- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Ya benim gazım da var özellikle akşam yemeginden sonra sisiyorum hareket edemiyorum resmenbenim de gitti son bir haftadır yumusadı karnım bence gazımız gitti
Aynen canım haklısın nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun diyorum bendekuzum zaten ilk 3 ay çok önerilmiyor hareket pilates spor vs. ben 5.aydan sonra başlamayı düşünüyorum doğumuda biraz akışına bırakmak istiyorum düşünmeden kasmadan :/
Canım güzel motiveli mesaj oldu birde bu açıdan bakayım; haklısın, ne güzel yemek derdi yok ev işi derdi yok işe geç kaldım derdi yokcanım ömrün uzun sağlıklı olsun daha çok yürür pilates yaparsın :)) acelen yok :))bu dönem de yatarak gecsin bir daha bu kadar yatma şansın olmayabilir bunun da tadını çıkar
Sakinleştirici dediğiniz sadece o anlık paniği azaltıcı bir etki mi yaratıyor yoksa uyutuyor mu acaba nasıl bir şey,sezeryan olursa panik olabilirim ben deBebek çıktıktan sonra benim tansiyonum çok.cikinca hafif bir sakinleştirici vermişlerdi doktoruna anksiyete olayını konuşursun en doğru kararı birlikte alırsınız canım belki bebis kendi seçer normal mi sezeryan mi gelmek istediğini şimdiden onun stresini yaşamayın bence
Bir bakayım bakalım nasılmış teşekkür ederimÖzdilek'ten set almayı düşünüyorum ben Bursalı olarak :)
Ben de ya sabah çok iyiyim akşam balon gibi şişiyorumYa benim gazım da var özellikle akşam yemeginden sonra sisiyorum hareket edemiyorum resmen
Hangi hastane?Kızlar birazdan eğitime gidiyorum gebe okuluna hastaneden aradılar bakayım verimli geçerse devam edecem plates falan da var
Aynen canım boşver zaten annen gibi olamaz, şimdi benim birde annem yok kv biraz ondanda böyle yapıyor. Eşim ilk oğlu eşimi aşırı seviyor oğlumda oğlum, o yüzden eşimin oğlunu da daha şimdiden seviyor, karışmasın almasın sen kendi istediğini al. Benim kv sormuyor bile kendi alacak yok onu yok bunu ismini bile kendi koymaya kalktı falan. Buda kötü canım iyi değilNe güzel canım bak içten alıyor birde kız torunu olsa bile alıyor..bizimkinin hiç torunu yok düşün yani bu ilk olucak hep onun bunun çocuğuyla resim çektirdi oynatdı..içten seviniyor günaha giremem sadece alsın etsin yok yani..zaten onun aldıklarına kalmadım ama bende oğluda mutlu olurdu..hiç annem gibi diğil belkide ondan kafama çok takıyorum
kuzum mağazasında avm'sinde cok çeşidi var ama internette pek yokBir bakayım bakalım nasılmış teşekkür ederim
Benimkide ilk oğlu canım sadece benimki hangi çocuğu gelib yanında ağlıyorsa mesela mutlu diğilim en çok ona üzülüyor benimki ama içinde çekiyor dışarıya vermez biliyorum o da isterki annesi alsın ilgilensin bir defa bile yemek bile göndermedi bana..sanki bana ve anneme aşırı güveniyormu anlamadım annemde kadın mecbur kalmış yanımda babam yaşlı tek kalmış memleketde yemekte yapamıyor kardeşim iki çocukla gidib yıkıyor bişiriyor ve benim annemle babam kv kp bakaram yaşlılar bunlar ama genç biz şaşırıyoruz haraketlerine..isme kalınca hemen karıştılar ama o zaman ben sinirlendim ki yok artık her şeyi yapan benim ailem onlar bile karışmıyor kendiniz seçin diyorlar.Valla bilmiyorum kuzum ya ne etsen onlar için boş anladım bunu.Aynen canım boşver zaten annen gibi olamaz, şimdi benim birde annem yok kv biraz ondanda böyle yapıyor. Eşim ilk oğlu eşimi aşırı seviyor oğlumda oğlum, o yüzden eşimin oğlunu da daha şimdiden seviyor, karışmasın almasın sen kendi istediğini al. Benim kv sormuyor bile kendi alacak yok onu yok bunu ismini bile kendi koymaya kalktı falan. Buda kötü canım iyi değil
Ben bunları beğendim ama acaba mağazada daha güzelleri var mıdır ki olmadı hafta sonu birkaç yer gezip öyle karar vereyim. Bu ay havlusu, battaniye, müslin, küvet seti, bakım seti gibi şeylerini halledeyim diyorumkuzum mağazasında avm'sinde cok çeşidi var ama internette pek yok
Ay bayıldım çoooook güzelBen bunları beğendim ama acaba mağazada daha güzelleri var mıdır ki olmadı hafta sonu birkaç yer gezip öyle karar vereyim. Bu ay havlusu, battaniye, müslin, küvet seti, bakım seti gibi şeylerini halledeyim diyorum
Ben de beğendimAy bayıldım çoooook güzel
2 ay önce akrabamz doğum yaptıinan benimde aklım çıkıyor doğumdan nası yapıcam nası edicem bilmiyorum
İyi canım o zaman sıkıntı yok şimdi sanki daha iyiyim içim rahat çünkü kalbimde sorun yok..demek ya gebelik ya stresNiqu burayı oku cnm
Kuzum hepimiz böyleyiz hiçbirimizin hayal ettiği gibi olmadıVallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamamgüya hamile olunca pilates yapacaktım yürüyüş yapacaktım 11 haftadır yatıyorum sadece wc 5,hafta bir başladım yatmaya
Vallahi kuzum ben ders anlatırken nefes nefese kalıyorum. Baya böyle sanki koşmuşum gibiİyi canım o zaman sıkıntı yok şimdi sanki daha iyiyim içim rahat çünkü kalbimde sorun yok..demek ya gebelik ya stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?