2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Galiba hastaneden hastaneye degisiyor canim ben ilk hamileligimde ankara etlik zubeydede yaptim simdide ankara etlik sehir hastanesine gidiyorum ikiside adet tarihinnden hesaplama yapiyor
Bende iki dogumumu zubeyde hastanesinde yaptim simdi de etlik sehir hastanesine gidiyorum hangi dr gidiyorsun tercih ettigin varmi cinsiyeti ogrenemedim ben daha

Ay iyi bari ne bileyim birden vücudum hamileliği kaldıramıyor mu acaba diye düşündüm bir de kötü bir his sürekli kalp atışımı dokunmadan hissetmek rahatsız ediyor
Aynen çok rahatsız oluyorsun korkma canım hepimizde durumlar aynı

Allah allah yaa gecmiş oldun cnm, hiç haberım yok özelde bahsetmedın bna
Kan testlerın yapıldımı neden oluyormuş
Bitek tansıyondan mı oluyormuş

Haftasına göre gramı çok iyi MaşAllah ben 16 haftada giderken 135 demişti sanki doktor..Kız olduğu içinde ayrı tebrik ediyorum

Ya kızlar yicem ben bunlariiii altı üstü emzik biberon yani bu kadar tatlı olunmaz ki sabahtan beri bakıyorum hayal kuruyorum Rabbim aldigimiz herseyi agiz tadiyla kullanmayı nasip etsin

Eklentiler

• 20231005_204245.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20231005_204307.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 70
Bana da kanamam olunca öyle demişti annem erkek mi acaba diye ama benim de kızım olacak Gerçi benim tüp bebek o yüzden kanama oranı normal gebeliklere göre daha yüksek ama sonuç olarak kız
Anladımbenimde histereskopi işlemi sonrası oldu onun icin mi kanama alanı oldu diyorum ama belli olmuyor

Canım maşallah bir prenses daha geliyor. Ayyy gramı çok güzel maşallah benim 16+3 bugün 138 gram. İkimizde haftaları günü aynı. Çok sevindim canım

Kızlarrrrr dolgulu dişimde bir ağrı başladı ki doktorum hemen yarın dişçiye git dedi. Ah bir bu eksikti ya

Ha birde tabi benim sezeryan olucak ilki sezeryan oldugu icin 38 haftada aliyorlar canım
Merhaba. Bunu nasıl belirliyor ki hastane? Sezeryan da olunsa her doktor son zamana kadar bebeğin gelişiminin durumuna göre ameliyat haftasına ve gününe karar veriyor. Daha şimdiden şu haftada alınacak demeleri hiç doğru gelmedi bana.

Benim bi kere 124 cikti doktora kontrole gittigimde sordum, gebelerde 120 ye kadar cikabilir normal dedi

Kızlar ne zaman yemeği biraz fazla kaçırsam gaz ve şişkinlik yaşıyorum. Saatlerdir masaj yapıyorum daha yeni yeni kendime geldim. İleriki haftalarda daha fazla yeme ihtiyacım olduğunda ne yapacağım yemek yemeğe korkar oldum.

Bende iki dogumumu zubeyde hastanesinde yaptim simdi de etlik sehir hastanesine gidiyorum hangi dr gidiyorsun tercih ettigin varmi cinsiyeti ogrenemedim ben daha
Canım benim doktorum büşra körpe fakat beni sekerim oldugu icin peritanolojiye gonderdi orada genelde şeyma banu arslanca hocaya gidiyorum o olmazsa şevki çelene gidiyorum. Peritanoloji doktorlari tabiki uzman doktor orada olmuyorlar genelde operator doktorlar bakiyor onlarda degisiyor surekli

Canim benim ilk dogum sezeryan oldugu icin 2. Planlı sezeryan oluyor yani normal dogumu beklememeleri gerekiyor kendiliginden dogum baslarsa 3 sene once dogum yaptigim icin dikisli olan yerin patlama olanagi var o yuzden 38 haftada erkenden aliyorlar

Birde nettende bakicak olursan canim ozelde bile ben normal dogum yapmak istemiyorum sezeryan olmak istiyorum dersen 38 de aliyorlar yani beklenmiyor son 2 hafta

Aslında 3 sene güzel bir zaman ssvd deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…