Bunu kullanıyorumHangi markayı kullanıyorsunuz acaba
Nerede bu ozel mi devlette mi cnmKızlar bursadaa yada eskişehirde yaşayan var mı? Bursa da perinatolog kaan pakay ı duyan bilen var mıperinatolog aramaya başladım.
Ay demesin süpriz kaldıramayızBenim 11.haftada kız denmişti 13.haftada da kız dendi ve dün 16.haftamda da kız dendi erken değil aslında ama yinede doktorlar küçük bi olasılık bırakıyorlar ne olur ne olmaz diye dün bana kız dedi ama dogumda büyük bir sürpriz yapmazsa eğer diye de ekledi
Ayy herkes azıcık almış ne kadar güzel grubuzBen de 15+3üm
55.5 la hamile kaldım 56 oldum yarım kilo almışımama gobus belli ediyor artık kendini minibüslerde yer vermeler başladı öyle mutlu oluyorum ki sanki bedava binmisim hissi veriyor asgagdha
Grubumuz zayıfcacık13+1 2,5 kilo falan verdim 52 kiloyum şuan hiç kilo almadım iştahım pek yok ayakta duracak kadar yiyorum dikkat ediyorum genel olarak ama kaçamaklarda oluyor tabi
Aaa cokk sevindimm sizin cinsiyet neKilomuz da haftamız da aynıymış
Bence olmaz diye düşünüyorum ama binde bir olsa dogumda sürprizle çıkan oluyor ama bence qrtk o kadar yok teknoloji fln gelişti hepAy demesin süpriz kaldıramayızBize 12 haftada kesin erkek eminim dedi ben de çok erken nasıl emin oluyor diye kızdım Kız istiyorum
Bende doğum öncesi diyetisyenle 53ten 49a dusmustm ne güzel başlarda çok güzel gidiyordu yine dikkat ediyordum ama son 3 haftadr mide bulantılarindan eksimesinden karbonhidrata sardım şuanda 53 oldum yineAyy herkes azıcık almış ne kadar güzel grubuz
Grubumuz zayıfcacık
Senle ben aynıyız bende de sabah başlıyor ama akşama akdar devm hiç durduğu yok 4 kilo vermiştm en son tartılalı da baya oldu şu an kaç bilmiyorum belki de tartıda gözükmyodurİştah yok valla bebişim kusma devam sabahları. Bazen çok nadir acıktım diyip yemeğe saldırıyorum ama bu çok nadir. Ben 3 kilo vermişim. Henüz başlamadı iştah açılması benim 14+3
12.hafta cok erken cidden iki cinsiyette de çıkıntı olduğu için bana o kadar perinatalog baktı yine de adam %65 erkek dedi devlette 16.haftayı beklemeleri cok doğru hareketmiş meğer kızıyordukAy demesin süpriz kaldıramayızBize 12 haftada kesin erkek eminim dedi ben de çok erken nasıl emin oluyor diye kızdım Kız istiyorum
benim tüm çevrem 12. haftasında öğrendi ya hepsi erkek bebek annesi doktorları yanılmadı ama çok enteresan12.hafta cok erken cidden iki cinsiyette de çıkıntı olduğu için bana o kadar perinatalog baktı yine de adam %65 erkek dedi devlette 16.haftayı beklemeleri cok doğru hareketmiş meğer kızıyordukbana bir kız bir erkek deseler noluyo derim
ay bilemedim kız ben zaten artık kendiminkin hiç kız hissetmyorum ama kız çıkarsa da sürpriz olurbenim tüm çevrem 12. haftasında öğrendi ya hepsi erkek bebek annesi doktorları yanılmadı ama çok enteresan
ahhahhah sağlıklı olsun ya bak teyit etmek için yazdım kızlara biri 11+5te öğrenmiş diğeri 12+3 falandı diyor diğeri tam 12 haftalıkmış yanılmadı hiç doktor diyorlar hepsinin doktoru başka bu aradaay bilemedim kız ben zaten artık kendiminkin hiç kız hissetmyorum ama kız çıkarsa da sürpriz olur
Senin cinsiyet belli mi kuzum? Aynı mı acaba bizimkilerSenle ben aynıyız bende de sabah başlıyor ama akşama akdar devm hiç durduğu yok 4 kilo vermiştm en son tartılalı da baya oldu şu an kaç bilmiyorum belki de tartıda gözükmyodurplesentanın ağırlığı falan da var yaniii
Bence belli olur çocuğun durumu uygunsa14. haftada cinsiyet beli olur mu kızlar yarın kontrolüm var,
bana da ablamlar değişmez daha diyolar ve şaka gibi ama bu zamana kadar hep kız gibi hissetmiştim şimdi gram kız hissi yokahhahhah sağlıklı olsun ya bak teyit etmek için yazdım kızlara biri 11+5te öğrenmiş diğeri 12+3 falandı diyor diğeri tam 12 haftalıkmış yanılmadı hiç doktor diyorlar hepsinin doktoru başka bu arada
Bende aşırı da halsizlik var önceden bu kadsr kötü değildim 1-2 haftadır çoğaldı bu bulantı ve kusmalar salatalık yiyorım ama domates görmek bile midemi kaldırıyo cok severdim bi tek domatesten tiksindimSenin cinsiyet belli mi kuzum? Aynı mı acaba bizimkilerbir de benim sonradan başladı. Yani 6.haftadan beri midem bulanıyor aslında ama kusma 10.haftada başladı benim. Dişimi fırçalarken ağzımı çalkalayamıyorum ben. Hemen kusma geliyor. Mecbur yutuyorum birazını galiba hayatım patates ve salatalık gibi salatalık aşırı rahatlatıyor beni
Bende de halsizlik var çok. Eşim de diyor bir türlü geçmedi bu halin diye. Çünkü hep çok yorgunum hiç halim yok. Erkenden uyuyorum ve böyle bir uyku yok hiçbir şey duymuyorum. Benim kıyma, tavuk, süt, yumurta, et, balık, avokadodan midem bulanıyorBende aşırı da halsizlik var önceden bu kadsr kötü değildim 1-2 haftadır çoğaldı bu bulantı ve kusmalar salatalık yiyorım ama domates görmek bile midemi kaldırıyo cok severdim bi tek domatesten tiksindimbu arada doktorum %65 erkek dedi canım
olsun hayırlısı olsun sağlıkla gelsin fasülyebana da ablamlar değişmez daha diyolar ve şaka gibi ama bu zamana kadar hep kız gibi hissetmiştim şimdi gram kız hissi yok
ayy bende aynı erken yattığım yetmiyor gibi 12den öncr de kalkamıyorum bir iş yapılcak mesela kalkıp 2-3 saat sonra yapabilşyorum ama sanırım bunun sebebi doğru düzgün vitamin alamadığımdan doktorun yazdığı vitamine daha bugün başlıycam onun dışında yemek de yiyemiyorumBende de halsizlik var çok. Eşim de diyor bir türlü geçmedi bu halin diye. Çünkü hep çok yorgunum hiç halim yok. Erkenden uyuyorum ve böyle bir uyku yok hiçbir şey duymuyorum. Benim kıyma, tavuk, süt, yumurta, et, balık, avokadodan midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?