2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Kuzu
Kuzum bende aynı senin gibiyim tek gebelik değil, ama aşmaya çalışıyorum kendimce tabi terapi de iyi geliyor. Psikoloğum öyle demişti bazen kendini çok iyi hissedip bazen de kötü hissedebilirsin demişti bende aynı öyle oluyorum. Aslında çok kötü olduğum durum yok ama hani çok iyi de değilim karışık aslında yaaa bizde hazırlıklar başladı oğluşumun babannesi örmelere başladı, eşimin teyzesi de güzel şeyler almış o da hırka örmeye başladı. Bazen öyle heyecan doluyor ki içim.anlatamam ama bebişlerimizi kucağimiza aldıktan sonra her şey geçecek eminim ben

Dr un kim canım senin ? Konuşsam bnde

Evet doktora gittim progestan iğne yaptırdı. Yatmaya devam et dedi kanama alanı aynı. Progestan kullanmaya devam et dedi. 15+5 benimde kese altında ilk kahverengi bir gün kırmızı kanamam oldu ozaman ortaya çıktı proluton iğne yapıldı bir kere, 3.cm idi 2.5 oldu sonra 1.5 oldu sora 1cm oldu bu zamana kadar hep yattım bol su ve günde iki progestan. bu hafta küçüldü ne de olsa dedim ufaktan bişeyler derken. Aynen paronayak oldum leke oldu mu diye bakmaktan. Resmen zehir oldu 3 ay bişey oldu mu olacak mı derken. Hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlayamıyorum korku ile geçiyor ben zaten baya zor elde ettim bu hamileliği.. Sizin lekeniz oluyor mu bu süreçte. Endol fitil ağrı kesici diye hatırlıyorum kasılmayı mı engelliyor nezamanda bir kullanıyorsun iyi bir doktor mu bunu öneren ?

Canım benim yaşım 31 testi 12. Haftada yapmıştım ben de kafama takmayacagim başka bir test de yaptirmam detaylıda herşey belli olur.sen kaçıncı haftanda yaptırdın ki
Ben ultrasona göre 11+2de yaptrdım
Yaptırmıcaktım, doktor konustu bışekılde ikna ettı, boyle çıkacagını bılıyordum, ama hiç kafama takmıyorum, bnce sende takma ki senin kombine sonucun çok iyi
Risk falan göremedım ben neresi riskli allh aşkına, bnım sonucuma bıle yazlıktaki doktorum sıvı alfıracak bı sonuç değil dedi, ist. Daki baska doktor hiç kafanı bulandırma dedi, 8 kasımda detaylıya girecegım,

Doktorlar otomatıkman ellerınde boyle bi sonuç görünce hemen kendilerinin de emin olması için, bebeği rahat kafayla takip etmeleri için fetal dna yaptır dıyorlar, çunku sonuçtan onlarda emin oluyolar,kontrollerde daha rahat konusabiliyolar
Ama ben yaptırmıcam

Kızlar bugün kontrole gittim 16+2 deyim 200 gr olmuş bebek. Magnesium quatra diye ilaç verdi doktorum. Herhangi bir şikayetim yok ama yine de verdi. Kullanan var mı ?

Benim kasık ağrılarım çok, ve kasılmamın olduğu doktorda gördü çok ağrın olursa kullan dedi, benim kanama alanı 3,5 dam 2,5 a düştü sonra tekrar arttı, yine 3,5 oldu ben hastanede bile yattım kanama alanı yüzünden kaç kerede kanamam ve kahve lekelenmek oldu. Ben günde 3 tane progesteron alıyorum. Benimde korku ile geçiyor ve benim mide bulantılarımda çok oldu. Kanama alanı artınca bu hafta yazdı. Ağrım olduğunda kullanacağım. Ben 5. Haftadan beri yatıyorum bana doğuma kadar yatabileceğimi söyledi çünkü aktif kan halen bitmiyor

Kızlar bugün kontrole gittim 16+2 deyim 200 gr olmuş bebek. Magnesium quatra diye ilaç verdi doktorum. Herhangi bir şikayetim yok ama yine de verdi. Kullanan var mı ?
Oy maşallah gramı çok güzel

Canım ne güzel kv teyze falan ilgileniyor bebiş için hazırlık yapıyorlar. ben bu dönem kocam tarafına bi gıcık oluyorum. Hormonlardan mıdır nedir ayrı taktım kafaya onları bazen bana da öyle oluyor güzel bir heyecan doluyorum minik kızımı düşününce inşallah kuzum sağsalim kucağımıza alalım hayırlısıyla güzelce büyütelim yavrularımızı kafaya taktığımız kimse onlardan önemli değil

Kesinlikle öyle kuzum, zaten hep ilerleyen zamanları düşünüyorum hayal ediyorum bazen çok mutlu olurken bazen de düşünceli oluyorum sanırım annelik böyle bir şey ama biliyorum yalnız değilim

Benim ilk ve en önemli tavsiyem, belirlediğiniz alternatifleri kesinlikle gidip mağazada görüp denemeniz. Çünkü almaya karar verdiğimiz ürünün gerçekte ciddi anlamda kötü olduğunu gördük ve satışta görevli kişiler yardımcı oldular. Orada deneyerek son kararımızı verme şansımız oldu. Bizim kriterimiz de hafif olması tek elle kapanması ve çift taraflı olmasıydı. Bu sebeple şu ürünü seçtik
( mağazada ayrıca indirim yaptılar, internetteki en ucuz fiyattan daha ucuza aldık)

Ben korkmadım canım bebiş korktu kaçtı heralde demiştim sertliği kaybolunca benimkinden ben tepki almadım daha hiç
Yani vurduğunu falan hissetmiyorum ama böyle dönüyor sanırım yer değiştiriyor o zaman hissediyorum doktor kontrolünde fark ettim onu da doktor ilk baktığında başı sağdaydi yürüdüm çikolata yedim baktı yine sağdaydi yine tekrarladım hareket ettiğini hissettim gittiğimde sol tarafta idi başı

Ya siz böyle diyince bence karnıma bastırdım biraz sanki tepki geldi tekrar hissettiğim şey bebeğim miydi balık gibi oynadı ultrasondada da çok hareketliydi ama 14+2 oldum bugün olabilir mi ki
Ay olabilir ben kendimi çok dinliyorum uğraşıyorum biraz biraz hissediyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…