- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Paylaşayım kız seni mi kırcamlisteyi paylaşsana be feyz alalım
Geçmiş olsun canım. Birkaç gündür bende de sancı yok diye progestana başlamamıştım ama bugün biraz yürüyüş yapınca yine sancılar başladı. Ben de ilaca başladım bakalım hayırlısı. Bebişlerimizi korusun AllahCanım kasık ağrım çoktu, birde böyle belimde mi boşluklarımda mı tarif edemeyeceğim bir ağrı oldu. Aşagıda doğru baskı çok hissediyordum. Dün artık karın ağrısına dayanamadım kasıklarım ağrıyordu.
Aaa link linkBen de kilo almamama rağmen göbüşüm şişti bu sebepten pantolonların düğmeleri açık giyiyorum :) hamiş kıyafetleri sipariş ettim 1 ay sonra başlarım giymeye
Ağrısı zor olur taş kum dökmeninCanım kasık ağrım çoktu, birde böyle belimde mi boşluklarımda mı tarif edemeyeceğim bir ağrı oldu. Aşagıda doğru baskı çok hissediyordum. Dün artık karın ağrısına dayanamadım kasıklarım ağrıyordu.
Buna göre sadece sebze, et, yumurta, yoğurt yenebilir. İlk başlarda çok zorlar ama alışılabilşrse bebek de anne de hep sağlıklı şeyler tüketmiş olur
Karatay diyeti gibiBuna göre sadece sebze, et, yumurta, yoğurt yenebilir. İlk başlarda çok zorlar ama alışılabilşrse bebek de anne de hep sağlıklı şeyler tüketmiş olur
Ay ben de. Ders anlatırken nefesim kesiliyor duruyorum bazen oturuyorum bi dk diyorumBen de kalıyorum. Hızlı hızlı bişey anlatınca bile nefesim yetmiyor artık . Dün arabayı biraz uzak bi yere park ettik yürürken nefes nefese kaldım
Çok geçmiş olsun kuzum, inşallah biran önce çözülürBol su antibiyotik başladık canım, progestan yine günde 3 e çıktı yatmaya devam edeceğim
Ay bu neeee
Ben de havalar soğusun da trikoları giyeyim istiyorum. Bu hava için uygun kıyafetim yok lastikli. Mesela öğle yemeğinden sonra pantolon sıktı beniMuhtemelen bende öyle canım . Benim şuan beli kapansa bile kasıklarıma ağrı yapıyor o yüzden kullanmıyorum artık onları. Seneye inşallah
Kuzum ben bulunduğumuz yerde bi butikten almıştım ama yenisini almak istiyorum araştırıyorum . Ya bu lcw daki hamile pantolonları falan da sanki doğum yaklaşınca giyilecek cinsten. Üst kısımda kocaman kumaşı var. Şuan onları kullanamayız gibi
kız ben bu kadar yiyemiyorummmPaylaşayım kız seni mi kırcam
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta ya da az yağlı omlet, 1 dilim peynir veya 2 yemek kaşığı tuzsuz az yağlı lor peynir , domates-salatalık-marul-biber, 1 ince dilim ekmek
Ara : 2 adet ceviz
Öğle : 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 kase cacık ya da 1 su bardağı az tuzlu ayran
Ara: 1 fincan kahve ya da çay
Ara : 1 porsiyon taze meyve
Akşam: 4 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık/köfte, 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 kase az yağlı az tuzlu salata VEYA 4 yemek kaşığı sebze yemeği/kurubaklagil ,4 yemek kaşığı yoğurt, salata
Ara : 1 fincan kahve -çay veya maden suyu(sabahki ara öğüne göre içmediğini iç)
Ara : 1 çay bardağı kefir ve kapanış :)
Ben de %80 böyle besleniyorum ama arada kaçamaklar oluyor. Bi dilim börek gibi bazen minik bir tatlı gibiPaylaşayım kız seni mi kırcam
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta ya da az yağlı omlet, 1 dilim peynir veya 2 yemek kaşığı tuzsuz az yağlı lor peynir , domates-salatalık-marul-biber, 1 ince dilim ekmek
Öğle : 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 kase cacık ya da 1 su bardağı az tuzlu ayran
Akşam: 4 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık/köfte, 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 kase az yağlı az tuzlu salata VEYA 4 yemek kaşığı sebze yemeği/kurubaklagil ,4 yemek kaşığı yoğurt, salata
Evet çok zor ama doğrusu buAy bu neeeebu yasaklarla dolu liste. Çok zor buna uymak. Ben de dikkat ediyorum ama bu çok zor
Ama hani bebek için muz yemek gerekiyordu midem bulana bulana arada yiyorum. Muz bana çok kötü kokuyor
Tamam çok sağlıklı ama eşimin ailesine gidiyoruz börek yapıyor bi dilim yiyorumEvet çok zor ama doğrusu bu
Ben bu kadar yiyemiyorum. Hatta boş günlerim hariç yumurta hiç yiyemiyorumPaylaşayım kız seni mi kırcam
Valla her gün muz yiyenler +10 kg ile dolanıyor buralarda benden duymuş olmaAma hani bebek için muz yemek gerekiyordu midem bulana bulana arada yiyorum. Muz bana çok kötü kokuyorsüt de laktozsuz içerim içersem hep öyleydim. Ama zaten onu da içemiyorum
ChocolabsTamam çok sağlıklı ama eşimin ailesine gidiyoruz börek yapıyor bi dilim yiyorumişte arkadaşlarla buluşuyoruz chocolabs a gidiyorlar yani rutin de buna uymak için evden çıkmamam lazım benim
Yok kuzum ben yiyemiyorum zaten. Dedim ya kokuyor. Ama bebek için yensin diyorlar ya ondan dedim. Ben şu an mandalin elma nar yiyorum. Nar da çok ekşi çıktıValla her gün muz yiyenler +10 kg ile dolanıyor buralarda benden duymuş olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?