2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bizimki de öyleydi ilk kızımda da aynısıdı hem de kızları olmadığı halde ve ilk torunları ve ilk kız torunlari olduğu halde bosver takılma ben artık kabullendim sanırım
Bizdede ilk torun..kendi annemin 3 torunu olucak onunla bile annem diyor bunu yapıcam onu yapıcam her şey yapıcam torunum için diyor..kv ama susub oturuyor sanki kaynımdan çekiniyor 4 sene çocuğu olmuyor hep gelir yanında ağlıyormuş görümcem demiş banada

O bende de var bugün. 16+1 oldum . Karnım top gibi çıkmıştı ama bugün yumuşak ve hamile değilim gibi şişlik yok
Canım bende 16 oldum bugün, bir hareket etseler rahat edeceğiz. Hissediyor musun hareket falan

Bana da anlık ağrı giriyor sıkışma gibi. Ama sağ tarafa da oldu bir kez. Sanki kriz geçirecekmişim gibi bi ağrı ama saniyelik sürüyor
Yok benimki ağrı diğil mesela şimdi bile var..sıkışma gibi var bu kesinlikle stresten bende sanki nefes nefese kalıcam havam yetmiyor

İyi ya bizim babaannemizden tık yok..
Bizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diye

16+2 de 14 cm 160 gramdı

BENİM SENDEN BİR GÜN FAZLA CANIM 17+0 17 CM 200 GRAM

valla benimde aklım çıkıyor napıcam bilmiyorum
Vallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamam güya hamile olunca pilates yapacaktım yürüyüş yapacaktım 11 haftadır yatıyorum sadece wc 5,hafta bir başladım yatmaya

Bizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diye
Ne güzel canım bak içten alıyor birde kız torunu olsa bile alıyor..bizimkinin hiç torunu yok düşün yani bu ilk olucak hep onun bunun çocuğuyla resim çektirdi oynatdı..içten seviniyor günaha giremem sadece alsın etsin yok yani..zaten onun aldıklarına kalmadım ama bende oğluda mutlu olurdu..hiç annem gibi diğil belkide ondan kafama çok takıyorum

Vallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamam güya hamile olunca pilates yapacaktım yürüyüş yapacaktım 11 haftadır yatıyorum sadece wc 5,hafta bir başladım yatmaya
canım ömrün uzun sağlıklı olsun daha çok yürür pilates yaparsın :)) acelen yok :))bu dönem de yatarak gecsin bir daha bu kadar yatma şansın olmayabilir bunun da tadını çıkar

Ondan olabilir sizin daha farklıymış durumlar Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin zor bir surec

Kızlar bebeğin havlusunu alan ya da almayı düşünen varsa hangi markalara bakıyorsunuz? Müslin havlu öneriyorlar ben müslinle kurulayıp kuru havlusunda giydirmeyi düşünüyorum ama hangi marka iyidir ne alayım bilemiyorum, öneri istiyorum

Özdilek'ten set almayı düşünüyorum ben Bursalı olarak :)

kuzum zaten ilk 3 ay çok önerilmiyor hareket pilates spor vs. ben 5.aydan sonra başlamayı düşünüyorum doğumuda biraz akışına bırakmak istiyorum düşünmeden kasmadan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…