Canım illa ilaçlardan olmayabilir benim hiç vitamin folik asit kullanmayan tanıdıklarım var ama bünyeye göre değişir tabi acaba ekmekle falan yutabilir misin bir dene
Bizimki de öyleydi ilk kızımda da aynısıdı hem de kızları olmadığı halde ve ilk torunları ve ilk kız torunlari olduğu halde bosver takılma ben artık kabullendim sanırım
Bizdede ilk torun..kendi annemin 3 torunu olucak onunla bile annem diyor bunu yapıcam onu yapıcam her şey yapıcam torunum için diyor..kv ama susub oturuyor sanki kaynımdan çekiniyor 4 sene çocuğu olmuyor hep gelir yanında ağlıyormuş görümcem demiş banada
Bizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diye
Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?
Bizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diye
Ne güzel canım bak içten alıyor birde kız torunu olsa bile alıyor..bizimkinin hiç torunu yok düşün yani bu ilk olucak hep onun bunun çocuğuyla resim çektirdi oynatdı..içten seviniyor günaha giremem sadece alsın etsin yok yani..zaten onun aldıklarına kalmadım ama bende oğluda mutlu olurdu..hiç annem gibi diğil belkide ondan kafama çok takıyorum
canım ömrün uzun sağlıklı olsun daha çok yürür pilates yaparsın :)) acelen yok :))bu dönem de yatarak gecsin bir daha bu kadar yatma şansın olmayabilir bunun da tadını çıkar
Benimde bebisjm 16+1de 14 cm 158 gramdi önümüzdeki pazartesi kontrolüm var bakalım şimdi ne kadar büyümüş merak ediyorum 18+0 olacağım inşallah Allah in izniyle
Bizdede ilk torun..kendi annemin 3 torunu olucak onunla bile annem diyor bunu yapıcam onu yapıcam her şey yapıcam torunum için diyor..kv ama susub oturuyor sanki kaynımdan çekiniyor 4 sene çocuğu olmuyor hep gelir yanında ağlıyormuş görümcem demiş banada
Kızlar bebeğin havlusunu alan ya da almayı düşünen varsa hangi markalara bakıyorsunuz? Müslin havlu öneriyorlar ben müslinle kurulayıp kuru havlusunda giydirmeyi düşünüyorum ama hangi marka iyidir ne alayım bilemiyorum, öneri istiyorum
Kızlar bebeğin havlusunu alan ya da almayı düşünen varsa hangi markalara bakıyorsunuz? Müslin havlu öneriyorlar ben müslinle kurulayıp kuru havlusunda giydirmeyi düşünüyorum ama hangi marka iyidir ne alayım bilemiyorum, öneri istiyorum
kuzum zaten ilk 3 ay çok önerilmiyor hareket pilates spor vs. ben 5.aydan sonra başlamayı düşünüyorum doğumuda biraz akışına bırakmak istiyorum düşünmeden kasmadan :/