2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben tombik anne adayıyım. 92 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayım. Çok sağlıklı beslenemiyorum. aşırı yorgun ve uykulu geziyorum sağlıklı yemekler hazırlayacak hevesim yok

Magnezyum 12. Haftadan beri kullanıyorum. Doktor gerekli görürse gebeliğin başından beri verebiliyor.

Kızlar selam.Uzun zamandır girmiyordum buraya.Bir panik atak süreci atlatmaya çalışıyorum.İnşallah herşey yolundadır hepiniz iyisinizdir
Çok geçmiş olsun . zordur eminim gebelikte. Ben de anksiyete ile boğuşuyorum arada geliyorlar. Panik atak sanırım daha zordur .Allah yardımcımız olsun.

Kramp şimdilik girmiyor ama bacaklarım başlamış ağrımaya her gece masaj yaptırıyorum eşime sızlıyor çok.Bende 17 haftadayım ama ben magnezyum çoktan kullanıyorum hatda doktor günde 2 defa bile kullana bilirsin ben 1 defa kullanıyorum

Ben tombik anne adayıyım. 92 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayım. Çok sağlıklı beslenemiyorum. aşırı yorgun ve uykulu geziyorum sağlıklı yemekler hazırlayacak hevesim yok
Yediklerimizde çok etkiliyor bence yorgun ve uykulu gezmeyi . İnsanı bi ağırlaştırıyor sanki sağlıksız şeyler . Doğumun kolay olması için az az da olsa dikkat etmeye çalış canım. Bebişin için

bende 16 haftalıkken gitcem bugün 13 olduk dayanabilirsen dayan ali cabbar ama doktorların yanıldığı cok olmus erkekten kıza dönen de cok kızdan erkeğe de bence 16.haftanı bekle kesin olsun bana %65 erkek dedi şmdi gitsem kız dese iyice kafam karışacak en iyisi beklemek

Bende de aynı şikayet vardı dün akşam doktorum yazdı ama alamadım daha bonevit 60 tablet akşam eczaneden bakacağım insallah

Canım ben 77 ile hamile kaldım 13. Hafta ve 1 kilo almışım.ama iştahım açıldı iki öğün yerken 3e çıktı arada meyve çerez hariç geliyor kilolar sankim

17. hafta 50 kilo ile devam

Canım ben 77 ile hamile kaldım 13. Hafta ve 1 kilo almışım.ama iştahım açıldı iki öğün yerken 3e çıktı arada meyve çerez hariç geliyor kilolar sankim
Aman aman çerezi özellikle bıçak gibi kesmek lazım ay yedikçe mide genişliyor yaa

17. hafta 50 kilo ile devam
Yaaa ne güzelll . Ben de 59.6 ile hamile kaldım . Şuan 16+5.Hâlâ aynı çıkıyorum tartıda ama biraz daha zorlasam 2-3 kg bir anda gelecek gibi yedim dikkat etmeye devam kızlar

Ben ilk 3 ay 4 kilo verdim ve tekrar alamadım o kiloyu ama bu aralar benim de iştahım arttı bundan sonra alırım herhalde kilo ama çok da alacağımı sanmıyorum genetik faktörlerden dolayı bakalım

20. haftada diye düşünüyorum ama doktoruma danışıcam.. Maalesef özel hastanaler çok pahalı.. Zaten randevu bulamazsam ben de özele gidicem.. İstanbulda Nisa Hastanesinde Reyhan hn çok iyiymiş detaylı usg de..

Kızlar serbest β-HCG: 35,5 ve PAPP-A: 2,44 çıktı değerlerim ikili tarama testinde. Bilgisi olan var mı? Değerler nasıl vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…