- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.267
- 83
- 33
Çok minnoşlar ya,Kızlarrr nasıl, yeni ganimetlerimbakmak isterseniz markası little gusto. Ben bunları seçtim bakalım, bebeklerde İngiliz şapkalarına bayılıyorum bir de bu tulumlar kendiliğinden eldivenli o yönden de rahat oluyormuş.
EveeeetttttÇok minnoşlar ya,kızlarımıza çok yakışıcak
Markayı inceledim çok güzel kaliteliymiş. Yeni öğrendim bu markayı da ,Eveeeettttt
Bilmiyorum ki ben deacaba neden bu kadar mideniz bulanıyor ki bunun nedeni neymiş yabancı olarak mı görüyor vücut bebeği( benim de kusmalarım bulantılarım oldu ama bu kadar değil aslında mekan değişikliği size iyi gelebilir bir kaç gün tatil ya da anneniz vs gibi
Çooook güzeller kuzum, sağlıkla giysinKızlarrr nasıl, yeni ganimetlerimbakmak isterseniz markası little gusto. Ben bunları seçtim bakalım, bebeklerde İngiliz şapkalarına bayılıyorum bir de bu tulumlar kendiliğinden eldivenli o yönden de rahat oluyormuş.
Amiinnn inşallahÇooook güzeller kuzum, sağlıkla giysin
Ben de su dahi içmeyenlerdenim en iyi günlerim de kuru makarna ekmek yiyorum maalesef çok takılmayın bence biraz olsun yiyor vitamin protein alıyorsanız ona şükürKızlar yine yemek konusunu açıcam ama 3 öğün yemek yiyor musunuz?Ben o kadar acıkmıyorum. Zaten hamilelik öncesi aralıklı orucu rutin haline getirmiştim. Raporlu olduğum için evdeyim ve 10 gibi uyanıyorum. Sonra 3 öğün bana fazla geliyor sanki belki dolapta olsa yerim ama hazırlamak da zor geliyor ya yiyecek bişey bulamıyorum ben. Her gün her gün hazırlamak inanılmaz zor gelmeye başladı
Çok sevindim canım inan ki o minicik bebeği o şekilde görmek insanın içini parçalıyor annesinin kokusunu alamıyor hemen kendine gelemiyor sersem oluyor anne genel anesteziyi hemen atamıyor genel bebeği hemen göremiyor anestezini vücuttan atılması 1-2 saat buluyor bu süreçte emzirme olmuyor hala vücutta anestezi olduğu içni yani çok zor iyi düşünmek gerekO kadar değerli bilgiler kiben de eğer normal olmazsa genel anestezi olurum diyordum ama bu bilgi bana çok şey anlattı. Bilmiyordum bunu ve gerçekten riske atılacak iş değil. Çok teşekkür ederim, artık genel anestezi yanlısı olmayacağım
Kuzum ben Endol 8. Haftada da kullandım yine ağır bi kanama geçirmiştim şimdi 16. Hafta da kullandım hatta şuan çok sık kullandım hastanede günde 3 kez yaptıkları da oldu ben şuan evde günde 1 kez kullanacağım ama bebeğin suyunu azaltma gibi bir durum yok doktorum 12. Haftadan beri kontrol ediyor sularını ben istemiştim bi ara akıntıyı kese suyu sanmıştım o günden beri her kontrolde kese suyum gayet iyi normal çıkıyor zaten keseyi besleyen en önemli şey su senin içtiğin su o yüzden günde mutlaka min 3 lt su içmek gerekCanım merak ettim sadece benim de 12. hafta civarı çok kasılmam oluyordu, karnım çok ağrıyordu doktor da bu makattan Endol yazmıştı. Ben de kullanmadan önce araştırdım ve birçok kişinin bebeğin suyunu azalttığına dair yazı okudum ben de korkup kullanmamıştım. Böyle bir etkisi yok muymuş?
Canım Salih beye mi gidiyorsun can hastanesine mi? Hiç rapor istemeyi düşündün mü? Ben bu bulantıyı 9 haftadan fazla oldu çekiyorum doktorları direkt kendileri önerdi heyet raporunu ben talep etmedenBilmiyorum ki ben deben milli eğitimde öğretmenim doğu görevindeyim. Annem çok uzakta. Böyle bir imkanım da yok maalesef çalışırken
Peki canım ben 14deyim pek bir şey tüketemiyorum katı veya sıvı bebeğe bir zararı olur mu? Suyu azalır mı?Çok sevindim canım inan ki o minicik bebeği o şekilde görmek insanın içini parçalıyor annesinin kokusunu alamıyor hemen kendine gelemiyor sersem oluyor anne genel anesteziyi hemen atamıyor genel bebeği hemen göremiyor anestezini vücuttan atılması 1-2 saat buluyor bu süreçte emzirme olmuyor hala vücutta anestezi olduğu içni yani çok zor iyi düşünmek gerek
Kuzum ben Endol 8. Haftada da kullandım yine ağır bi kanama geçirmiştim şimdi 16. Hafta da kullandım hatta şuan çok sık kullandım hastanede günde 3 kez yaptıkları da oldu ben şuan evde günde 1 kez kullanacağım ama bebeğin suyunu azaltma gibi bir durum yok doktorum 12. Haftadan beri kontrol ediyor sularını ben istemiştim bi ara akıntıyı kese suyu sanmıştım o günden beri her kontrolde kese suyum gayet iyi normal çıkıyor zaten keseyi besleyen en önemli şey su senin içtiğin su o yüzden günde mutlaka min 3 lt su içmek gerek
Canım ben düşün çoğul gebelikteyim et balık tavuk 16. Haftaya kadar hiç yiyemedim hep makarna tost kahvaltılık yedim beslenmiyorum sandım ama hep 3 lt su ve yumurta haşlanmış kesin yedim çerez bile yiyemedim doktorum kilolarının 120 gr iyi olduğunu söyledi yani bu beslenme olayı bence 20. Haftadan sonra önemli diye düşünüyorum ben şahsen ama suyu mutlaka eksik etme derimPeki canım ben 14deyim pek bir şey tüketemiyorum katı veya sıvı bebeğe bir zararı olur mu? Suyu azalır mı?
12.-13. Haftalar da kadıklarda hissettim. 15.-16. Haftalarda göbek deliğimin 1-2 parmak çevrelerinde hissediyorumSelam kızlaaar, herkes iyidir umarım :) bir şey sormak istiyorum. Bebişlerinizi nerede hissediyorsunuz dokundugunuzda. Çok mu kasıklara doğru yoksa daha çok göbek deliğine yakın mesafede mi? (16 haftalığız bu arada)
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim çok doğruüçgen şimdi mükemmelleşti kız kıza ne yapacaklar bir de ekek lazım onlara çiçek alacak centilmenlik yapacak
Ama ben demiştim erkek hissediyorum diyeYaaaaaa minnoşşşşşhayırlı olsun kuzucum ama mükemmel üçgeni bozdun
Az kalmış dayan ali cabbarayyyy hadii sağlıkla gelsin minik beyyytek ben kaldım dkcldpdlf bende dayanamadım 11ine randevu aldım mide bulantılarım icin gtcem aslında ama muayene de olurum
Çünkü anneler hissederAma ben demiştim erkek hissediyorum diye
Su hiç içim almıyor kuzum hiç ama doktorlar bugüne kadar hiç olumsuz bir şeyden bahsetmedi inşallah da olmaz bir kaç haftaya geçer diyor herkes ama ben 5kez yatıp hep serum aldım yatmadığım günler giidp serum taktırdım sıvı için doktor önerisiyle belki bu zamana kadar ondan olmadı umarım bundan sonra da sıkıntı olmazCanım ben düşün çoğul gebelikteyim et balık tavuk 16. Haftaya kadar hiç yiyemedim hep makarna tost kahvaltılık yedim beslenmiyorum sandım ama hep 3 lt su ve yumurta haşlanmış kesin yedim çerez bile yiyemedim doktorum kilolarının 120 gr iyi olduğunu söyledi yani bu beslenme olayı bence 20. Haftadan sonra önemli diye düşünüyorum ben şahsen ama suyu mutlaka eksik etme derim
Allahın izniyle olmaz canımSu hiç içim almıyor kuzum hiç ama doktorlar bugüne kadar hiç olumsuz bir şeyden bahsetmedi inşallah da olmaz bir kaç haftaya geçer diyor herkes ama ben 5kez yatıp hep serum aldım yatmadığım günler giidp serum taktırdım sıvı için doktor önerisiyle belki bu zamana kadar ondan olmadı umarım bundan sonra da sıkıntı olmaz
Ayyy mis gibi. Hazır yemek ev sevdiğimBen de çok üşeniyorum ya hazırlamaya . Önceden umursamazdım da şimdi düzgün sebze yemeği et falan hazırlamak gerekiyor. Gündüz anneme gidiyorum hep öğle yemeğini orda yiyorum sırf o yüzden bile hep gitmek işime geliyorakşam da genelde eve yemek getiriyorum ordan eşimle yemek için evde olduğumda da meyve falan atıştıryorum ama bi düzenim yok saatli olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?