2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında ben de yaptırmamakta kararlarliydim kayıplarım olduğu için ve bir tanesinde genetik problem olduğu için dr yaptirmami önerdi baya uzun anlattı ikna etti yaptırdım.bana yaş riski çıkabilir dedi cogu hamilede ama 520/1 riskli sonuç çıktığı için kafaya taktım

valla herkesin görüşü başka ama travel sistemler değil baston tarzı olanlar cok hafif ve rahatmış ama bende travel alacağım sanırım mamasların hepsi güzel ben şu ikisinide beğeniyorum ama 40.000 olmuş neredeyse biri o parayı vermem herhalde bana da annem alacak hediye

Ben çok anlamıyorum ama bu durumda sanırım Fetal DNA daha mı uygun olurdu acaba bilemedim ki. Ultrasonda anormal durum gözlendi mi? Benim misal bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, o yüzden doktor nipt testi önerdi ve yaptırmıştım ama sonraki haftalarda parlaklık geçti kanama alanım vardı kan yutmuş meğer. Ayrıntılı ultrasonda daha net belli olur sanırım, ne zamandı senin detaylı usg?

Merhaba hanımlar Bende 16+3 haftalık hamileyim. Pilatese başlayacağım inşallah doktor izin verdi ama aletli plates yapma mat plates yap dedi. Plates ya da egzersiz yapanlar var mı neler yapıyorsunuz?

Sana da geçmiş olsun için rahat etmiştir bizim ultrasonda birsey çıkmadi burun kemiği ense kalınlığı normaldi farklı bı test istemedi

Kaçıncı hafta sizin sizin dediğiniz gbi pit pit küçük hareketler hissediyorum bende dün gece baya babayla bana şov yaptı yani eşim bile hissetti benim ikinci gebeliğin ilkini 20.haftada hisstmstm bunda 17de başladım şükür

Sana da geçmiş olsun için rahat etmiştir bizim ultrasonda birsey çıkmadi burun kemiği ense kalınlığı normaldi farklı bı test istemedi
O halde bir şey yoktur canım zaten anormal durum olunca ultrasonda sinyal veriyor genellikle. İçini rahat tut bir şey yoksa boş yere kendini üzmüş olmana üzüleceksin. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak

Eksilerini bilmiyorum ama benim için belirleyici kriterler şunlar, belki sizin de işinize yarar

Katlandığında bagaja sığıyor mu - aracımız ufak bir araç o yüzden çok önemli
Bebeği sarsmamak için süspansiyonu yeterli mi - istanbul sokakları korkunç durumda malum
Herhangi bir arıza ya da hasar ya da bozulma kırılma durumunda hızlıca muhattap bulup sorunumu çözebilecek miyim
Puset yönünü tek elle değiştirebiliyor muyum

Ben hangi model alacağıma karar vermedim ama travel almayacağım, baston alacağım. Bence en önemli özelliği hafif olması ve kolay katlanması, kilo kapasitesi ve bir de rahat sürüş özelliği. Özellikle gezmeyi çok seviyorsanız bunlar önemli bence ama ben de henüz detaylı olarak modelleri incelemedim sadece ne istediğimi biliyorum ama bu hangi modelde var onu bilmiyorum

Bastonlar yeni doğanlara kullanılıyor mu canım

Arabanın yanındaki o puset gerekli mi ben onu bile anlamadım. Arabaya direk ayrı oto koltuğu alsak olmaz mı? Çocuk hastaneden çıkarken de pusete koyuluyor. O arabanın yanındaki parça galiba o . Hiçbir bilgim yok bu konuda

Ya ne güzell sizinde hissediyor olmanız. 18+0 olduk. Birkaç gündür pıt pıt şeklinde evet küçük hareketler olarak hissediyorum.

Kızlar ben bu modelden almıştım markası mamma travel sistem bebek arabası artılarını eksilerini size bahsedeyimartısı şu ki iki aparatı var oto koltuğu gibi görünen kısım puset, yeni doğanda kullanılıyor kolaylıkla takıp çıkarılıyor çocuk büyünce de diğer aparata geçiyorsunuz o aparatı da 4-5 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz sanırım baston arabaların hepsi yenidoğanlarda kullanılmıyormuş uzun ömürlü binemiyolarmış biz bu yüzden travel sistem tercih etmiştik. Çift yönlü sürüş sistemi de var sürümü de çok rahat. Eksi yönü de bence katlanınca yer kaplamasıbizim arabanın bagajı büyük sıkıntı yaşamayız gibi ama alırken bunu düşünün derim

puset ilk zamanlar gerekli oluyormuş bebek arabasında da ona biniyorlar ilk 6 ay zaten sonrasında normal oto koltuğu ve bebek arabasının diğer koltuğuna geçiyorsunuz. Pusette hastane çıkışı, hastaneye, gezmeye giderken git gelde lazım gibi gözüküyor bana

O zaman o ikili setlerden almak daha iyi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…