2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhabalar bizim cinsiyetimiz belli oldu evimize bir kız çocuk daha katılıyor inşallah ismi henüz belli değil geç döllenme şuanda 13 haftaligiz fakat hastane adet tarihine gore bakıyor ve aliyor sezeryanla yani benim dogum 15 mart gibi olucak nisan annelerine gitmistim tekrar geldim buraya B Buddy x

Canım merhaba hayırlı olsun bir prenses geliyor 13 haftalıksın şuan doğru mu ve 15 Mart mı doğum tarihi, ben şuan 16+2 yim benimde o tarihler doğum. Nasıl oluyor anlamadım

Günaydın kızlar yine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Vallahi geceden beri bende öyleyim doktor korkma normal, artarsa gel yazmış. Doktorlara göre hersey normal. Canım sen kaç hafta oldu şimdi aramızda bir hafta var galiba. Sen prilam alıyor musun canım

Canım merhaba hayırlı olsun bir prenses geliyor 13 haftalıksın şuan doğru mu ve 15 Mart mı doğum tarihi, ben şuan 16+2 yim benimde o tarihler doğum. Nasıl oluyor anlamadım
Canım benim geç dollenme fakat hastane gec dollenmeyi karistirmiyor hic ilkindede oyle oldu normalde adet tarihime gore ilk kızım 38 haftalikti ama ultrasona gore 36 bucuk yinede aldilar yani adet tarihine gore aliyorlar aradaki 2 haftayi hesaplamiyorlar.

Ha birde tabi benim sezeryan olucak ilki sezeryan oldugu icin 38 haftada aliyorlar canım

Kızlar günaydın iki sabahtır genital bölgemde kaşıntı ile uyanıyorum sonra geçiyor öyle ciddi rahatsız eden bir kaşıntı değil ama neden olur ki yanma gibi bir şey de yok tuvalette akıntım var ama hep vardı hamilelikte değişik bir akıntı yok onun dışında ve kaşıntı iç bölgesinde değil kenarlarında neden olur ki var mı yaşayan

Günaydın kızlar yine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Cnm kasık sancısı derken adet sancısı mı
Yoksa ani girip çıkan bıseymı
Bnımde dun akşam uzanıp kalkarken ani kasık sancım oldu 10 sanıye falan surdu, çok şiddetlıydı, çok aniden kalkmadım. Acaba magnezyum eksıklıgınden mi dıyorum

Onun dısında kasık agrım çok çok hafif, ama dönerken, yataktan kalkarken rahimmi kasılıyor, kaslarmı geriliyor ne oluyorsa..
Akşam korktum bu duruma, p. Tesi doktora gidecgım

Canım benim 2. Hamileligim rahmin büyüdügü icin kaslarda kasılma oluyor çektiriyor normal bu agrilar ilkindede yasadim bundada yasiyorum

Canım benim 2. Hamileligim rahmin büyüdügü icin kaslarda kasılma oluyor çektiriyor normal bu agrilar ilkindede yasadim bundada yasiyorum

İnşallah çok yakında vurduğu tekme attığı zamanları da hissederiz

Kesinlikle öyle kuzum, zaten hep ilerleyen zamanları düşünüyorum hayal ediyorum bazen çok mutlu olurken bazen de düşünceli oluyorum sanırım annelik böyle bir şey ama biliyorum yalnız değilim
Anne olmak böyle tabi. hem çok kaygılı hem çok güzel

Kızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı

Kuzum sen magnezyum kullanıyormusun?ben ilk haftalardan kullanıyorum çünkü benimde çok fazla kasık ve bel ağrılarım oluyordu

Benim de geç döllenme ama doktorum adet tarihimi değiştirdi ileri aldı bir hafta

Magnezyum eksikliğinde de olabilir en son ne zaman bakmislardo canım acaba ondan olabilir mi

Kızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı
Boğazını tuzlu suyla gargara ede bilirsen et ben mesela edemiyorum ondan oturdum yeşil elmanı tuzla yedim öyle hafifledi..bolca meyve ye başka çaremiz yok malesef geçmiş olsun

Deterjanlar vs de kaşıntı yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…