2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar acil pantolon tarzı bir öneri istiyorum pantolonlar sıkıyor beni. Okulda giyebileceğim önerisi olan var mı

Yok kuzum ben bütün günü koltukta uzanıyorum çalışsam var ya çoktan bayılmıştım..
Kıyamammm kuzum endişe etme yaşadığımız herşey normal. Ben de aşırı nefes sorunu var yetmiyor, burnum hep tıkalı, hep enerjisiz ve yorgunum. Bugün öğrenciler hocam iyi misiniz çok solgunsunuz diyordu

Kızlar acil pantolon tarzı bir öneri istiyorum pantolonlar sıkıyor beni. Okulda giyebileceğim önerisi olan var mı
Ben lcw den almıştım 1 hafta önce normalde hamile öncesi 36/s bedendim 38/m denedim oldu ama ileriki ayları da düşünerek 40/L aldım iyiki öyle yaptım deneyerek mağazadan aldım beli çift taraflı lastikli yani iki taraftan da sıkarak beli ayarlanabiliyor o çok güzel genelde tek taraflı oluyor hamile taytları gibi linki koydum bakmak isterseniz

Hanımlar selam, hamile taytı ararken çok satılanlarda "artış" markasını görmüştüm. biri normal, biri ispanyol paça pant. sipariş verdim bugün geldi ve inanamadım. komple naylon, ne yazın giyilir ne kışın. kumaş, duruş felaket ötesi. evde bile giymem. yorumlarda aralarda kötüler vardı ama şans vermek istedim. kötü yorumlarda ne yazıyorsa, aynen o aman diyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-14-08-17-742_trendyol.com.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-10-03-14-08-13-284_trendyol.com.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu markayı bir çok Instagram fenomeni öneriyordu. Acaba geneli mi öyle naylon ki . Öyle ucuz gibi de durmuyor fiyatı

Gebeyken çalışmak çok zor canım tabi yorulacan..mesela annem anlatıyor 9 ay hep kusması vardır sadece kusma diğil anlatmayım en iyisive çalışıyormuş birde ben ağzım açık annemi dinliyorumbana diyor sen hemen oram buram ağrıyor diyorsun tabi ağrıcak diyor orda çocuk var

Teşekkürler kuzum

Ben bunu almayı düşünüyorum çok sıcak yazıyorlar sanki altdaki yazılar farkli

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-14-17-24-07_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 42
Evet eskiler çok güçlüymüş bize göre. Ben de yoruluyorum akşam pert haldeyim inan

Bu markayı bir çok Instagram fenomeni öneriyordu. Acaba geneli mi öyle naylon ki . Öyle ucuz gibi de durmuyor fiyatı

zaten ne kadar fenomen takip etsem, bazen bazısına güvensem de bir bakıyorum hepsi aynı gün aynı ürünleri öneriyor o yüzden hiçbirine güvenim kalmadı.

dediğim gibi negatif yorumları ciddiye alın bir onlar gerçek. ben şok oldum açıkçası hiç beklemiyordum. Aynen ucuz da değil tamam çok harika bir şey beklemiyordum ama bu kadarını da beklemedim. iade edeceğim. yarın kendim bir yerlere bakıp deneyerek alacağım en iyisi çünkü pantolonlarım sıkıyor, karnımı sıkıştırmak istemiyorum, elbise, etekte artık giymek istemiyorum üşütmemek için. hamile giyim önerilerine açığım

Canım bende bundan aldım kumaşı çok güzel bunun ben yıkadım kurutmaya attım hiçbir şey olmadı kumaşı diz yapmadı ve ve hafif bi parlaklığı var ama naylon gibi değil kumaşı çok güzel ben hep bunu giyiyorum

Biz yeni nesil hamileleriz. Genleri bozulmuş yedikleri içtikleri hormonlu olan gençliğiz.

buna da baktım bu şardonlu ancak yine naylon. negatif yorumlara bakın, puan artarak diye, aynı şeyleri okuyacaksınız. naylon hayatımın hiçbir döneminde giymedim, giymem de, tercih meselesi de tabi. belki siz beğenebilirsiniz o ayrı

Canım bende bu marka aldım ama fitilli olanlarından dün geldi gayet güzel naylon gibi de gelmedi bana şaşırdım şimdi. Hatta beklediğimden çok çok güzel geldi.

Ay ne güzel bende alıcam o zaman zaten ben kapalıyım etek elbise giyinmicem sadece kışta pantolon altından giyinmek için çok üşüyen birisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…