn çok iyiymiş detaylı usg de..Aslında benim gitdiğim özel hastaneninde detaylısından iyi yorumlar okumadım umut ediyorum doktor değişmiş..benim yaşadığım yerde sadece 2 özel yer var yoksa bende isterdim başka bir yerde baktırmak az parada almıyorlar burda.Sen kaçıncı haftada baktıracan?
bununla alakalı bilgim yok doktor yorumda bulundu sadece down sendromu riski yok dediKızlar serbest β-HCG: 35,5 ve PAPP-A: 2,44 çıktı değerlerim ikili tarama testinde. Bilgisi olan var mı? Değerler nasıl vs
Trendyoldan aldım ama hiç beğenmedim anca 2 ay giyerim.. Kalitelisinden alıcam yine normal çamaşırlar sıkıo artık :)Evet ben 3 gün bir kupa ballı lımonlu ıctım sağlık ocagındakı doktorumda içebileceğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?