Akşam eşim gelsin de hele bir biz de gidelim. Tek başıma sokağa çıkmam yasak her an bayılma durumum var hala diye. Valla güzele benziyor. 70TL artık yemek yenmiyor dışarıda.
Canımm zaten sürekli olmuyor. Şuan olduysa bi ihtimal yine hareket eder. Ama etmezse de endişelenme hissettiğin şey bebek hareketi. Yarın tekrar yapar sonra devamı gelir hayırlısıyla. Çok şiddetli değil evet hafif seyirme gibi pıt pıt şekilde.
Canımm zaten sürekli olmuyor. Şuan olduysa bi ihtimal yine hareket eder. Ama etmezse de endişelenme hissettiğin şey bebek hareketi. Yarın tekrar yapar sonra devamı gelir hayırlısıyla. Çok şiddetli değil evet hafif seyirme gibi pıt pıt şekilde.
Aynen canım çok haklısın, kafama takmayayım. Boyu uzun olacak kıyafetlerini 54,56 cm al hatta dedi. O biraz içimi rahatlattı. Aynen canım her çocuk farklı bünye farklı genetik farklı sağlıklı olsun zamanında olsun gerekirse zayif olsun
Aynen öyle ben de 56lıklardan alıyorum hep zaten çabuk büyüyorlar o yüzden 50liklerden sadece birkaç tane alacağım o da 37. 38. haftada doğması ihtimaline karşılık olarak bakalım
Kızlar nabzı sürekli yüksek çıkan var mı aranızda hiç? Benim sanki kalbim ağzımda atıyor son 1 haftadır hatta dışarıdan bakılınca nabzımın atış hareketi bile belli oluyor. Nabzım bugün 120 çıktı sağlık ocağında ama yorum yapmadı hemşire. Hamilelikten kaynaklıdır değil mi bir sıkıntısı olur mu acaba benim için
ebet canım ben de acaba kasılma vs mi dedim ama başka bir yerde yok bir de soda kasılma yapıyor diye okudum doğru mu acaba içindekilerden bazı şeyler yapıyormuş
Kızlar nabzı sürekli yüksek çıkan var mı aranızda hiç? Benim sanki kalbim ağzımda atıyor son 1 haftadır hatta dışarıdan bakılınca nabzımın atış hareketi bile belli oluyor. Nabzım bugün 120 çıktı sağlık ocağında ama yorum yapmadı hemşire. Hamilelikten kaynaklıdır değil mi bir sıkıntısı olur mu acaba benim için
ebet canım ben de acaba kasılma vs mi dedim ama başka bir yerde yok bir de soda kasılma yapıyor diye okudum doğru mu acaba içindekilerden bazı şeyler yapıyormuş
Ay iyi bari ne bileyim birden vücudum hamileliği kaldıramıyor mu acaba diye düşündüm bir de kötü bir his sürekli kalp atışımı dokunmadan hissetmek rahatsız ediyor
Kızlar ben bugun kontrole gittim
Hersey yolunda çok şukur
Sata göre 17+0
Ultrasona göre 16+3
165 gr dedi
Kız oldugu netleşti
En son 1 hafta önce gtmiştim
İçim rahatladı, dayanabılırsem
8 kasım detaylıya gidicem bi daha
Kasılmaları, magnezyum olayını tam soramadım cunku eve gec kaldım, hatta tetenoz aşısını sorcaktım, onu bıle unuttum
Bebeğim benim hamilelik sorunlu geçiyor. Şimdi bir tık daha iyiyim ama 2 aydır yatalak oldum. Yattığım yerden wc gitsem nefes nefese kalıyor gözlerim kararıyor bayılıyor gibi oluyordum. Elim ayağım titriyordu sürekli. Şimdi biraz biraz azaldı çok şükür. Hala markete vs. çıkamıyorum. Tansiyonum hep düşük. Doktorum normal dedi bazılarında olabiliyormuş böyle.