Kullanılıyor ccnm yenidogandan itibaren alnmasi lazimBastonlar yeni doğanlara kullanılıyor mu canım
Ben baston diye düşünüyorum :))valla herkesin görüşü başka ama travel sistemler değil baston tarzı olanlar cok hafif ve rahatmış ama bende travel alacağım sanırımmamasların hepsi güzel ben şu ikisinide beğeniyorum ama 40.000 olmuş neredeyse biri o parayı vermem herhalde bana da annem alacak hediye
Mamas Papas Ocarro Travel Sistem Bebek Arabası Grey Mist Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mamas Papas Ocarro Travel Sistem Bebek Arabası Grey Mist yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mamas Papas Flip Xt 2 Cosmo Travel Sistem Fossil Grey Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mamas Papas Flip Xt 2 Cosmo Travel Sistem Fossil Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnşallah canım hepimiz için herşey güzel dev etsin teşekkür ederim ilgin içinO halde bir şey yoktur canım zaten anormal durum olunca ultrasonda sinyal veriyor genellikle. İçini rahat tut bir şey yoksa boş yere kendini üzmüş olmana üzüleceksin. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak
Kimisi yok kullanılmıyor vs diyor çünkü tam yatış dümdüz yapılmıyor diye ama ben hazır bulamazsam içine uygun rahat edeceği minder diktireceğim o şekilde rahat eder diye düşünüyorum ki 40ı çıkmadan zaten kontrolleri hariç dışarı çıkmayacağım yani gezmeyeceğim zaten yaza anca gezeriz o zaman aktif kullanırız gibime geliyor bakalım. Bana her şey yük geliyor her şeyin kolayını istiyorum, puset alırım sadece araba için ve hastane kontrolleri vb için onu da zamanı gelince (9aylıkken) oto koltuğuna geçince satarım diyorum bakalımBastonlar yeni doğanlara kullanılıyor mu canım
bence biraz da tüketime yönelik herkes çocuğunu cybexe mi bindiriyor örnek olarak cadde de baya dikkat ediyorum herkes çeşit çeşit uyduruk hafif arabalarda kimsenin öyle gösterişli arabası yok ya da ben görmedim ama 30 binler çok abartı herşey abartı oldu ne yazık ki ülkemizde beşikte öyle 3e de var 20 ye de mama sandalyesi bile arkadas paylaştı ya 12 binKızlar tamamen bilmediğim için soruyorum. Mesela bu bebek arabasının ne gibi eksileri var. Fiyat çok uygun, bebek arabasının ağırlığı çok az, çift yönlü. Gerçekten neye bakmamız gerekiyor anlamıyorum ben
4Baby Bebek Arabası Travel Sistem Esse Model Gold Antrasit + Yağmurluk Fiyatı - Trendyol
4 Baby Esse Model Gold Antrasit Travel Bebek Arabası Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
eveeet ben paylaştımbence biraz da tüketime yönelik herkes çocuğunu cybexe mi bindiriyor örnek olarak cadde de baya dikkat ediyorum herkes çeşit çeşit uyduruk hafif arabalarda kimsenin öyle gösterişli arabası yok ya da ben görmedim ama 30 binler çok abartı herşey abartı oldu ne yazık ki ülkemizde beşikte öyle 3e de var 20 ye de mama sandalyesi bile arkadas paylaştı ya 12 bin
Çok teşekkürler. İlk bebiş olunca hiçbir bilgisi olmuyormuş insanın ya :)))Eksilerini bilmiyorum ama benim için belirleyici kriterler şunlar, belki sizin de işinize yarar
Katlandığında bagaja sığıyor mu - aracımız ufak bir araç o yüzden çok önemli
Bebeği sarsmamak için süspansiyonu yeterli mi - istanbul sokakları korkunç durumda malum
Herhangi bir arıza ya da hasar ya da bozulma kırılma durumunda hızlıca muhattap bulup sorunumu çözebilecek miyim
Puset yönünü tek elle değiştirebiliyor muyum
Hafif olması benim içinde çok çok çok önemli. Maxi coside baktığım 8 kg idi. ideal gibi sankiBen hangi model alacağıma karar vermedim ama travel almayacağım, baston alacağım. Bence en önemli özelliği hafif olması ve kolay katlanması, kilo kapasitesi ve bir de rahat sürüş özelliği. Özellikle gezmeyi çok seviyorsanız bunlar önemli bence ama ben de henüz detaylı olarak modelleri incelemedim sadece ne istediğimi biliyorum ama bu hangi modelde var onu bilmiyorum
Çok teşekkürler canım. ortak fikir hafif olması ve çift yönlü olması galibaKızlar ben bu modelden almıştım markası mamma travel sistem bebek arabasıartılarını eksilerini size bahsedeyim artısı şu ki iki aparatı var oto koltuğu gibi görünen kısım puset, yeni doğanda kullanılıyor kolaylıkla takıp çıkarılıyor çocuk büyünce de diğer aparata geçiyorsunuz o aparatı da 4-5 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz sanırım baston arabaların hepsi yenidoğanlarda kullanılmıyormuş uzun ömürlü binemiyolarmış biz bu yüzden travel sistem tercih etmiştik. Çift yönlü sürüş sistemi de var sürümü de çok rahat. Eksi yönü de bence katlanınca yer kaplaması bizim arabanın bagajı büyük sıkıntı yaşamayız gibi ama alırken bunu düşünün derim
tabiki canım senin şaşırıp paylaştığın bellieveeet ben paylaştımama alır mıyım aslaaa
Kız ben hiç korkmuyorum sallıyorum iyice bastırıyorum tepki veriyor sonrasındaBen de bir kere oldu canım başka belli etmedi benim sıpa içeri doğru mu kaçtı naptı çok elledim de korkuttum heralde
beni bi sal aneeeeeğğğKız ben hiç korkmuyorum sallıyorum iyice bastırıyorum tepki veriyor sonrasında
Senin sonuçların iyi bnce yaş kaç?Sonuçlar şöyle
Kombine risk 1:10000
İkili test 1:4081
Yaş riski 1:520
Trisomy 13/18+nt 1:10000
Canım aynı senin gibiyim 3,5 cm kanama alanım var bugün 16+1 olduk 5. Haftadan beri yatıyorum kese altında bir kanama. Bende sadece WC’ye kalkıyorum. İnsan lavaboya gitmek istemiyor. Bir kanama alanı gelir diye. Gittin mi doktora canım progestan kullanıyor musun? Ben endol fitilinde başladım kasılma olmasın diyeGünaydin hanımlar 15. Haftam bitiyor sabah bı kalktım kahverengi sarı pemebe ardı ardına farklı renkte akıntılar. kanama alanı ne illet bişey ya 9. Haftadan beri yatıyorum 3cm idi 1.cm ye düşmüş diye yemek falan yapmaya başladım bir haftadir sonuç bu. en son cuma gittim doktora gitmeli miyim daha önce 9. Haftada bir kanamam olmuştu sora bidaha olmamıştı tam 12 haftalık riskli dönem geçti derken hep risk bitmiyor stres korku ..
Canım benim yaşım 31 testi 12. Haftada yapmıştım ben de kafama takmayacagim başka bir test de yaptirmam detaylıda herşey belli olur.sen kaçıncı haftanda yaptırdın kiCnm
Senin sonuçların iyi bnce yaş kaç?
Bna bi doktor sıvı alalım dedi, diğeri fetal önerdi, fetal dna kaydı yapan kadınla konustum, bnde daha kotu sonuçlar var dedi, yerınde olsam eger aldırmıcaksan bosuna para verıp yaptrma dedi
Bn zten şu saatten sonra yaptırmam
Ama keske 11. Haftada yaptırsaydım, hem cinsiyt konusunda bukdr ikileme düşmez doktor doktor gezmezdım
Ben korkmadım canım bebiş korktu kaçtı heralde demiştim sertliği kayboluncaKız ben hiç korkmuyorum sallıyorum iyice bastırıyorum tepki veriyor sonrasında
Kuzum nasılsınnn, anksiyete durumun devam ediyor mu ? Benim bazen artıyor bazen azalıyorBen korkmadım canım bebiş korktu kaçtı heralde demiştim sertliği kayboluncabenimkinden ben tepki almadım daha hiç
Yaaa aynı ben bende özel doktoruma geçen hafta gittim bu pazartesi de perinatoloji doktoruma gideceğim aynı kaygı bozukluğu bende de var , geçen gün 2 gün boyunca karım ağrıdı panik yaptım , rüyamda saçma sapan şeyler gördümKuzum nasılsınnn, anksiyete durumun devam ediyor mu ? Benim bazen artıyor bazen azalıyordoktordan çıktığım ilk üç dört gün iyiyim bayağı sonraki günler yine takacak bir şeyler buluyorum
Maalesef bu durumu yaşayan tek biz değiliz benceYaaa aynı ben bende özel doktoruma geçen hafta gittim bu pazartesi de perinatoloji doktoruma gideceğim aynı kaygı bozukluğu bende de var , geçen gün 2 gün boyunca karım ağrıdı panik yaptım , rüyamda saçma sapan şeyler gördüm
Bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm canım . Ben de aynı senin gibi . Doktora gidip gelince iyiim sonra evde kurmaya başlıyorumKuzum nasılsınnn, anksiyete durumun devam ediyor mu ? Benim bazen artıyor bazen azalıyordoktordan çıktığım ilk üç dört gün iyiyim bayağı sonraki günler yine takacak bir şeyler buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?