O bir kere toplanmayı bende her gün değil ama üstü uzanınca fark ediyorum ama hiç tekme falan falan hissetmedimBen neredeyse hergun kayma hareketini hissediyorum daha doğrusu kendini diriyor bitarafa sanki orayı şişiriyor ve bırakıyor tekme olarak bir gün hissediyorsam birgün hissetmiyorum pıt diye bir kere vuruyor o kadar 16+4 olduk bizde
Hadi benden de öneri gelsin cinsiyeti belli olmadan düşünmüştük her ikisi içindeBen oğlum olursa isim konusunda çok zorlanırım diyordum.Eşim Cihangir, Beyazıt, Aslan, Barbaros ve Tuna isimlerini beğeniyordu. Belki seçenek olur senin için de
Anladım cakım 28hftaya kadar bu ölçülerde gidelim. Allahın izniyle sonra zaten doğuma kadar yavaş yavaş kısalsın. Benim doktorumda riskli gebelik uzmanı detaylı bakıyor ultrason aletiyle vs olumsuz bi yorum şuanlık yapmadı.Canım benim doktorum da 35 ve üzeri olmasını bekleriz dedi benim 33.5 çıkmıştı 13 haftada 35 neredeyse sıkıntı olacak bir ölçüm değil hatta bu ölçümlerde olan gebeler çok kolaydogum yapıyor dedi
Yaa oylemii gerçekten kulağa çok hoş geliyor ismiyle büyüsünYaaa çok güzel benim oğluşumun adı Atlas Egeçok güzel bir isim
Maşallah aman hic bir zaman olmasın olumsuzlukAnladım cakım 28hftaya kadar bu ölçülerde gidelim. Allahın izniyle sonra zaten doğuma kadar yavaş yavaş kısalsın. Benim doktorumda riskli gebelik uzmanı detaylı bakıyor ultrason aletiyle vs olumsuz bi yorum şuanlık yapmadı.
Aminnn canımm aminn.Maşallah aman hic bir zaman olmasın olumsuzluksağlıkla gelsinler dünyaya
Aslında dört dönüyorlar karnimizda da işte daha çok miniklerO bir kere toplanmayı bende her gün değil ama üstü uzanınca fark ediyorum ama hiç tekme falan falan hissetmedim
Benimkide belli oldu erkekmiş bu gun ultrasona girdim 15 haftalik olduk. Benim kanama alani yok dedi. Erimis. Evet 27 haftalik olunca yapilacak. Çogu doktor erken soylemiyor sordum soyledi. Hastanede yatiyorum pzrts cikarim artikErkek canım evet oldu, baya oldu belli olalı, ben yatıyorum halen kanama alanı devam ediyor. Sen nasılsın iyi misin cinsiyet belli oldu mu? En son kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacaktın. Yurt dışında 16 haftadan önce söylemiyorlar gerçi,
canım benim de 30 çıktı doktorum çok iyi kapalı bir sorun yok dedi anlamadım hiçbir şey hatta aynı hafta prof perinatolog muayenesi de olmak zorunda kaldım o da sorun yok dedi bunun belli biseyi yok mu acabaCanım benim doktorum da 35 ve üzeri olmasını bekleriz dedi benim 33.5 çıkmıştı 13 haftada 35 neredeyse sıkıntı olacak bir ölçüm değil hatta bu ölçümlerde olan gebeler çok kolaydogum yapıyor dedi
Maşallah canımBenimkide belli oldu erkekmiş bu gun ultrasona girdim 15 haftalik olduk. Benim kanama alani yok dedi. Erimis. Evet 27 haftalik olunca yapilacak. Çogu doktor erken soylemiyor sordum soyledi. Hastanede yatiyorum pzrts cikarim artik
Canım inşallah biraz hareket etse rahat edeceğim şimdi takıldım acaba kilosu mu düşük ondan mı 138 gramAslında dört dönüyorlar karnimizda da işte daha çok minikleryakında gece uykumuzdan bile uyandiracaklar az kaldı annesi
Alyada çok güzel, alya diyince naif güzel kız çocuğu gözümün önüne geliyor. Sağlıkla kucağına al canım Allah abisinede güzel ömürler versin, evlatlarımızı korusun AllahımYaa oylemii gerçekten kulağa çok hoş geliyor ismiyle büyüsünbana kız ismi seçmek çok zor geliyor Allah'tan oğlum seçti çokta sevdik Alya Allah bilir hangi çizgi filmden duydu
Kilosu haftasına göre normal daha erken bence hissetmeniz için ben 18.haftadayım bı hıssettım sonra yıne yok sanırım daha cok kucukler 20.haftada hissetmeye başlarız diye düşünüyorum tam anlamıyla :)Canım inşallah biraz hareket etse rahat edeceğim şimdi takıldım acaba kilosu mu düşük ondan mı 138 gram
Çok teşekkür ederim uzun uzun bizi bilgilendirdiğin için hemen deneyeceğim çünkü artık öksürmekten karnım taş gibi oldu hiçbir yere sığmıyorumCanım enfeksiyondan hastanede yatarken enfeksiyon doktoru görmeye geldiğinde bana evde yapmamı önerdiği bir şey vardı bu dönemde balgam şiddetli çıkarmayı şiddetli sürekli öksürmeyi sağlıklı bulmuyorlar rahimi kastığı için bunu yap demişti sinüsler burnun boğazın temizlenirse geçer demişti grip:
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karbonat karıştır bardakta bununla önce şırıngaya çek sağ ve sol burnuna sırayla hızlıca basınçla burnuna ver sonra affedersiniz sümkür dedi zaten iltihap çıkıyor hep çok ilerlediyse grip sonra aynı suyu tekrar yap yutmamak şartıyla garlara yap boğazına tükür demişti bunu günde 10 kez yap korkma hiçbir zararı yok bunun dedi. Bana hastanede hemşireler yapmıştı her gün dedim ki evde benim serum fizyolojiklerim var bildiğimiz serum eczaneden almıştım onları şırıngaya çekip yapsam bardağa döküp gargara yapsam karışımla uğraşamam ayakta kalamıyorum çok dedim olur zaten bu anlattığım karışım serumun ana maddeleri serum yapıyoruz dedi evde serum varsa direk onunla da yapabilirsin şırınga yoksa elinde burnuna da çekebilirsin diğer türlü benim gribini ıhlamur limon çay süt pekmez parol hiçbir şey geçirmedi ne yazık ki enfeksiyon ilerledikçe ilerledi en son antibiyotik verdiler artık o kadar ilerledi ki bir anda 2 burnumdan da nefes alamadım çiğerlerime o çıkmayan bakgamalr indi ağzımdan nefes alamadım çünkü doktorum balgam çıkarmak için kasma kendini gelmiyorsa bırak serum çek burnuna temizle dedi balgam çıkarırken o mukus yapısı mide bulandırır öksürmeye bir de kusma eklenir iyice kasarsın kendini dedi
Bana hunilesme olmaması önemli dedi oda yok dedi ne anlama geldiğini bilmiyorum ama. Sanırım muayenede bu durumla ilgili birkac şeye bakıp ona göre sorun yok diyorlar zaten sanada perinatolog bakmış sorun yok diyorlarsa hiç takmacanım benim de 30 çıktı doktorum çok iyi kapalı bir sorun yok dedi anlamadım hiçbir şey hatta aynı hafta prof perinatolog muayenesi de olmak zorunda kaldım o da sorun yok dedi bunun belli biseyi yok mu acaba
Yumoi yumoş ya çok beğendim bendeAyy bunlardan bende de var çok guzellerrrrben alt açmasını da aldım
Güle güle kullansın miniklerBen de aldımm
Çok geçmiş olsunAkşam eşim gelsin de hele bir biz de gidelim. Tek başıma sokağa çıkmam yasakher an bayılma durumum var hala diye. Valla güzele benziyor. 70TL artık yemek yenmiyor dışarıda.
Güzel günlerde kullansın bebişlerimizBende aynı renginden Aldım evet çok güzel
Yok kuzumm bee olur mu öyle şey Allah seni neye takmış kafasınıCanım inşallah biraz hareket etse rahat edeceğim şimdi takıldım acaba kilosu mu düşük ondan mı 138 gram
Saol canım benimm aminnn rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın hayırlı uzun ömürler versinAlyada çok güzel, alya diyince naif güzel kız çocuğu gözümün önüne geliyor. Sağlıkla kucağına al canım Allah abisinede güzel ömürler versin, evlatlarımızı korusun Allahım
Canım ben 172 falanım eşim 190, evet canım uyumlu hatta boyu çok uzun olacak dedi. Aynen canım yememe içmeme bu dikkat edeyim diyorum ceviz falan halen yiyemedim acaba ondan mı dedimYok kuzumm bee olur mu öyle şey Allah seni neye takmış kafasınışöyle içini rahatlat nasıl herkesin kilosu boyu farklı bebitolarinda öyle mesela ben 158 boyunda minyon bir kadınım benden tosun bir bebek çıkmaz yani bugün okudum 16. Haftada 200 Gr olmuş bebitolari iki annenin benim 19. Haftada oğlum 210 Gr anca olmuştu 3.360 Gr doğdu yani gayet iyi bir doğum ağırlığı bence doktorun haftası ile uyumlu dediği sürece bu konuyu kafana takma bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?