2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bilmiyorumki canım hala kesin emin diğilim ya
Canımm zaten sürekli olmuyor. Şuan olduysa bi ihtimal yine hareket eder. Ama etmezse de endişelenme hissettiğin şey bebek hareketi. Yarın tekrar yapar sonra devamı gelir hayırlısıyla. Çok şiddetli değil evet hafif seyirme gibi pıt pıt şekilde.

Ben Kurani Kerimde istiyorum geçsin isim canım ama hem güzel bir isimde istiyorum çok zormuş ya..Şimdi ben çok zorlandım
bizim seçtiğimiz İshak geciyor :) tüm kitaplarda geciyor hatta her din de bir ishak var :) ingilizcesi isaac :) adıyla yaşasın

Ay Amin canım.Zaten oda sessizdi ondan hiss etdim sanki çok çok hafifti ama bir kaç defa oldu yaniAyy devamı gelsin

Aynen öyle ben de 56lıklardan alıyorum hep zaten çabuk büyüyorlar o yüzden 50liklerden sadece birkaç tane alacağım o da 37. 38. haftada doğması ihtimaline karşılık olarak bakalım

Ben Kurani Kerimde istiyorum geçsin isim canım ama hem güzel bir isimde istiyorum çok zormuş ya..Şimdi ben çok zorlandım
Anladım canım dinen Kuran'da geçmese bile anlamı güzel olan isimler koymak gerekiyormuş diye duymuştum ben araştır istersen

Kızlar nabzı sürekli yüksek çıkan var mı aranızda hiç? Benim sanki kalbim ağzımda atıyor son 1 haftadır hatta dışarıdan bakılınca nabzımın atış hareketi bile belli oluyor. Nabzım bugün 120 çıktı sağlık ocağında ama yorum yapmadı hemşire. Hamilelikten kaynaklıdır değil mi bir sıkıntısı olur mu acaba benim için

Ayyy evettt .. aynısını yaşayan görünce benim de korkum geçti bak sanki içinden bir şey aşağı çekiliyo, vakumlanıyor gibi dimi
ebet canım ben de acaba kasılma vs mi dedim ama başka bir yerde yok bir de soda kasılma yapıyor diye okudum doğru mu acaba içindekilerden bazı şeyler yapıyormuş

Benim öyle oluyor canım gebelikte oluyormuş diyorlar ondan korkmuyorum

Benim öyle oluyor canım gebelikte oluyormuş diyorlar ondan korkmuyorum
Ay iyi bari ne bileyim birden vücudum hamileliği kaldıramıyor mu acaba diye düşündüm bir de kötü bir his sürekli kalp atışımı dokunmadan hissetmek rahatsız ediyor

Kızlar ben bugun kontrole gittim
Hersey yolunda çok şukur
Sata göre 17+0
Ultrasona göre 16+3
165 gr dedi
Kız oldugu netleşti
En son 1 hafta önce gtmiştim

İçim rahatladı, dayanabılırsem
8 kasım detaylıya gidicem bi daha

Kasılmaları, magnezyum olayını tam soramadım cunku eve gec kaldım, hatta tetenoz aşısını sorcaktım, onu bıle unuttum

Ne bayılması yavrum hayırdır
Bebeğim benim hamilelik sorunlu geçiyor. Şimdi bir tık daha iyiyim ama 2 aydır yatalak oldum. Yattığım yerden wc gitsem nefes nefese kalıyor gözlerim kararıyor bayılıyor gibi oluyordum. Elim ayağım titriyordu sürekli. Şimdi biraz biraz azaldı çok şükür. Hala markete vs. çıkamıyorum. Tansiyonum hep düşük. Doktorum normal dedi bazılarında olabiliyormuş böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…