2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım acaba kanama alanı var diye karından ölçüm doğru olmaz mı? Ondan mı alttan ölçüm yapacağız dedi.
Canım bana göre önemli olan alttan ölçüm ama doktorlar az çok karından da tahmin edebiliyor. Bence şuan alttan muayeneyi hiç bir doktor zorda kalmadıkça yapmak istemez. Çok büyük sıkıntı görürse yapardı. Detaylı ultrason da bildiğim kadarıyla alttan ölçüm yapılıyor belki o da onu bekliyor. Belki kanama alanından dolayı da riske atmak istememiştir ama benim ki de şuan hiç alttan ölçmedi, sürekli üstten ölçüyor ve aynı çıkıyor diye belki de ölçmüyor. sen kasık ağrın olursa kasılman olursa va hemen doktoruna yaz.

İndirim
Kızlar düşünen varsa Hepsiburada da MUSTELA bebek bakım ürünlerinde sepette %15 indirim var. Trendyol da mesela şampuan 288 TL aynısı Hepsiburada da sepette 178 TL ya da pişik kremi trendyolda 194 TL hepsiburada da 164 TL ya da bebek bakım yağı trendyolda 212 TL hepsiburada da 180 TL almayı düşünen varsa bakabilir ben mustela ürünlerini tercih edeceğim

Mustela Yeni Doğan Şampuan 500 ml

Benim ki 35mm çıkıyor doktor normal diyor. Ben bu rahim ağzı uzunluğunu gerçekten anlayamıyorum.

Canım demekki o zaman geçirdiğin gripten kısalma olmuş biraz. İyileştikçe normale dönmüş. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın .

Benim ki 35mm çıkıyor doktor normal diyor. Ben bu rahim ağzı uzunluğunu gerçekten anlayamıyorum.
Doktordan doktora ya da gebeliğe göre de değişebiliyor canım galiba en iyisini tabi kendi doktorun sana uygun olanı söyler 35 e normal bakanlarda var tabi o da normal bir değer tehlikeli olan 25 mm ve aşağısıymış doğru ölçüm de alttan muayene belli ediyormuş genel de detaylı ultrasonda bakılır alttan o zamana kadar anne de bir sorun çıkmadıkça bakılmazmış zaten

Canım demekki o zaman geçirdiğin gripten kısalma olmuş biraz. İyileştikçe normale dönmüş. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın .
Evet canım ciddi bi enfeksiyon geçirdim ondan rahmi tetikledi dedi doktorum çok şükür iyiyim şuan antibiyotik kutu bitene kadar iç yine de dedi zaten 500 mg antibiyotik inşallah kimse yaşamasın

Haklısın canım benim bildiğim de öyle. Ben yine de detaylıya kadar minimum hareketle hayatıma devam edeyim. Canımm senin de günden güne daha iyi olmana çooook sevindimm. Yeterki yatalım bebelerimiz iyi olsun

Kızlaaaar a101 e nohut battaniyelerden gelmiş yumoş yumoş çok güzel. Hemen aldım 70 tl
Akşam eşim gelsin de hele bir biz de gidelim. Tek başıma sokağa çıkmam yasak her an bayılma durumum var hala diye. Valla güzele benziyor. 70TL artık yemek yenmiyor dışarıda.

Canım, detaylı anlatım için çok teşekkür ederim. Endol fitil verdi makattan bana, kasılman olursa kullan dedi. 5, haftadan beri yatıyorum canım evet. İnşallah güzel şeyler olacak inanıyorum, yeterki zamanında sağlıklı doğsunlar da. Yatmaya razıyım canım

Canım benim doktorum da 35 ve üzeri olmasını bekleriz dedi benim 33.5 çıkmıştı 13 haftada 35 neredeyse sıkıntı olacak bir ölçüm değil hatta bu ölçümlerde olan gebeler çok kolaydogum yapıyor dedi

Kızlar birde hareketleri hissetmeye başladınız mı? Ben 16+3 ben hissetmiyorum

Plasenta nereye yerleşmiş canım sordun mu belki o engelliyordur şuan hissetmeni ya da düz yatınca göbeğine hafif parmaklarınla piyona çalar gibi hareket yapınca çok hafif bir geri tepki hissetmeyi denedin mi ya da sola yatarak deneyebilirsin plasenta yerleşiminden dolayı olabilir ya dakik gebelikler de 20. Haftayı da bulabiliyormuş kişiye göre çok değişen durumlar endişe etme elbet o güzel günler de gelir

Bu arada kızlar biz Aziz ismi koymucaz günahmış araştırdıkondan şimdi isim bulmak lazım
Ben oğlum olursa isim konusunda çok zorlanırım diyordum. Eşim Cihangir, Beyazıt, Aslan, Barbaros ve Tuna isimlerini beğeniyordu. Belki seçenek olur senin için de

Ben neredeyse hergun kayma hareketini hissediyorum daha doğrusu kendini diriyor bitarafa sanki orayı şişiriyor ve bırakıyor tekme olarak bir gün hissediyorsam birgün hissetmiyorum pıt diye bir kere vuruyor o kadar 16+4 olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…