2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah vitamini kullanabilirsin ben kullanamıyorum. Midem bulanıyor. Bu arada bana da doktor tahmin et dersen erkek dedi

Bu gün gitdim atlet gibi sütyen aldım..diyorum belki sütyenden belim ağrıyor denicem..çünkü evde belim ağrımıyor dışarıya çıkınca dayanılmaz ağrılarım başlıyor resmen eve koşuyorum ağrılardan.Yarın çok uzun yolculuğum var doktora sormadım bile çünkü evraklar yapılmalı yapılmama şansı yok..mecbur gitmeliyim..nasıl gidicem kaç gündür onu düşünüyorum Allah yardım etsin bana

Kızlarrr bugun doktordaydım
Hersey yolunda çok şükürr

Kızım oluyooOORR
Ayyy çok mutluyum
B Buddy x canım 'Mercan' ım geliyor
Rabbime çok şukur
hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kız ben sizi daha önce öğrendiniz diye hatırlıyordum kaçıncı haftadasınız

hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kız ben sizi daha önce öğrendiniz diye hatırlıyordum kaçıncı haftadasınız
11+3 te kıza bnzıyo dedi doktorun biri
14+3 te erkeğede bnziyor çıkıntı gbi bısey var ama kesin bişy diyemeyz dedi bi baska doktor
Bugun 15+2 ultrasona göre bambaşka bi doktor yüzde yüz kız dedi

11+3 te kıza bnzıyo dedi doktorun biri
14+3 te erkeğede bnziyor çıkıntı gbi bısey var ama kesin bişy diyemeyz dedi bi baska doktor
Bugun 15+2 ultrasona göre bambaşka bi doktor yüzde yüz kız dedi
benim doktorumda çıkıntının çok karıştırıldığını söylemişti çıkıntı kızda da olurmuş çünkü kızda aşağı doğru olurmuş öyle demişti… çok sevindim sağlıkla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…