Canım bende bundan aldım kumaşı çok güzel bunun ben yıkadım kurutmaya attım hiçbir şey olmadı kumaşı diz yapmadı ve ve hafif bi parlaklığı var ama naylon gibi değil kumaşı çok güzel ben hep bunu giyiyorum
buna da baktım bu şardonlu ancak yine naylon. negatif yorumlara bakın, puan artarak diye, aynı şeyleri okuyacaksınız. naylon hayatımın hiçbir döneminde giymedim, giymem de, tercih meselesi de tabi. belki siz beğenebilirsiniz o ayrı
Yorumlarını okudum okumadan almıyorum genelde iyi yorumları daha çok ben evde ve ya elbiseyle giyinmek için istemiyorum pantolonla dışarda beni sıcak tutsun istiyorum..zaten hamilelik giyimleri bulmak benim için zor beğenmiyorum ölçülerde olmuyor
Evet canım şükür Allahın izniyle eve geldik dinleniyorum gribim daha iyi sadece öksürük kaldı antibiyotik kullanıyorum kasılma önleyici Nidilat hap günde 4 tane ve kasılma önleyici endol makattan fitil kullanıyorum bir de her gün progestan kalça iğnem var doktorum 4 gün sonra yine görecek zaten kontrol için
Evet canım şükür Allahın izniyle eve geldik dinleniyorum gribim daha iyi sadece öksürük kaldı antibiyotik kullanıyorum kasılma önleyici Nidilat hap günde 4 tane ve kasılma önleyici endol makattan fitil kullanıyorum bir de her gün progestan kalça iğnem var doktorum 4 gün sonra yine görecek zaten kontrol için