2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bence de bu aşı olayları riskli biri etkilenir olmaz olmayacak olan olur çocuk tetanoz olur vebali kalır bunun doğrusu ya da yalnışı yok ispatlanmış birsey değil herkesin takdiri hepimizin koşulları farklı hastaneleri farklı kaldı ki özelde doğurmayı planlayıp avrasya tünelinde bile doğum yapabiliriz tam içine sinilen yapılmalı

ben yşne söyleyim ama kızlar karma ası diye bir aşı var eczaneden alınıyormuş içinde boğmaca tetanoz var almayanda bu yapılıyormuşmuş kesin bilgim yok hatta eşlere de yapıyorlar ben bunu düşünüyorum tek tetanoz yerine

Canım burada bir arkadaş fark ettirdi de okumadın sanırım benim aldığım tepsisiz modelmiş ben o an fark edemedim ama tepsisi ayrı olarak satılıyor istersen ayrı alıp takabiliyorsun. Zaten ikeada her parça ayrı olarak satılıyor ama stokta tepsisi yok şu an. Trendyolda gördüm sanırım 247 miydi neydi ama ben stok yenilenmesini bekleyeceğim

Kötü yorumlara bakınca şüphe duydum orijinallik konusunda biride kıyafetlere bulaşıyor yıkayınca kötü kokuyor yazmış bio oil aldım ben ama daha sürmedim hiç
Evet orijinallik mevzusu sıkıntı. Benim de önceliğim bio oil olacak sanırım. Onu da gratis gibi bilindik yerlerden alırım

Evet, aynen öyle. Ben bu aşının önemli olduğunu düşünüyorum çünkü insanın hiç ummadığı zamanda başına bir şey gelebiliyor o yüzden kesin olarak korkutmayı yanlış buluyorum aynı şekilde ol ol diye ısrarı da. Ben karma aşısını sormayı unuttum ama benim olduğum aşı da difteri de varmış sadece boğmaca yok o halde

evet, farkettim vazgeçtim bende :)

Bnımde yaş 39
Yaştan dolayı riskli çıktı
Takmıyorum ama
Fotografı varsa atarmsın
Sonuçlar şöyle
Kombine risk 1:10000
İkili test 1:4081
Yaş riski 1:520
Trisomy 13/18+nt 1:10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…