2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladım canım ya inşallah kanama alanımız bir an önce biter aslında sen hep yatmışsın küçülmesi lazımdı bol suyu da mutlaka iç. İğne kaç defa vurdular cinsiyet belli mi erkek olunca kanama oluyor dendi ama benim kızmış demekki alakası yok diyorum ben.

Canım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedim
Bak mesela sen beni ikiye katlarsin ben 1 metre hiç cm tamamen vücutla ilgili bence kuzum ben daha minyonum ya karnimda direk cikar benim mesela bebişinin gelişimi gayet iyi hic o konuyu dert etme kendine

Canım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedim
Canım için rahat olsun normal değerler arasında bebeğinin kilosu hatta doktorlar zaten kilosunun haftasının çok önünde olmasını istemezler şekerden şüphelenirler zaten muayenende doktorun uyumlu ya da değil diye belirtiyorlar. Sana doktorun uyumlu demiş o yüzden sen hiiiç bunları düşünüp kendine kuruntu çıkarma.

Bana da kanamam olunca öyle demişti annem erkek mi acaba diye ama benim de kızım olacak Gerçi benim tüp bebek o yüzden kanama oranı normal gebeliklere göre daha yüksek ama sonuç olarak kız

Evet canım uyumlu dedi şükür gayet iyi olması gerektiği gibi dedi. Zaten küçük dimi,? Daha bunları düşünmek için bu kadar sıkıntıda bunu dert etmeyeyim kendime

Bak mesela sen beni ikiye katlarsin ben 1 metre hiç cm tamamen vücutla ilgili bence kuzum ben daha minyonum ya karnimda direk cikar benim mesela bebişinin gelişimi gayet iyi hic o konuyu dert etme kendine
Canımmmm çok teşekkür ederim için rahatladı biraz, takmayayım kafama. Şükür oğluşum büyüyor

Evet canım uyumlu dedi şükür gayet iyi olması gerektiği gibi dedi. Zaten küçük dimi,? Daha bunları düşünmek için bu kadar sıkıntıda bunu dert etmeyeyim kendime
Aynen öyle benim adete göre 15. haftamda 135ti ama bebek 1 hafta önde olduğu için aslında 16. haftada 135ti ve benim doktorum da gayet iyi demişti yani seninle çok yakın olmuş oluyorum. Benim için doktorum iyi dediyse olay bitmiştir hiç kafamı karıştıramam çünkü haftalara göre kilo skalası çok geniş o yüzden kimseyle kıyaslamak da yanlış bence. Herkesin yapısı, vücudu ve bebeği farklı

Ben de yemedim hala ceviz. Muz bile kokuyor. Kaşar da yemiyorum. Yani bebek için olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. Suyu da son zamanlarda içemiyorum bulantıdan. Endişe etme kuzum. Onlar bizden emiyorlar tüm herşeyi zaten önceden yediklerimiz sağolsun

Ben oğlum olursa isim konusunda çok zorlanırım diyordum. Eşim Cihangir, Beyazıt, Aslan, Barbaros ve Tuna isimlerini beğeniyordu. Belki seçenek olur senin için de
Ben Kurani Kerimde istiyorum geçsin isim canım ama hem güzel bir isimde istiyorum çok zormuş ya..Şimdi ben çok zorlandım

Aynen canım çok haklısın, kafama takmayayım. Boyu uzun olacak kıyafetlerini 54,56 cm al hatta dedi. O biraz içimi rahatlattı. Aynen canım her çocuk farklı bünye farklı genetik farklı sağlıklı olsun zamanında olsun gerekirse zayif olsun

benim arkadasım kürdan gibiydi nohut yutmuş solucan gibi diye gülüyordu kendisine ip gibiydi koca bir göbek 4kg doğurdu maşallahh

Kızlar göbekten aşağıda pıt pıt arka arkaya bir şeyler oldu eşime diyorum acaba bu çocukmu bilemedim
Eveeett canım oğluşun artık annesine tepki vermeye başladı.

Kızlar 2 gündür çok farklı bir şeyler oluyor genital bölgemin olduğu yerden ara ara sanki biri bir şet vakumluyor gibi bi çekilme hissediyorum. Ama karnımda falan değil yani. Niye olur ki bu
canım aynısını yaşıyorum birebir sadece genital bölgemde ama normal demek ki ben de korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…