- 30 Eylül 2022
- 2.570
- 3.453
- 63
Biraz daha büyüsünler güzelce hissederiz inşallahAy olabilir ben kendimi çok dinliyorum uğraşıyorum biraz biraz hissediyor gibiyim
Canım merhaba hayırlı olsun bir prenses geliyor 13 haftalıksın şuan doğru mu ve 15 Mart mı doğum tarihi, ben şuan 16+2 yim benimde o tarihler doğum. Nasıl oluyor anlamadımMerhabalar bizim cinsiyetimiz belli oldu evimize bir kız çocuk daha katılıyor inşallahismi henüz belli değil geç döllenme şuanda 13 haftaligiz fakat hastane adet tarihine gore bakıyor ve aliyor sezeryanla yani benim dogum 15 mart gibi olucak nisan annelerine gitmistim tekrar geldim buraya B Buddy x
Vallahi geceden beri bende öyleyim doktor korkma normal, artarsa gel yazmış. Doktorlara göre hersey normal. Canım sen kaç hafta oldu şimdi aramızda bir hafta var galiba. Sen prilam alıyor musun canımGünaydın kızlaryine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Canım benim geç dollenme fakat hastane gec dollenmeyi karistirmiyor hic ilkindede oyle oldu normalde adet tarihime gore ilk kızım 38 haftalikti ama ultrasona gore 36 bucuk yinede aldilar yani adet tarihine gore aliyorlar aradaki 2 haftayi hesaplamiyorlar.Canım merhaba hayırlı olsun bir prenses geliyor 13 haftalıksın şuan doğru mu ve 15 Mart mı doğum tarihi, ben şuan 16+2 yim benimde o tarihler doğum. Nasıl oluyor anlamadım
Ha birde tabi benim sezeryan olucak ilki sezeryan oldugu icin 38 haftada aliyorlar canımCanım merhaba hayırlı olsun bir prenses geliyor 13 haftalıksın şuan doğru mu ve 15 Mart mı doğum tarihi, ben şuan 16+2 yim benimde o tarihler doğum. Nasıl oluyor anlamadım
Cnm kasık sancısı derken adet sancısı mıGünaydın kızlaryine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Canım benim 2. Hamileligim rahmin büyüdügü icin kaslarda kasılma oluyor çektiriyor normal bu agrilar ilkindede yasadim bundada yasiyorumCnm kasık sancısı derken adet sancısı mı
Yoksa ani girip çıkan bıseymı
Bnımde dun akşam uzanıp kalkarken ani kasık sancım oldu 10 sanıye falan surdu, çok şiddetlıydı, çok aniden kalkmadım. Acaba magnezyum eksıklıgınden mi dıyorum
Onun dısında kasık agrım çok çok hafif, ama dönerken, yataktan kalkarken rahimmi kasılıyor, kaslarmı geriliyor ne oluyorsa..
Akşam korktum bu duruma, p. Tesi doktora gidecgım
Canım benim 2. Hamileligim rahmin büyüdügü icin kaslarda kasılma oluyor çektiriyor normal bu agrilar ilkindede yasadim bundada yasiyorumGünaydın kızlaryine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
İnşallah çok yakında vurduğu tekme attığı zamanları da hissederizYani vurduğunu falan hissetmiyorum ama böyle dönüyor sanırım yer değiştiriyor o zaman hissediyorum doktor kontrolünde fark ettim onu da doktor ilk baktığında başı sağdaydi yürüdüm çikolata yedim baktı yine sağdaydi yine tekrarladım hareket ettiğini hissettim gittiğimde sol tarafta idi başı
Anne olmak böyle tabi. hem çok kaygılı hem çok güzelKesinlikle öyle kuzum, zaten hep ilerleyen zamanları düşünüyorum hayal ediyorumbazen çok mutlu olurken bazen de düşünceli oluyorum sanırım annelik böyle bir şey ama biliyorum yalnız değilim
Limonlu ballı ıhlamur iyi gelebilir inşallah ilerlemez geçmiş olsunKızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı
Kuzum sen magnezyum kullanıyormusun?ben ilk haftalardan kullanıyorum çünkü benimde çok fazla kasık ve bel ağrılarım oluyorduGünaydın kızlaryine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Benim de geç döllenme ama doktorum adet tarihimi değiştirdi ileri aldı bir haftaCanım benim geç dollenme fakat hastane gec dollenmeyi karistirmiyor hic ilkindede oyle oldu normalde adet tarihime gore ilk kızım 38 haftalikti ama ultrasona gore 36 bucuk yinede aldilar yani adet tarihine gore aliyorlar aradaki 2 haftayi hesaplamiyorlar.
Magnezyum eksikliğinde de olabilir en son ne zaman bakmislardo canım acaba ondan olabilir miGünaydın kızlaryine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Boğazını tuzlu suyla gargara ede bilirsen et ben mesela edemiyorum ondan oturdum yeşil elmanı tuzla yedim öyle hafifledi..bolca meyve ye başka çaremiz yok malesef geçmiş olsunKızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı
Deterjanlar vs de kaşıntı yapabilirKızlar günaydın iki sabahtır genital bölgemde kaşıntı ile uyanıyorum sonra geçiyor öyle ciddi rahatsız eden bir kaşıntı değil ama neden olur ki yanma gibi bir şey de yok tuvalette akıntım var ama hep vardı hamilelikte değişik bir akıntı yok onun dışında ve kaşıntı iç bölgesinde değil kenarlarında neden olur ki var mı yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?