Canım aynı senin gibiyim 3,5 cm kanama alanım var bugün 16+1 olduk 5. Haftadan beri yatıyorum kese altında bir kanama. Bende sadece WC’ye kalkıyorum. İnsan lavaboya gitmek istemiyor. Bir kanama alanı gelir diye. Gittin mi doktora canım progestan kullanıyor musun? Ben endol fitilinde başladım kasılma olmasın diye
Kuzum bende aynı senin gibiyim tek gebelik değil, ama aşmaya çalışıyorum kendimce tabi terapi de iyi geliyor. Psikoloğum öyle demişti bazen kendini çok iyi hissedip bazen de kötü hissedebilirsin demişti bende aynı öyle oluyorum. Aslında çok kötü olduğum durum yok ama hani çok iyi de değilim karışık aslında yaaaBazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm canım . Ben de aynı senin gibi . Doktora gidip gelince iyiim sonra evde kurmaya başlıyorumben gebelik dışında başka şeylere de takıyorum eşime kv Gr falan da kafama takıyorum ama bebeği düşünmeye çalışıyorum hep iyiymiş sağlıklıymış diye kendimi telkin ediyorum sen nasılsın ya
Dr un kim canım senin ? Konuşsam bndeNiye yazamasın ki canım? Muayenesi olan doktorlar da rapor yazabiliyor tabiki hatta özel kliniği olan doktorlar heyet raporu bile veriyor. Ben hastanenin doktoruma gidiyorum bana 40 gün rapor verdi bir doktorun yıllık o hastaya verebileceği en fazla 40 günmüş 40 günüm dolduğu için 3 hekim onaylı heyet raporu aldım bugün 21 gün daha özel sektörde çalışıyorum
Evet doktora gittim progestan iğne yaptırdı. Yatmaya devam et dedi kanama alanı aynı. Progestan kullanmaya devam et dedi. 15+5 benimde kese altında ilk kahverengi bir gün kırmızı kanamam oldu ozaman ortaya çıktı proluton iğne yapıldı bir kere, 3.cm idi 2.5 oldu sonra 1.5 oldu sora 1cm oldu bu zamana kadar hep yattım bol su ve günde iki progestan. bu hafta küçüldü ne de olsa dedim ufaktan bişeyler derken. Aynen paronayak oldum leke oldu mu diye bakmaktan. Resmen zehir oldu 3 ay bişey oldu mu olacak mı derken. Hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlayamıyorum korku ile geçiyor ben zaten baya zor elde ettim bu hamileliği.. Sizin lekeniz oluyor mu bu süreçte. Endol fitil ağrı kesici diye hatırlıyorum kasılmayı mı engelliyor nezamanda bir kullanıyorsun iyi bir doktor mu bunu öneren ?Canım aynı senin gibiyim 3,5 cm kanama alanım var bugün 16+1 olduk 5. Haftadan beri yatıyorum kese altında bir kanama. Bende sadece WC’ye kalkıyorum. İnsan lavaboya gitmek istemiyor. Bir kanama alanı gelir diye. Gittin mi doktora canım progestan kullanıyor musun? Ben endol fitilinde başladım kasılma olmasın diye
Canım bnde heyet alacağım. Senin Drun kimBen hamileliğin başından beri raporluyum. Her gittiğimde 1 aylık heyet raporu veriyor bana. 3 doktor imzalı.imkanın varsa öyle bişey yaptırabilirsin
Konak hastanesi Erkan Türköz doktordan aldım ben canım hastanenin ortaklarından ayrıca kendisi internetten randevu almıyor hastaneyi arayarak randevu alıyorsunDr un kim canım senin ? Konuşsam bnde
Ben İstanbul'dayımKonak hastanesi Erkan Türköz doktordan aldım ben canım hastanenin ortaklarından ayrıca kendisi internetten randevu almıyor hastaneyi arayarak randevu alıyorsun
Ya siz böyle diyince bence karnıma bastırdım biraz sanki tepki geldi tekrar hissettiğim şey bebeğim miydi balık gibi oynadı ultrasondada da çok hareketliydi amaKız ben hiç korkmuyorum sallıyorum iyice bastırıyorum tepki veriyor sonrasında
Eskişehir acıbademde benimCanım bnde heyet alacağım. Senin Drun kim
Ben ultrasona göre 11+2de yaptrdımCanım benim yaşım 31 testi 12. Haftada yapmıştım ben de kafama takmayacagim başka bir test de yaptirmam detaylıda herşey belli olur.sen kaçıncı haftanda yaptırdın ki
Benim kasık ağrılarım çok, ve kasılmamın olduğu doktorda gördü çok ağrın olursa kullan dedi, benim kanama alanı 3,5 dam 2,5 a düştü sonra tekrar arttı, yine 3,5 oldu ben hastanede bile yattım kanama alanı yüzünden kaç kerede kanamam ve kahve lekelenmek oldu. Ben günde 3 tane progesteron alıyorum. Benimde korku ile geçiyor ve benim mide bulantılarımda çok oldu. Kanama alanı artınca bu hafta yazdı. Ağrım olduğunda kullanacağım. Ben 5. Haftadan beri yatıyorum bana doğuma kadar yatabileceğimi söyledi çünkü aktif kan halen bitmiyorEvet doktora gittim progestan iğne yaptırdı. Yatmaya devam et dedi kanama alanı aynı. Progestan kullanmaya devam et dedi. 15+5 benimde kese altında ilk kahverengi bir gün kırmızı kanamam oldu ozaman ortaya çıktı proluton iğne yapıldı bir kere, 3.cm idi 2.5 oldu sonra 1.5 oldu sora 1cm oldu bu zamana kadar hep yattım bol su ve günde iki progestan. bu hafta küçüldü ne de olsa dedim ufaktan bişeyler derken. Aynen paronayak oldum leke oldu mu diye bakmaktan. Resmen zehir oldu 3 ay bişey oldu mu olacak mı derken. Hamileliğin tadını çıkar diyenleri anlayamıyorum korku ile geçiyor ben zaten baya zor elde ettim bu hamileliği.. Sizin lekeniz oluyor mu bu süreçte. Endol fitil ağrı kesici diye hatırlıyorum kasılmayı mı engelliyor nezamanda bir kullanıyorsun iyi bir doktor mu bunu öneren ?
Oy maşallah gramı çok güzelKızlar bugün kontrole gittim 16+2 deyim 200 gr olmuş bebek. Magnesium quatra diye ilaç verdi doktorum. Herhangi bir şikayetim yok ama yine de verdi. Kullanan var mı ?
Canım ne güzel kv teyze falan ilgileniyor bebiş için hazırlık yapıyorlar.Kuzu
Kuzum bende aynı senin gibiyim tek gebelik değil, ama aşmaya çalışıyorum kendimce tabi terapi de iyi geliyor. Psikoloğum öyle demişti bazen kendini çok iyi hissedip bazen de kötü hissedebilirsin demişti bende aynı öyle oluyorum. Aslında çok kötü olduğum durum yok ama hani çok iyi de değilim karışık aslında yaaabizde hazırlıklar başladı oğluşumun babannesi örmelere başladı, eşimin teyzesi de güzel şeyler almış o da hırka örmeye başladı. Bazen öyle heyecan doluyor ki içim.anlatamam ama bebişlerimizi kucağimiza aldıktan sonra her şey geçecek eminim ben
Ay çok şükür yemek yemiyorum diye dert ediyordum ama güzel çıktı maşallahOy maşallah gramı çok güzel
Maşallah canım bencede baya güzel,Ay çok şükür yemek yemiyorum diye dert ediyordum ama güzel çıktı maşallah
Kesinlikle öyle kuzum, zaten hep ilerleyen zamanları düşünüyorum hayal ediyorumCanım ne güzel kv teyze falan ilgileniyor bebiş için hazırlık yapıyorlar.ben bu dönem kocam tarafına bi gıcık oluyorum. Hormonlardan mıdır nedir ayrı taktım kafaya onları bazen bana da öyle oluyor güzel bir heyecan doluyorum minik kızımı düşününce inşallah kuzum sağsalim kucağımıza alalım hayırlısıyla güzelce büyütelim yavrularımızı kafaya taktığımız kimse onlardan önemli değil
Benim ilk ve en önemli tavsiyem, belirlediğiniz alternatifleri kesinlikle gidip mağazada görüp denemeniz. Çünkü almaya karar verdiğimiz ürünün gerçekte ciddi anlamda kötü olduğunu gördük ve satışta görevli kişiler yardımcı oldular. Orada deneyerek son kararımızı verme şansımız oldu. Bizim kriterimiz de hafif olması tek elle kapanması ve çift taraflı olmasıydı. Bu sebeple şu ürünü seçtikÇok teşekkürler. İlk bebiş olunca hiçbir bilgisi olmuyormuş insanın ya :)))
Hafif olması benim içinde çok çok çok önemli. Maxi coside baktığım 8 kg idi. ideal gibi sanki
Çok teşekkürler canım. ortak fikir hafif olması ve çift yönlü olması galiba
Yani vurduğunu falan hissetmiyorum ama böyle dönüyor sanırım yer değiştiriyor o zaman hissediyorum doktor kontrolünde fark ettim onu da doktor ilk baktığında başı sağdaydi yürüdüm çikolata yedim baktı yine sağdaydi yine tekrarladım hareket ettiğini hissettim gittiğimde sol tarafta idi başıBen korkmadım canım bebiş korktu kaçtı heralde demiştim sertliği kayboluncabenimkinden ben tepki almadım daha hiç
Ay olabilir ben kendimi çok dinliyorum uğraşıyorum biraz biraz hissediyor gibiyimYa siz böyle diyince bence karnıma bastırdım biraz sanki tepki geldi tekrar hissettiğim şey bebeğim miydi balık gibi oynadı ultrasondada da çok hareketliydi ama14+2 oldum bugün olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?