2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Geçen akşam uzanıyorum sanki iki yerde kalbim atıyor gibi hissettim kısa bir süre biri karnımda sanırım bebek hareketiydi dün gündüz de oldu yavaş yavaş belli ediyorlar sanki kendilerini :)

Bilgi olan var mı? Serklaj sonrası heyet raporu kesin alabilir miyim ? Şuan 21 günlük heyet raporluyum serklaj olduktan 1 hafta sonra iş başı tekrar heyeti kesin verirler mi hiç bilmiyorum sizce ?

Merhaba arkadaşlar allah hepinizin bebeklerini sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin sizlerden bir ricam olucak ekim ayında nasip se tup bebek transferim olucak ismim ebru benim icin ayet-el kürsi 1 kere okuyup bana ve benim gibi anne olma hasreti çeken herkese dua edermisiniz gebelerin duası kabul olurmuş çok ihtiyacım var kalbinizden ettiğiniz dualara allaha emanet olun

Ben de bi kere öyle sertlik hissettim sağ taraftan ortaya doğru bir yerde ceviz kadar ellediğimde sertti bayağı. Acaba kafasını bacağını falan mı dayadı diye düşünmüştüm. Sonra kayboldu ordan başka bulamadım yerini öyle . Sürekli karnıma dokunuyorum bi şeyler arıyorum .

Geçen akşam uzanıyorum sanki iki yerde kalbim atıyor gibi hissettim kısa bir süre biri karnımda sanırım bebek hareketiydi dün gündüz de oldu yavaş yavaş belli ediyorlar sanki kendilerini :)
Yaaa seninde başlamış canım aynen, bende öyle hissetmeye başladım. Özellikle sırt üstü uzandığımda daha çok hissediyorum. Kesinlikle bende başka bişeye yoramıyorum. Bebek hareketi bu.

Göz yasim pıtttt Biz hazırlıklara basladık teyzeleriiii her ay boyle kucuk kucuk alıcam son aylarda aceleye gelmesin emzik philips avent tercih ettik daha kolay kabul ediyo cevremdeki bebeklerden gordum biberon da lansinoh yavaş akış küçük boy tercih ettim belki güzel emerse büyüğüne gerek kalmaz bu emzikten dusunenler amazonda suan uygun

Eklentiler

• Screenshot_20231004-140553_Amazon Shopping.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20231004-140613_Amazon Shopping.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20231004-140632_Amazon Shopping.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 47
Ya bende bazen hissediyorum

bebeğim o zaman inanılmaz değişik Allah şükürler olsun elleyince sert direk hissediyorum bir de ben iğne oluyorum korktum iğne batar mı vs diye ( içimde bilye gibi

Bişey diyim mi? Alt katımız da bir bebek var sanırım 2 yaşında uykusundan uyanıp gece sürekli ağlıyor. Saat 2’de , 5 ‘te sürekliiii. Yani kadının artık sinirlenme sesini duyuyorum. Çok zooor çok acaba bizi neler bekliyor doktor da bugün diyorki 1. den sonra 2. den genelde vazgeçiliyor.

bebeğim o zaman inanılmaz değişik Allah şükürler olsun elleyince sert direk hissediyorum bir de ben iğne oluyorum korktum iğne batar mı vs diye ( içimde bilye gibi
Yerini değiştirirse bence kesin bebektir canım benimki gitti ordan aynı gün içinde bi süre sonra ay dikkat et canım kan sulandırıcıysa bacaktan koldan da yapıyolar

Yaaa seninde başlamış canım aynen, bende öyle hissetmeye başladım. Özellikle sırt üstü uzandığımda daha çok hissediyorum. Kesinlikle bende başka bişeye yoramıyorum. Bebek hareketi bu.
Evet ya bende sırt üstü uzanır haldeydim hissettiğimde :) çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin bunları yaşamayı inşallah :)

Ay valla zaten kendi stresimiz yetiyor bi de aşı falan kafamızı karıştırıyorlar
Canım iyice araştırırız ol diyince herşeyi olmak zorunda değiliz. Covid aşısı olduk ne oldu. Aşırı pişmanım. O yüzden acele etmeyeceğim.

Geçen burda söylediler steteskopla dinliyorlarmış diye. Eski Tansiyon aleti steteskopu vardı annemde. Onunla denedim duyamadım bebeğin kalbini. Steteskop için 15. Hafta erken demekki:)

Canım iyice araştırırız ol diyince herşeyi olmak zorunda değiliz. Covid aşısı olduk ne oldu. Aşırı pişmanım. O yüzden acele etmeyeceğim.
Araştırıyoruz canım ama bilgi kirliliği de çok fazla kafamız karışıyor. Şu doğumda tetanos kapma olayı korkutmasa zaten kesin olmayız

Kadınlar sonra 2. Yi de doğuruyor genelde üzülüp kardeşsiz kalmasın diyolar çektikleri doğum acısını, çocuk büyütürken çektikleri sıkıntıları hep unutuyorlar

Okudum canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin, ben de tüp bebek annesi olacağım. Zorlu yol ama çok kıymetli her aşaması. İnşallah bu ayki transferinde pozitif sonuçlar alıp zamanı gelince de sağlıkla da kucağına alırsın inşallah

Araştırıyoruz canım ama bilgi kirliliği de çok fazla kafamız karışıyor. Şu doğumda tetanos kapma olayı korkutmasa zaten kesin olmayız
Canım haklısın. Eğer ki olursam da ileri ki haftalarda olmak bana daha mantıklı gibi geldi. Sen de sorduğunda bakalım doktorun ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…