2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar tetanoz aşısı için güncelleme yapıyorum. Benim pazartesi olmam gerekiyordu ama olamamıştım işlerimden dolayı neyse yarın sabah gidecektim az önce sağlık ocağından aradılar. Ben en son 6 ay önce olmuştum aşıyı elimi kestiğim için ve onun öncesinde de 3 yıl önce belli aralıklarla toplam 3 doz tetenos difteri aşısı olmuşum onda da boks yaparken kum torbasının demiri bacağıma girmişti. Neyse toplam 3 yıl içinde 4 doz olmuşum o yüzden aşı olmayacakmışım ama tahliller, bebek kalp atışı, kilo ve tansiyon takibi için yarın çağırdı tekrardan.

Okudum.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. İsteyen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın

Kızlar ikili tarama testinde yaş riski çıktı dr çoğu gebede çıkıyor bu dedi ama içim hiç rahat değil böyle bi sonuç alan oldu mu aranızda ya da bilgisi olan var mı
Bnımde yaş 39
Yaştan dolayı riskli çıktı
Takmıyorum ama
Fotografı varsa atarmsın

E çok iyi o zaman canım bu . Keşke benim de öncesinde 5 yıl içinde olan tetanos aşım olsaydı. Şimdi düşünmezdim bebeğe bişey olacak mı aşıdan diye

Canımm, okudum inşallah gelecek ay hayırlı güzel haberlerini bizimle paylaşırsın.

Kızlar ikili tarama testinde yaş riski çıktı dr çoğu gebede çıkıyor bu dedi ama içim hiç rahat değil böyle bi sonuç alan oldu mu aranızda ya da bilgisi olan var mı
Canım ben bu durumlardan dolayı yaptırmadım ikili testi, çünkü yanılma payı çok yüksek. Yengeme çocukta problem var diye zehir etmişler hamileliğini bu ikili testten dolayı ama maşallah çocukta hiçbir şey yok ortaokula geçti çok başarılı ve zeki öğrenci. Yani çoğu kişide hep böyle çıkıyor bir şey yoktur inşallah

Kötü yorumlara bakınca şüphe duydum orijinallik konusunda biride kıyafetlere bulaşıyor yıkayınca kötü kokuyor yazmış bio oil aldım ben ama daha sürmedim hiç

E çok iyi o zaman canım bu . Keşke benim de öncesinde 5 yıl içinde olan tetanos aşım olsaydı. Şimdi düşünmezdim bebeğe bişey olacak mı aşıdan diye
Ben aşıyı her türlü olacaktım canım çünkü aşının içindeki antikorlar bebek doğduğunda da belirli süre onu koruyor diye okumuştum ki zaten ailede gebelikte aşı olmayan yok ve hepsi de maşallah sağlam doğdu. Zaten alacak nefesi varsa geliyor her türlü. Ben bu konuda çok kulak asmıyorum denilenlere, doktorum ne diyorsa onu yapıyorum. Ama kimsenin de ol diyerek çocuğunun vebaline giremem kim içi nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapsın

Amin Allah3 defa okurum senin için canım Allah kabul eder İn şa Allah.Allah sanada nasip etsin

canım sen neler neler yapıyorsun sen de iğneden korkma yaaa

En güzeli şimdiden eşlerimizi hazırlamak yardım etsinler başka çare yok..sanmasınlar bir tek biz uyumucaz

canım sen neler neler yapıyorsun sen de iğneden korkma yaaa
Sorma Allah korusun ama her an bir sakarlığın beni bulma ihtimali yüksek o yüzden herkesten önce aşıyı ben olmalıyım dedim çocuğa bir şey olmasın diye ama gerek yokmuş 4 doz yeterliymiş gayet

aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…