Yok kuzum ben bütün günü koltukta uzanıyorum çalışsam var ya çoktan bayılmıştım..Vallahi kuzum ben ders anlatırken nefes nefese kalıyorum. Baya böyle sanki koşmuşum gibi
Egitim araştırma hastanesi canımHangi hastane?
KıyamammmYok kuzum ben bütün günü koltukta uzanıyorum çalışsam var ya çoktan bayılmıştım..
Ben lcw den almıştım 1 hafta önce normalde hamile öncesi 36/s bedendim 38/m denedim oldu ama ileriki ayları da düşünerek 40/L aldım iyiki öyle yaptım deneyerek mağazadan aldım beli çift taraflı lastikli yani iki taraftan da sıkarak beli ayarlanabiliyor o çok güzel genelde tek taraflı oluyor hamile taytları gibi linki koydum bakmak istersenizKızlar acil pantolon tarzı bir öneri istiyorumpantolonlar sıkıyor beni. Okulda giyebileceğim önerisi olan var mı
İlk bebeklerde 22 haftaya kadar hissetmemek normal kabul ediliyor. En kısa sürede sizin bebişte kendini hissettirmeye başlar inşallahaaa alayım canım.. hamiileliği bağlıymış ama sanırım dimiii
Eveeet :)
Bu markayı bir çok Instagram fenomeni öneriyordu. Acaba geneli mi öyle naylon ki . Öyle ucuz gibi de durmuyor fiyatıHanımlar selam, hamile taytı ararken çok satılanlarda "artış" markasını görmüştüm. biri normal, biri ispanyol paça pant. sipariş verdim bugün geldi ve inanamadım. komple naylon, ne yazın giyilir ne kışın. kumaş, duruş felaket ötesi. evde bile giymem. yorumlarda aralarda kötüler vardı ama şans vermek istedim. kötü yorumlarda ne yazıyorsa, aynen oaman diyim
Gebeyken çalışmak çok zor canım tabi yorulacan..mesela annem anlatıyor 9 ay hep kusması vardır sadece kusma diğil anlatmayım en iyisiKıyamammmkuzum endişe etme yaşadığımız herşey normal. Ben de aşırı nefes sorunu var yetmiyor, burnum hep tıkalı, hep enerjisiz ve yorgunum. Bugün öğrenciler hocam iyi misiniz çok solgunsunuz diyordu
Teşekkürler kuzumBen lcw den almıştım 1 hafta önce normalde hamile öncesi 36/s bedendim 38/m denedim oldu ama ileriki ayları da düşünerek 40/L aldım iyiki öyle yaptım deneyerek mağazadan aldım beli çift taraflı lastikli yani iki taraftan da sıkarak beli ayarlanabiliyor o çok güzel genelde tek taraflı oluyor hamile taytları gibi linki koydum bakmak isterseniz
Pantolon - LC WAIKIKI - 379,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Karın Panelli Standart Fit Hamile Pantolon size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W28562Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Ben bunu almayı düşünüyorum çok sıcak yazıyorlar sanki altdaki yazılar farkliHanımlar selam, hamile taytı ararken çok satılanlarda "artış" markasını görmüştüm. biri normal, biri ispanyol paça pant. sipariş verdim bugün geldi ve inanamadım. komple naylon, ne yazın giyilir ne kışın. kumaş, duruş felaket ötesi. evde bile giymem. yorumlarda aralarda kötüler vardı ama şans vermek istedim. kötü yorumlarda ne yazıyorsa, aynen oaman diyim
Evet eskiler çok güçlüymüş bize göre. Ben de yoruluyorum akşam pert haldeyim inanGebeyken çalışmak çok zor canım tabi yorulacan..mesela annem anlatıyor 9 ay hep kusması vardır sadece kusma diğil anlatmayım en iyisive çalışıyormuş birde ben ağzım açık annemi dinliyorum bana diyor sen hemen oram buram ağrıyor diyorsun tabi ağrıcak diyor orda çocuk var
Bu markayı bir çok Instagram fenomeni öneriyordu. Acaba geneli mi öyle naylon ki . Öyle ucuz gibi de durmuyor fiyatı
Yok kuzum zor çalışmak gebeyken anlıyorum ama iyi mesela ikinizde çalışıyorsunuz güzel taraflarıda var..bizde tek eşimEvet eskiler çok güçlüymüş bize göre. Ben de yoruluyorum akşam pert haldeyim inan
AA bursada msinz hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunzBir bakayım bakalım nasılmış teşekkür ederim
Canım bende bundan aldım kumaşı çok güzel bunun ben yıkadım kurutmaya attım hiçbir şey olmadı kumaşı diz yapmadı ve ve hafif bi parlaklığı var ama naylon gibi değil kumaşı çok güzel ben hep bunu giyiyorumBen bunu almayı düşünüyorum çok sıcak yazıyorlar sanki altdaki yazılar farkli
Biz yeni nesil hamileleriz. Genleri bozulmuş yedikleri içtikleri hormonlu olan gençliğiz.Gebeyken çalışmak çok zor canım tabi yorulacan..mesela annem anlatıyor 9 ay hep kusması vardır sadece kusma diğil anlatmayım en iyisive çalışıyormuş birde ben ağzım açık annemi dinliyorum bana diyor sen hemen oram buram ağrıyor diyorsun tabi ağrıcak diyor orda çocuk var
Ben bunu almayı düşünüyorum çok sıcak yazıyorlar sanki altdaki yazılar farkli
Canım bende bu marka aldım ama fitilli olanlarından dün geldi gayet güzel naylon gibi de gelmedi bana şaşırdım şimdi. Hatta beklediğimden çok çok güzel geldi.Hanımlar selam, hamile taytı ararken çok satılanlarda "artış" markasını görmüştüm. biri normal, biri ispanyol paça pant. sipariş verdim bugün geldi ve inanamadım. komple naylon, ne yazın giyilir ne kışın. kumaş, duruş felaket ötesi. evde bile giymem. yorumlarda aralarda kötüler vardı ama şans vermek istedim. kötü yorumlarda ne yazıyorsa, aynen oaman diyim
Ay ne güzel bende alıcam o zaman zaten ben kapalıyım etek elbise giyinmicem sadece kışta pantolon altından giyinmek için çok üşüyen birisiyimCanım bende bundan aldım kumaşı çok güzel bunun ben yıkadım kurutmaya attım hiçbir şey olmadı kumaşı diz yapmadı ve ve hafif bi parlaklığı var ama naylon gibi değil kumaşı çok güzel ben hep bunu giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?