2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar cinsiyet için 14 hafta erken mi sizcee ? 12 haftalıkken erkek dedi ama ben kesin öğrenmek istiyorum yarın dayanamayıp gitsem mi

14+1 haftalığız +1 kg :)

Kızlar cinsiyet için 14 hafta erken mi sizcee ? 12 haftalıkken erkek dedi ama ben kesin öğrenmek istiyorum yarın dayanamayıp gitsem mi
Benim 11.haftada kız denmişti 13.haftada da kız dendi ve dün 16.haftamda da kız dendi erken değil aslında ama yinede doktorlar küçük bi olasılık bırakıyorlar ne olur ne olmaz diye dün bana kız dedi ama dogumda büyük bir sürpriz yapmazsa eğer diye de ekledi

Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba

Kızlar serbest β-HCG: 35,5 ve PAPP-A: 2,44 çıktı değerlerim ikili tarama testinde. Bilgisi olan var mı? Değerler nasıl vs
Sadece bu değerlerle yorumlanmıyor. Ultrason ölçümleri de dahil edilerek grafik olarak riskler belirlenir ve raporlanır. Doktorunuzdan bilgi almalısınız. Ya da rapor hali varsa orada risk oranları yazar.

İlk gebeligimde ona gitmistim doğumu da Alev Oral yapmıştı

Kızlar iştahlarınız kaçıncı haftada açıldı. 13 haftalığız artık ama midem hiçbir şey kabul etmiyo ne yesem çıkarıyorum bebek gelişemicek diye çok korkmaya başladım napcam böyle

Kızlar iştahlarınız kaçıncı haftada açıldı. 13 haftalığız artık ama midem hiçbir şey kabul etmiyo ne yesem çıkarıyorum bebek gelişemicek diye çok korkmaya başladım napcam böyle
kuzum korkmaaaa benim arkadaşım 7 ay kustu iş yerinde artık masasının altına kova koyuyorduk öyle düşün kötüydü ama bebiş 3,5 kilo doğdu

kuzum korkmaaaa benim arkadaşım 7 ay kustu iş yerinde artık masasının altına kova koyuyorduk öyle düşün kötüydü ama bebiş 3,5 kilo doğdu
ya orası öyle de vallahi çok kötü okuyorum artık hiçbir şey yiyemediğim için enerjimde 0 yerlere yığılcam srtık

Ben de 15+3üm
55.5 la hamile kaldım 56 oldum yarım kilo almışım ama gobus belli ediyor artık kendini minibüslerde yer vermeler başladı öyle mutlu oluyorum ki sanki bedava binmisim hissi veriyor asgagdha

İştah yok valla bebişim kusma devam sabahları. Bazen çok nadir acıktım diyip yemeğe saldırıyorum ama bu çok nadir. Ben 3 kilo vermişim. Henüz başlamadı iştah açılması benim 14+3

Evet çok pahalı..devlette arkadaşım baktırmış yola vermiş kızı o da sinirlendi gitdi özele..İstanbul bana uzak malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…