bence de bu aşı olayları riskli biri etkilenir olmaz olmayacak olan olur çocuk tetanoz olur vebali kalır bunun doğrusu ya da yalnışı yok ispatlanmış birsey değil herkesin takdiri hepimizin koşulları farklı hastaneleri farklı kaldı ki özelde doğurmayı planlayıp avrasya tünelinde bile doğum yapabiliriz tam içine sinilen yapılmalıBen aşıyı her türlü olacaktım canım çünkü aşının içindeki antikorlar bebek doğduğunda da belirli süre onu koruyor diye okumuştum ki zaten ailede gebelikte aşı olmayan yok ve hepsi de maşallah sağlam doğdu. Zaten alacak nefesi varsa geliyor her türlü. Ben bu konuda çok kulak asmıyorum denilenlere, doktorum ne diyorsa onu yapıyorum. Ama kimsenin de ol diyerek çocuğunun vebaline giremem kim içi nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapsın
Canımm, okudum inşallah gelecek ay hayırlı güzel haberlerini bizimle paylaşırsın.
Ahhh Allah razi olsun canimm ben ebe yim buarada sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bi şey olursa mutlaka yardimcu olurumCanımm, okudum inşallah gelecek ay hayırlı güzel haberlerini bizimle paylaşırsın.
kardeşim yılbasında yunanistana gidecek galiba ab ülkelerinde daha ucuz oradan da aldırabilirimkalitelidir kuzum da bebek sandalyesine 12 bin ben vermem yaaama bebek arabalarına bakıyorummmm
yok canım sadece bebek arabası . ama şuan hayatımın şokunu yaşadım. 15 bin olan bebek arabası 22 bin olmuş hem de 3 gündeHangi modeli canım yanında anakucağı tarzı bişey oluyor ya ondan oluyor mu ?
Canım burada bir arkadaş fark ettirdi de okumadın sanırımaldım :)
ooohh süpermiş . benim de almanyada müvekkil var. oradan mı getirtsemkardeşim yılbasında yunanistana gidecek galiba ab ülkelerinde daha ucuz oradan da aldırabilirim
Allah razı olsun canım sizde sağ salim alın çocuklarınızı inşallah kucaklarinizaOkudum.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. İsteyen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın
canım öyle bir imkanın varsa arada ciddi fark var diyorlardı cybexlerde falanooohh süpermiş . benim de almanyada müvekkil var. oradan mı getirtsem
Hamileler sadece hamile kıyafeti giyer diye bir şey yok ki kumaşı rahat açılır sıkmaz elbise zaten giyilebilir çokta güzel durur :)bu hamile kıyafeti mi?
sürekli buradan istedğiniz bir şey var mı deyip duruyor. kasımda da gelecekmiş Türkiyeye. Bi düşüneyim ben bunucanım öyle bir imkanın varsa arada ciddi fark var diyorlardı cybexlerde falan
Evet orijinallik mevzusu sıkıntı. Benim de önceliğim bio oil olacak sanırım. Onu da gratis gibi bilindik yerlerden alırımKötü yorumlara bakınca şüphe duydum orijinallik konusunda biride kıyafetlere bulaşıyor yıkayınca kötü kokuyor yazmış bio oil aldım ben ama daha sürmedim hiç
Evet, aynen öyle. Ben bu aşının önemli olduğunu düşünüyorum çünkü insanın hiç ummadığı zamanda başına bir şey gelebiliyor o yüzden kesin olarak korkutmayı yanlış buluyorum aynı şekilde ol ol diye ısrarı da.bence de bu aşı olayları riskli biri etkilenir olmaz olmayacak olan olur çocuk tetanoz olur vebali kalır bunun doğrusu ya da yalnışı yok ispatlanmış birsey değil herkesin takdiri hepimizin koşulları farklı hastaneleri farklı kaldı ki özelde doğurmayı planlayıp avrasya tünelinde bile doğum yapabiliriz tam içine sinilen yapılmalı
ben yşne söyleyim ama kızlar karma ası diye bir aşı var eczaneden alınıyormuş içinde boğmaca tetanoz var almayanda bu yapılıyormuşmuş kesin bilgim yok hatta eşlere de yapıyorlar ben bunu düşünüyorum tek tetanoz yerine
yok kız verilmezkalitelidir kuzum da bebek sandalyesine 12 bin ben vermem yaaama bebek arabalarına bakıyorummmm
1 ay önce sanırım e bebek ya da babymall yanlış olmasın indirim vardı 16.000 civarıydı puset hariç yazıklar olsun bu düzeneMamas papas arabalarına baktım şimdi 30bin civarı. Çok pahalıymış beni aşıyor. Kardeşim hediye alacaktı ona da bunu aldıramam günah
evet, farkettim vazgeçtim bende :)Canım burada bir arkadaş fark ettirdi de okumadın sanırımbenim aldığım tepsisiz modelmiş ben o an fark edemedim ama tepsisi ayrı olarak satılıyor istersen ayrı alıp takabiliyorsun. Zaten ikeada her parça ayrı olarak satılıyor ama stokta tepsisi yok şu an. Trendyolda gördüm sanırım 247 miydi neydi ama ben stok yenilenmesini bekleyeceğim
Sonuçlar şöyleBnımde yaş 39
Yaştan dolayı riskli çıktı
Takmıyorum ama
Fotografı varsa atarmsın
Sen tepsilinin stoğunu bekle canım o zamanevet, farkettim vazgeçtim bende :)
yaaa bende mamaslara bakarken 16 bindiyok canım sadece bebek arabası . ama şuan hayatımın şokunu yaşadım. 15 bin olan bebek arabası 22 bin olmuş hem de 3 günde
pierre cardin, chicco, huggy, bagi, prego bunlarıda duydum ben bu arada güzel diyeyok canım sadece bebek arabası . ama şuan hayatımın şokunu yaşadım. 15 bin olan bebek arabası 22 bin olmuş hem de 3 günde
yaaa bende mamaslara bakarken 16 bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?