2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyi söyledin bize motivasyon olsun iyi düşünelim canım , senin ne zaman kontrol randevun

Kızlar yine yemek konusunu açıcam ama 3 öğün yemek yiyor musunuz? Ben o kadar acıkmıyorum. Zaten hamilelik öncesi aralıklı orucu rutin haline getirmiştim. Raporlu olduğum için evdeyim ve 10 gibi uyanıyorum. Sonra 3 öğün bana fazla geliyor sanki belki dolapta olsa yerim ama hazırlamak da zor geliyor ya yiyecek bişey bulamıyorum ben. Her gün her gün hazırlamak inanılmaz zor gelmeye başladı

Valla kuzum bugün o kadar kötüyüm ki su bile içemiyorum

ayyy valla bende bende cok korkuyoruummm

kuzum ben yiyorum ama şöyle benim kahvaltım çookkk çookkk az oluyor çalıştığım için 2 yudum yiyorum bazen öğle yemeğimde az porsiyonlu oluyor bugün sadece az çorba içtim mesela akşamda iştahlı pek olmuyorum ama muz ceviz vs yemeğe çok özen gösteriyorum

bakın isterseniz gerçekten güzel çeşitleri oluyor ve çevremde herkes özdilekten almıstı siz hatırlatınca sordum cok memnun kalmıslar özdilek havluda cok başarılıdır zaten

İşte olsam hazır gelse önüme ben de yerim de evde sürekli yemek için bişeyler bulmak zor geliyor bana

Wallahi kızlar bnim masallahım var ozaman ama boyle gıderse çok kilo alıcam gbi

Sabah 8,30 kahvaltı aklınıza gelcek hrsey şimdi tek tek saymım
11de arıştrmalık çayın yanına bıseyler biskuvi, galete vs..
2de öğlen yemegı, evde ne yemk varsa
Ayrıyeten dolabı aç agzına bişey at şeklınde sürekli..

Akşam 7de yemk, salatası, yemeği,
10 gbi 3-4 çeşit meyve
Gunduz bazen kuruyemiş,
Gunde 2 2,5 lt su

benim de rutinim aynen böyle oldum olası yemek yemeği de severim şimdi daha da bir lezzetli geliyor kilo almamışım ama sonum iyi değil :)) hoş ilerleyen zamanlarda öğün büyütülecek vs diyorlar benim yediklerim yeter bence daha da büyürse hürremin hamileliğim gibi olur

Maşallaaahhhhh hazırlayan mı var ayy ben artık üşeniyorum yaa her dk ne yesem diye dolabı açıyorum. Bakıyorum bişey yok yemiyorum

Ayy size de kocaman bir maşallah iki öğün yiyen ben

Oyyy maşallah. Ben artık su içemez oldum bulantıdan inşallah kötü olmaz inşallah bebek iyidir hiçbir şey canım çekmiyor hiç. Dün cips aldım hep istiyordum diye yok daha onu da yemem. Ceviz daha ağzıma sürmedim

oohhh bence en güzeli bende su içemiyorum ama maşallah cok güzel su içmeniz

Siz de bulantı geçince yersiniz. İlk 3-4 ay önemli değil diyorlar zaten. Aman üzmeyin kendinizi neden kötü olsun bebekler . Depolardan bulur onlar kendilerine
Ama Tikabasa sizi takdir ettim. İçerde ziyafet var resmen bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…