Anladım canım ya inşallah kanama alanımız bir an önce biter aslında sen hep yatmışsın küçülmesi lazımdı bol suyu da mutlaka iç. İğne kaç defa vurdular cinsiyet belli mi erkek olunca kanama oluyor dendi ama benim kızmış demekki alakası yok diyorum ben.Benim kasık ağrılarım çok, ve kasılmamın olduğu doktorda gördü çok ağrın olursa kullan dedi, benim kanama alanı 3,5 dam 2,5 a düştü sonra tekrar arttı, yine 3,5 oldu ben hastanede bile yattım kanama alanı yüzünden kaç kerede kanamam ve kahve lekelenmek oldu. Ben günde 3 tane progesteron alıyorum. Benimde korku ile geçiyor ve benim mide bulantılarımda çok oldu. Kanama alanı artınca bu hafta yazdı. Ağrım olduğunda kullanacağım. Ben 5. Haftadan beri yatıyorum bana doğuma kadar yatabileceğimi söyledi çünkü aktif kan halen bitmiyor
Bak mesela sen beni ikiye katlarsinCanım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedim
Canım için rahat olsun normal değerler arasında bebeğinin kilosu hatta doktorlar zaten kilosunun haftasının çok önünde olmasını istemezler şekerden şüphelenirler zaten muayenende doktorun uyumlu ya da değil diye belirtiyorlar. Sana doktorun uyumlu demiş o yüzden sen hiiiç bunları düşünüp kendine kuruntu çıkarma.Canım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedim
Bana da kanamam olunca öyle demişti annem erkek mi acaba diye ama benim de kızım olacakBu arada cinsiyet kız yazmış oldumdokto bana 12. Haftada kıza benziyor demişti net konusmak istememişti 15. Haftada net kız dedi dün. Demekki kanama olunca erkek olma sözleri doğru değilmiş herkes oğlun olur diyodu hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Evet canım uyumlu dedi şükür gayet iyi olması gerektiği gibi dedi. Zaten küçük dimi,? Daha bunları düşünmek için bu kadar sıkıntıda bunu dert etmeyeyim kendimeCanım için rahat olsun normal değerler arasında bebeğinin kilosu hatta doktorlar zaten kilosunun haftasının çok önünde olmasını istemezler şekerden şüphelenirler zaten muayenende doktorun uyumlu ya da değil diye belirtiyorlar. Sana doktorun uyumlu demiş o yüzden sen hiiiç bunları düşünüp kendine kuruntu çıkarma.
Canımmmm çok teşekkür ederim için rahatladı biraz, takmayayım kafama. Şükür oğluşum büyüyorBak mesela sen beni ikiye katlarsinben 1 metre hiç cm tamamen vücutla ilgili bence kuzum ben daha minyonum ya karnimda direk cikar benim mesela bebişinin gelişimi gayet iyi hic o konuyu dert etme kendine
Aynen öyleEvet canım uyumlu dedi şükür gayet iyi olması gerektiği gibi dedi. Zaten küçük dimi,? Daha bunları düşünmek için bu kadar sıkıntıda bunu dert etmeyeyim kendime
Ne demek canım benimCanımmmm çok teşekkür ederim için rahatladı biraz, takmayayım kafama. Şükür oğluşum büyüyor
18+2 yok bir şeyKızlar birde hareketleri hissetmeye başladınız mı? Ben 16+3 ben hissetmiyorum
Ben de yemedim hala ceviz. Muz bile kokuyor. Kaşar da yemiyorum. Yani bebek için olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. Suyu da son zamanlarda içemiyorum bulantıdan. Endişe etme kuzum. Onlar bizden emiyorlar tüm herşeyi zatenCanım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedim
Ben Kurani Kerimde istiyorum geçsin isim canım ama hem güzel bir isimde istiyorum çok zormuş ya..Şimdi ben çok zorlandımBen oğlum olursa isim konusunda çok zorlanırım diyordum.Eşim Cihangir, Beyazıt, Aslan, Barbaros ve Tuna isimlerini beğeniyordu. Belki seçenek olur senin için de
Aynen canım çok haklısın, kafama takmayayım. Boyu uzun olacak kıyafetlerini 54,56 cm al hatta dedi. O biraz içimi rahatlattı. Aynen canım her çocuk farklı bünye farklı genetik farklı sağlıklı olsun zamanında olsun gerekirse zayif olsunAynen öylebenim adete göre 15. haftamda 135ti ama bebek 1 hafta önde olduğu için aslında 16. haftada 135ti ve benim doktorum da gayet iyi demişti yani seninle çok yakın olmuş oluyorum. Benim için doktorum iyi dediyse olay bitmiştir hiç kafamı karıştıramam çünkü haftalara göre kilo skalası çok geniş o yüzden kimseyle kıyaslamak da yanlış bence. Herkesin yapısı, vücudu ve bebeği farklı
Ay canım iyiki varsınız cidden içim rahat ettiNe demek canım benimiçin ferah olsun tabi ya erkek çocukları düz duvara tırmanır neler yapıyordur o senin karnında bak gör yakında hissedeceksin
Ayyyy bence oğluşun canım, ben burdayım diyor annesi maşallahKızlar göbekten aşağıda pıt pıt arka arkaya bir şeyler oldu eşime diyorum acaba bu çocukmu bilemedim
benim arkadasım kürdan gibiydi nohut yutmuş solucan gibi diye gülüyordu kendisine ip gibiydi koca bir göbek 4kg doğurdu maşallahhYok kuzumm bee olur mu öyle şey Allah seni neye takmış kafasınışöyle içini rahatlat nasıl herkesin kilosu boyu farklı bebitolarinda öyle mesela ben 158 boyunda minyon bir kadınım benden tosun bir bebek çıkmaz yani bugün okudum 16. Haftada 200 Gr olmuş bebitolari iki annenin benim 19. Haftada oğlum 210 Gr anca olmuştu 3.360 Gr doğdu yani gayet iyi bir doğum ağırlığı bence doktorun haftası ile uyumlu dediği sürece bu konuyu kafana takma bile
Devam ederse bir kaç gün demekki oğluşum kesin emin diğilim canım nedense çünkü hep pıt pıt ediyor çok hafifAyyyy bence oğluşun canım, ben burdayım diyor annesi maşallah
Eveeett canımKızlar göbekten aşağıda pıt pıt arka arkaya bir şeyler oldu eşime diyorum acaba bu çocukmu bilemedim
canım aynısını yaşıyorum birebir sadece genital bölgemde ama normal demek ki ben de korkuyordumKızlar 2 gündür çok farklı bir şeyler oluyorgenital bölgemin olduğu yerden ara ara sanki biri bir şet vakumluyor gibi bi çekilme hissediyorum. Ama karnımda falan değil yani. Niye olur ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?