2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay demesin süpriz kaldıramayız Bize 12 haftada kesin erkek eminim dedi ben de çok erken nasıl emin oluyor diye kızdım Kız istiyorum

Ben de 15+3üm
55.5 la hamile kaldım 56 oldum yarım kilo almışım ama gobus belli ediyor artık kendini minibüslerde yer vermeler başladı öyle mutlu oluyorum ki sanki bedava binmisim hissi veriyor asgagdha
Ayy herkes azıcık almış ne kadar güzel grubuz

13+1 2,5 kilo falan verdim 52 kiloyum şuan hiç kilo almadım iştahım pek yok ayakta duracak kadar yiyorum dikkat ediyorum genel olarak ama kaçamaklarda oluyor tabi
Grubumuz zayıfcacık

İştah yok valla bebişim kusma devam sabahları. Bazen çok nadir acıktım diyip yemeğe saldırıyorum ama bu çok nadir. Ben 3 kilo vermişim. Henüz başlamadı iştah açılması benim 14+3
Senle ben aynıyız bende de sabah başlıyor ama akşama akdar devm hiç durduğu yok 4 kilo vermiştm en son tartılalı da baya oldu şu an kaç bilmiyorum belki de tartıda gözükmyodur plesentanın ağırlığı falan da var yaniii

Ay demesin süpriz kaldıramayız Bize 12 haftada kesin erkek eminim dedi ben de çok erken nasıl emin oluyor diye kızdım Kız istiyorum
12.hafta cok erken cidden iki cinsiyette de çıkıntı olduğu için bana o kadar perinatalog baktı yine de adam %65 erkek dedi devlette 16.haftayı beklemeleri cok doğru hareketmiş meğer kızıyorduk bana bir kız bir erkek deseler noluyo derim

benim tüm çevrem 12. haftasında öğrendi ya hepsi erkek bebek annesi doktorları yanılmadı ama çok enteresan

ay bilemedim kız ben zaten artık kendiminkin hiç kız hissetmyorum ama kız çıkarsa da sürpriz olur
ahhahhah sağlıklı olsun ya bak teyit etmek için yazdım kızlara biri 11+5te öğrenmiş diğeri 12+3 falandı diyor diğeri tam 12 haftalıkmış yanılmadı hiç doktor diyorlar hepsinin doktoru başka bu arada

Senin cinsiyet belli mi kuzum? Aynı mı acaba bizimkiler bir de benim sonradan başladı. Yani 6.haftadan beri midem bulanıyor aslında ama kusma 10.haftada başladı benim. Dişimi fırçalarken ağzımı çalkalayamıyorum ben. Hemen kusma geliyor. Mecbur yutuyorum birazını galiba hayatım patates ve salatalık gibi salatalık aşırı rahatlatıyor beni

bana da ablamlar değişmez daha diyolar ve şaka gibi ama bu zamana kadar hep kız gibi hissetmiştim şimdi gram kız hissi yok

Bende aşırı da halsizlik var önceden bu kadsr kötü değildim 1-2 haftadır çoğaldı bu bulantı ve kusmalar salatalık yiyorım ama domates görmek bile midemi kaldırıyo cok severdim bi tek domatesten tiksindim bu arada doktorum %65 erkek dedi canım

Bende de halsizlik var çok. Eşim de diyor bir türlü geçmedi bu halin diye. Çünkü hep çok yorgunum hiç halim yok. Erkenden uyuyorum ve böyle bir uyku yok hiçbir şey duymuyorum. Benim kıyma, tavuk, süt, yumurta, et, balık, avokadodan midem bulanıyor

ayy bende aynı erken yattığım yetmiyor gibi 12den öncr de kalkamıyorum bir iş yapılcak mesela kalkıp 2-3 saat sonra yapabilşyorum ama sanırım bunun sebebi doğru düzgün vitamin alamadığımdan doktorun yazdığı vitamine daha bugün başlıycam onun dışında yemek de yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…