2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
listeyi paylaşsana be feyz alalım
Paylaşayım kız seni mi kırcam

Kahvaltı: 1 haşlama yumurta ya da az yağlı omlet, 1 dilim peynir veya 2 yemek kaşığı tuzsuz az yağlı lor peynir , domates-salatalık-marul-biber, 1 ince dilim ekmek
Ara : 2 adet ceviz
Öğle : 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 kase cacık ya da 1 su bardağı az tuzlu ayran
Ara: 1 fincan kahve ya da çay
Ara : 1 porsiyon taze meyve
Akşam: 4 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık/köfte, 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 kase az yağlı az tuzlu salata VEYA 4 yemek kaşığı sebze yemeği/kurubaklagil ,4 yemek kaşığı yoğurt, salata
Ara : 1 fincan kahve -çay veya maden suyu(sabahki ara öğüne göre içmediğini iç)
Ara : 1 çay bardağı kefir ve kapanış :)

Geçmiş olsun canım. Birkaç gündür bende de sancı yok diye progestana başlamamıştım ama bugün biraz yürüyüş yapınca yine sancılar başladı. Ben de ilaca başladım bakalım hayırlısı. Bebişlerimizi korusun Allah

Ağrısı zor olur taş kum dökmenin bol suyu ihmal etme kuzum

Ben de havalar soğusun da trikoları giyeyim istiyorum. Bu hava için uygun kıyafetim yok lastikli. Mesela öğle yemeğinden sonra pantolon sıktı beni

kız ben bu kadar yiyemiyorummm

Ben de %80 böyle besleniyorum ama arada kaçamaklar oluyor. Bi dilim börek gibi bazen minik bir tatlı gibi

Ben bu kadar yiyemiyorum. Hatta boş günlerim hariç yumurta hiç yiyemiyorum et balık köfte tavuk tiksindim zaten ben galiba hiç sağlıklı beslenemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. Daha ceviz hiç yemedim gibi birşey

Ama hani bebek için muz yemek gerekiyordu midem bulana bulana arada yiyorum. Muz bana çok kötü kokuyor süt de laktozsuz içerim içersem hep öyleydim. Ama zaten onu da içemiyorum
Valla her gün muz yiyenler +10 kg ile dolanıyor buralarda benden duymuş olma

Tamam çok sağlıklı ama eşimin ailesine gidiyoruz börek yapıyor bi dilim yiyorum işte arkadaşlarla buluşuyoruz chocolabs a gidiyorlar yani rutin de buna uymak için evden çıkmamam lazım benim
Chocolabs ayyy ben hamile olduğumu bilmiyordum regl bekliyordum o sıra canım bir çekti bir çekti hemen koşa koşa gittim tabi o zamanlar mide de bulanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…