2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben baston diye düşünüyorum :))

İnşallah canım hepimiz için herşey güzel dev etsin teşekkür ederim ilgin için

Bastonlar yeni doğanlara kullanılıyor mu canım
Kimisi yok kullanılmıyor vs diyor çünkü tam yatış dümdüz yapılmıyor diye ama ben hazır bulamazsam içine uygun rahat edeceği minder diktireceğim o şekilde rahat eder diye düşünüyorum ki 40ı çıkmadan zaten kontrolleri hariç dışarı çıkmayacağım yani gezmeyeceğim zaten yaza anca gezeriz o zaman aktif kullanırız gibime geliyor bakalım. Bana her şey yük geliyor her şeyin kolayını istiyorum, puset alırım sadece araba için ve hastane kontrolleri vb için onu da zamanı gelince (9aylıkken) oto koltuğuna geçince satarım diyorum bakalım

bence biraz da tüketime yönelik herkes çocuğunu cybexe mi bindiriyor örnek olarak cadde de baya dikkat ediyorum herkes çeşit çeşit uyduruk hafif arabalarda kimsenin öyle gösterişli arabası yok ya da ben görmedim ama 30 binler çok abartı herşey abartı oldu ne yazık ki ülkemizde beşikte öyle 3e de var 20 ye de mama sandalyesi bile arkadas paylaştı ya 12 bin

eveeet ben paylaştım ama alır mıyım aslaaa

Çok teşekkürler. İlk bebiş olunca hiçbir bilgisi olmuyormuş insanın ya :)))
Hafif olması benim içinde çok çok çok önemli. Maxi coside baktığım 8 kg idi. ideal gibi sanki
Çok teşekkürler canım. ortak fikir hafif olması ve çift yönlü olması galiba

Cnm
Sonuçlar şöyle
Kombine risk 1:10000
İkili test 1:4081
Yaş riski 1:520
Trisomy 13/18+nt 1:10000
Senin sonuçların iyi bnce yaş kaç?

Bna bi doktor sıvı alalım dedi, diğeri fetal önerdi, fetal dna kaydı yapan kadınla konustum, bnde daha kotu sonuçlar var dedi, yerınde olsam eger aldırmıcaksan bosuna para verıp yaptrma dedi
Bn zten şu saatten sonra yaptırmam
Ama keske 11. Haftada yaptırsaydım, hem cinsiyt konusunda bukdr ikileme düşmez doktor doktor gezmezdım

Eklentiler

• Screenshot_20230913_125311_com.android.gallery3d.webp
    13 KB · Görüntüleme: 89
Canım aynı senin gibiyim 3,5 cm kanama alanım var bugün 16+1 olduk 5. Haftadan beri yatıyorum kese altında bir kanama. Bende sadece WC’ye kalkıyorum. İnsan lavaboya gitmek istemiyor. Bir kanama alanı gelir diye. Gittin mi doktora canım progestan kullanıyor musun? Ben endol fitilinde başladım kasılma olmasın diye

Canım benim yaşım 31 testi 12. Haftada yapmıştım ben de kafama takmayacagim başka bir test de yaptirmam detaylıda herşey belli olur.sen kaçıncı haftanda yaptırdın ki

Ben korkmadım canım bebiş korktu kaçtı heralde demiştim sertliği kaybolunca benimkinden ben tepki almadım daha hiç
Kuzum nasılsınnn, anksiyete durumun devam ediyor mu ? Benim bazen artıyor bazen azalıyor doktordan çıktığım ilk üç dört gün iyiyim bayağı sonraki günler yine takacak bir şeyler buluyorum

Kuzum nasılsınnn, anksiyete durumun devam ediyor mu ? Benim bazen artıyor bazen azalıyor doktordan çıktığım ilk üç dört gün iyiyim bayağı sonraki günler yine takacak bir şeyler buluyorum
Yaaa aynı ben bende özel doktoruma geçen hafta gittim bu pazartesi de perinatoloji doktoruma gideceğim aynı kaygı bozukluğu bende de var , geçen gün 2 gün boyunca karım ağrıdı panik yaptım , rüyamda saçma sapan şeyler gördüm

Maalesef bu durumu yaşayan tek biz değiliz bence ben kendimi rahata bırakmaya çalışıyorum ama en fazla 4-5 gün öyle oluyor sonra yeniden başlıyor. Tek istediğim bebeğim etkilenmez inşAllah. Aslında benimki stres vs değil biraz bazı seyleri takmak gibi ama sonradan geçiyor. Hormonların da etkisi var sanırım Ama şöyleeee rahat olamadım yani

Kızlarrr yarın A101 de epey indirimli bebek ürünleri var , elbet alabilecek bir şey buluruz sanırım mama sandalyesi fisher price marka iyi mi acaba

Eklentiler

• IMG_4306.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_4305.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 79
Bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm canım . Ben de aynı senin gibi . Doktora gidip gelince iyiim sonra evde kurmaya başlıyorum ben gebelik dışında başka şeylere de takıyorum eşime kv Gr falan da kafama takıyorum ama bebeği düşünmeye çalışıyorum hep iyiymiş sağlıklıymış diye kendimi telkin ediyorum sen nasılsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…