- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
İyi söyledin bize motivasyon olsun iyi düşünelim canım , senin ne zaman kontrol randevunDimi canım eşim gelse kontörle giderim bende, cumartesi gitti daha yeni. Çok zormuş canım zaten Dr bana demişti kaygı bozukluğunun temel nedeni ciddi hastalık, ölüm, boşanma sonucu oluyor diye, ya inşallah bu süreci iyi atlatırız. Cumartesi doktor bana çok strese girersen damarların sıkışır bebeğe kan akışı olmaz beslenmez dedi. Onu düşünüp sakin kalmaya çalışıyorum
Valla kuzum bugün o kadar kötüyüm ki su bile içemiyorumKızlar yine yemek konusunu açıcam ama 3 öğün yemek yiyor musunuz?Ben o kadar acıkmıyorum. Zaten hamilelik öncesi aralıklı orucu rutin haline getirmiştim. Raporlu olduğum için evdeyim ve 10 gibi uyanıyorum. Sonra 3 öğün bana fazla geliyor sanki belki dolapta olsa yerim ama hazırlamak da zor geliyor ya yiyecek bişey bulamıyorum ben. Her gün her gün hazırlamak inanılmaz zor gelmeye başladı
ayyy valla bende bende cok korkuyoruummm2 ay önce akrabamz doğum yaptı
Sezeryan esnasında tepesındeki lambadan yansıyan görüntuleri izlıyor ve tansıyonu düşüp bayılıyor, bebişi gemn küveze aldılar cunku solunum sıkıntısı yaşadı,
Hiç grek yok en iyisi bily gorme
Zaten ben öyle kanlı kanlı bebiş görmim, panik yaparım kndımı bılıyorum,
ayy hayırlı uğurlu olsunn
kuzum ben yiyorum ama şöyle benim kahvaltım çookkk çookkk az oluyor çalıştığım için 2 yudum yiyorum bazen öğle yemeğimde az porsiyonlu oluyor bugün sadece az çorba içtim mesela akşamda iştahlı pek olmuyorum ama muz ceviz vs yemeğe çok özen gösteriyorumKızlar yine yemek konusunu açıcam ama 3 öğün yemek yiyor musunuz?Ben o kadar acıkmıyorum. Zaten hamilelik öncesi aralıklı orucu rutin haline getirmiştim. Raporlu olduğum için evdeyim ve 10 gibi uyanıyorum. Sonra 3 öğün bana fazla geliyor sanki belki dolapta olsa yerim ama hazırlamak da zor geliyor ya yiyecek bişey bulamıyorum ben. Her gün her gün hazırlamak inanılmaz zor gelmeye başladı
bakın isterseniz gerçekten güzel çeşitleri oluyor ve çevremde herkes özdilekten almıstı siz hatırlatınca sordum cok memnun kalmıslar özdilek havluda cok başarılıdır zatenBen bunları beğendim ama acaba mağazada daha güzelleri var mıdır ki olmadı hafta sonu birkaç yer gezip öyle karar vereyim. Bu ay havlusu, battaniye, müslin, küvet seti, bakım seti gibi şeylerini halledeyim diyorum
İşte olsam hazır gelse önüme ben de yerim de evde sürekli yemek için bişeyler bulmak zor geliyor banakuzum ben yiyorum ama şöyle benim kahvaltım çookkk çookkk az oluyor çalıştığım için 2 yudum yiyorum bazen öğle yemeğimde az porsiyonlu oluyor bugün sadece az çorba içtim mesela akşamda iştahlı pek olmuyorum ama muz ceviz vs yemeğe çok özen gösteriyorum
aaaValla kuzum bugün o kadar kötüyüm ki su bile içemiyorum
Wallahi kızlar bnim masallahım var ozamankuzum ben yiyorum ama şöyle benim kahvaltım çookkk çookkk az oluyor çalıştığım için 2 yudum yiyorum bazen öğle yemeğimde az porsiyonlu oluyor bugün sadece az çorba içtim mesela akşamda iştahlı pek olmuyorum ama muz ceviz vs yemeğe çok özen gösteriyorum
benim de rutinim aynen böyleWallahi kızlar bnim masallahım var ozamanama boyle gıderse çok kilo alıcam gbi
Sabah 8,30 kahvaltı aklınıza gelcek hrsey şimdi tek tek saymım
11de arıştrmalık çayın yanına bıseyler biskuvi, galete vs..
2de öğlen yemegı, evde ne yemk varsa
Ayrıyeten dolabı aç agzına bişey at şeklınde sürekli..
Akşam 7de yemk, salatası, yemeği,
10 gbi 3-4 çeşit meyve
Gunduz bazen kuruyemiş,
Gunde 2 2,5 lt su
MaşallaaahhhhhWallahi kızlar bnim masallahım var ozamanama boyle gıderse çok kilo alıcam gbi
10 gbi 3-4 çeşit meyve
Gunduz bazen kuruyemiş,
Gunde 2 2,5 lt su
Ayy size de kocaman bir maşallahbenim de rutinim aynen böyleoldum olası yemek yemeği de severim şimdi daha da bir lezzetli geliyor kilo almamışım ama sonum iyi değil :)) hoş ilerleyen zamanlarda öğün büyütülecek vs diyorlar benim yediklerim yeter bence daha da büyürse hürremin hamileliğim gibi olur
neymişşşşş
ayyyy hadii sağlıkla gelsin minik beyyy
Oyyy maşallah. Ben artık su içemez oldum bulantıdanWallahi kızlar bnim masallahım var ozamanama boyle gıderse çok kilo alıcam gbi
10 gbi 3-4 çeşit meyve
Gunduz bazen kuruyemiş,
Gunde 2 2,5 lt su
Yaaaaaa minnoşşşşş
oohhh bence en güzeli bende su içemiyorum ama maşallah cok güzel su içmenizWallahi kızlar bnim masallahım var ozamanama boyle gıderse çok kilo alıcam gbi
10 gbi 3-4 çeşit meyve
Gunduz bazen kuruyemiş,
Gunde 2 2,5 lt su
Siz de bulantı geçince yersiniz. İlk 3-4 ay önemli değil diyorlar zaten. Aman üzmeyin kendinizi neden kötü olsun bebekler . Depolardan bulur onlar kendilerineOyyy maşallah. Ben artık su içemez oldum bulantıdaninşallah kötü olmaz inşallah bebek iyidir hiçbir şey canım çekmiyor hiç. Dün cips aldım hep istiyordum diye yok daha onu da yemem. Ceviz daha ağzıma sürmedim
Yok uyumadım panik azaltıcı etki diyebilirizSakinleştirici dediğiniz sadece o anlık paniği azaltıcı bir etki mi yaratıyor yoksa uyutuyor mu acaba nasıl bir şey,sezeryan olursa panik olabilirim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?