- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Aslında ben de yaptırmamakta kararlarliydim kayıplarım olduğu için ve bir tanesinde genetik problem olduğu için dr yaptirmami önerdi baya uzun anlattı ikna etti yaptırdım.bana yaş riski çıkabilir dedi cogu hamilede ama 520/1 riskli sonuç çıktığı için kafaya taktımCanım ben bu durumlardan dolayı yaptırmadım ikili testi, çünkü yanılma payı çok yüksek. Yengeme çocukta problem var diye zehir etmişler hamileliğini bu ikili testten dolayı ama maşallah çocukta hiçbir şey yok ortaokula geçti çok başarılı ve zeki öğrenci. Yani çoğu kişide hep böyle çıkıyor bir şey yoktur inşallah
valla herkesin görüşü başka ama travel sistemler değil baston tarzı olanlar cok hafif ve rahatmış ama bende travel alacağım sanırımMamas Papas Flip Xt 2 Cosmo Travel Sistem Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mamas Papas Flip Xt 2 Cosmo Travel Sistem Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu nasıl sence ? ya travel sistem mi en rahatıydı bunlardan
Ben çok anlamıyorum ama bu durumda sanırım Fetal DNA daha mı uygun olurdu acaba bilemedim ki. Ultrasonda anormal durum gözlendi mi? Benim misal bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, o yüzden doktor nipt testi önerdi ve yaptırmıştım ama sonraki haftalarda parlaklık geçti kanama alanım vardı kan yutmuş meğer. Ayrıntılı ultrasonda daha net belli olur sanırım, ne zamandı senin detaylı usg?Aslında ben de yaptırmamakta kararlarliydim kayıplarım olduğu için ve bir tanesinde genetik problem olduğu için dr yaptirmami önerdi baya uzun anlattı ikna etti yaptırdım.bana yaş riski çıkabilir dedi cogu hamilede ama 520/1 riskli sonuç çıktığı için kafaya taktım
Kız moralim bozuluyor bu fiyatlara neymiş böyle ya. O paraya geçen sene şahin alınıyorduyok canım sadece bebek arabası . ama şuan hayatımın şokunu yaşadım. 15 bin olan bebek arabası 22 bin olmuş hem de 3 günde
Belki o zaman indirimdedir ya da başka modelidir belki canım1 ay önce sanırım e bebek ya da babymall yanlış olmasın indirim vardı 16.000 civarıydı puset hariç yazıklar olsun bu düzene
mahvolduk mahvoldukKız moralim bozuluyor bu fiyatlara neymiş böyle ya. O paraya geçen sene şahin alınıyordu
Hiç sorma .Çok uygun olanları da var 3-4 bin e ama biraz da kaliteli olsun ya o kadarına da güven olmazmahvolduk mahvolduk
Sana da geçmiş olsun için rahat etmiştir bizim ultrasonda birsey çıkmadi burun kemiği ense kalınlığı normaldi farklı bı test istemediBen çok anlamıyorum ama bu durumda sanırım Fetal DNA daha mı uygun olurdu acaba bilemedim ki. Ultrasonda anormal durum gözlendi mi? Benim misal bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, o yüzden doktor nipt testi önerdi ve yaptırmıştım ama sonraki haftalarda parlaklık geçti kanama alanım vardı kan yutmuş meğer. Ayrıntılı ultrasonda daha net belli olur sanırım, ne zamandı senin detaylı usg?
Kaçıncı hafta sizin sizin dediğiniz gbi pit pit küçük hareketler hissediyorum bende dün gece baya babayla bana şov yaptı yani eşim bile hissetti benim ikinci gebeliğin ilkini 20.haftada hisstmstm bunda 17de başladım şükürEvet ya hareketleri tam anlamıyla hissetsek içimiz çok rahat edicek. Ama benim birkaç gündür daha net olarak pıt pıt diye bişeyler atıyor hissediyorum. Eğer ki bu hareket ise tabi tecrübeli anneler doğru mu?
Önceki haftalarda gaz hareketlenmesi gibiydi. Bu hafta daha farklı.
O halde bir şey yoktur canım zaten anormal durum olunca ultrasonda sinyal veriyor genellikle. İçini rahat tut bir şey yoksa boş yere kendini üzmüş olmana üzüleceksin. İnşallah kötü bir şey çıkmayacakSana da geçmiş olsun için rahat etmiştir bizim ultrasonda birsey çıkmadi burun kemiği ense kalınlığı normaldi farklı bı test istemedi
Eksilerini bilmiyorum ama benim için belirleyici kriterler şunlar, belki sizin de işinize yararKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum. Mesela bu bebek arabasının ne gibi eksileri var. Fiyat çok uygun, bebek arabasının ağırlığı çok az, çift yönlü. Gerçekten neye bakmamız gerekiyor anlamıyorum ben
4Baby Bebek Arabası Travel Sistem Esse Model Gold Antrasit + Yağmurluk Fiyatı - Trendyol
4 Baby Esse Model Gold Antrasit Travel Bebek Arabası Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hangi model alacağıma karar vermedim ama travel almayacağım, baston alacağım. Bence en önemli özelliği hafif olması ve kolay katlanması, kilo kapasitesi ve bir de rahat sürüş özelliği. Özellikle gezmeyi çok seviyorsanız bunlar önemli bence ama ben de henüz detaylı olarak modelleri incelemedim sadece ne istediğimi biliyorum ama bu hangi modelde var onu bilmiyorumKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum. Mesela bu bebek arabasının ne gibi eksileri var. Fiyat çok uygun, bebek arabasının ağırlığı çok az, çift yönlü. Gerçekten neye bakmamız gerekiyor anlamıyorum ben
4Baby Bebek Arabası Travel Sistem Esse Model Gold Antrasit + Yağmurluk Fiyatı - Trendyol
4 Baby Esse Model Gold Antrasit Travel Bebek Arabası Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bastonlar yeni doğanlara kullanılıyor mu canımBen hangi model alacağıma karar vermedim ama travel almayacağım, baston alacağım. Bence en önemli özelliği hafif olması ve kolay katlanması, kilo kapasitesi ve bir de rahat sürüş özelliği. Özellikle gezmeyi çok seviyorsanız bunlar önemli bence ama ben de henüz detaylı olarak modelleri incelemedim sadece ne istediğimi biliyorum ama bu hangi modelde var onu bilmiyorum
Ya ne güzell sizinde hissediyor olmanız.Kaçıncı hafta sizin sizin dediğiniz gbi pit pit küçük hareketler hissediyorum bende dün gece baya babayla bana şov yaptı yani eşim bile hissetti benim ikinci gebeliğin ilkini 20.haftada hisstmstm bunda 17de başladım şükür
Kızlar ben bu modelden almıştım markası mamma travel sistem bebek arabasıKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum. Mesela bu bebek arabasının ne gibi eksileri var. Fiyat çok uygun, bebek arabasının ağırlığı çok az, çift yönlü. Gerçekten neye bakmamız gerekiyor anlamıyorum ben
puset ilk zamanlar gerekli oluyormuş bebek arabasında da ona biniyorlar ilk 6 ay zaten sonrasında normal oto koltuğu ve bebek arabasının diğer koltuğuna geçiyorsunuz. Pusette hastane çıkışı, hastaneye, gezmeye giderken git gelde lazım gibi gözüküyor banaArabanın yanındaki o puset gerekli mi ben onu bile anlamadım. Arabaya direk ayrı oto koltuğu alsak olmaz mı? Çocuk hastaneden çıkarken de pusete koyuluyor. O arabanın yanındaki parça galiba o . Hiçbir bilgim yok bu konuda
O zaman o ikili setlerden almak daha iyi benim içinpuset ilk zamanlar gerekli oluyormuş bebek arabasında da ona biniyorlar ilk 6 ay zaten sonrasında normal oto koltuğu ve bebek arabasının diğer koltuğuna geçiyorsunuz. Pusette hastane çıkışı, hastaneye, gezmeye giderken git gelde lazım gibi gözüküyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?